SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Aripioare de pui la capac Aripioare de pui la capac
Untul il topim,dupa care adaugam sucul de rosii,mierea si condimentele. Fierbem sosul pana se ingroasa putin. In acest sos punem aripioarele curatate si spalate si le tinem vreo 10-15 minute. Intre timp punem o cratita cu apa la fiert,in jur de 2 ...
 Rulada de carne tocata cu ou Rulada de carne tocata cu ou
Carnea tocata se amesteca bine cu pesmetul sau painea inmuiata si scursa bine, condimentele sarea, piperul, boiaua de ardei si eventual dupa gust condimentele pentru carne tocata, catelul de usturoi pisat, verdeata tocata marunt(patrunjel, marar daca ...
 Chilli con carne Chilli con carne
Ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul tocat marunt , ardeii tocati destul de grof si carnea tocata,sare, piper, se calesc impreuna pe foc cu putin ulei de masline(sau de floarea soarelui) pana cand cand carnea e rumenita si se desprinde ...
 Papricas de pui Papricas de pui
se prajesc putin pulpele in uleisi se scot pe o farfurioara apoi se adauga ceapa ardeiul rosia si se lasa la calit..apoi se pun pulpele apa cat sa fie putin peste ele..sare piper si vegeta dupa gust..intre timp se face sosul de smantana.(se amesteca ...
 gratar de pui cu cartofi picanti gratar de pui cu cartofi picanti
Carne se spala se incrusteaza ca sa se patrunda mai bine. Facem un sos din boia dulce, ulei, delicat, roz marin, oregano si un pic de curry in functie de cat de condimentati doriti sa fie si cu acesta ungem bucatile de cane ca sa se patrunda bine si ...
 Tochitura ardeleneasca Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie bucati mici dar nu foarte, ceapa se toaca marunt si ardeiul la fel. Se incinge uleiul si se pun ceapa si ardeiul la calit, cand prind un pic de culoare se adauga carnea si se lasa la inabusit pana ce devine alba, amestecand din cand in ...
 Ciulama cu pipote si inimi de pui Ciulama cu pipote si inimi de pui
Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se oparesc cu apa fiarta. Se spala si se pun apoi la fiert impreuna cu morcovul in 2 l de apa. Se adauga sarea, piperul si foile de dafin si se lasa la fiert, cu capac, pana se inmoaie bine. Se scoate ...
 Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor
1. Cotletul de porc se taie felii si se portioneaza in bucati medii. 2. Carnea se bate bine cu ciocanelul. 3. Se unge o tava de cuptor cu ulei, in care se pun bucatile de carne una langa alta. 4. Se presara piper si sare peste carne. 5. Se ...
 Frigarui de pui Frigarui de pui
Carnea se taie cubulete.Punem intr-un castron si presaram cu sare,piper,nucsoara,oregano si usturoiul tocat.Punem si uleiul si omogenizam.Acoperim castronul cu folie si dam la frigider pentru o ora. Ardeii si ceapa le taiem cuburi. Bucatile de carne ...
 Friptura de pui cu legume Friptura de pui cu legume
Cartofii curatati de coaja ii taiem cubulete,ardeiul fasiute. Pulpele de pui spalate si curatate,le condimentam cu sare,piper,boia de ardei si rozmarin. In vasul roman asezam un strat de cartofi,condimentam cu sare,piper si usturoiul pisat. Presam ...
 Mancare chinezeasca cu pui/ porc Mancare chinezeasca cu pui/ porc
Pieptul de pui se taie cubulete, se condimenteaza cu chilli si putina sare, se pune-ntr-un castron si se toarna sos se soia... Se da la frigider circa 30 minute. La fel se procedeaza si cu carnita de porc. Legumele de taie julien iar cele la ...
 PUI LA ROTISOR PUI LA ROTISOR
se face un dressing din uleiul de masline, busuioc,sare si piper cu acest dressing se va unge puiul se baga la cuptor pentru 2 ore ...
 Pulpe marinate la cuptor Pulpe marinate la cuptor
Mierea o amestecam cu ulei,mustar si zeama de lamaie.Adaugam rozmarinul,susanul,sare si piper dupa gust. In sosul obtinut punem pulpele de pui,acoperim vasul cu folie de plastic si dam la frigider pentru o ora. Punem carnea cu tot cu sos intr-un vas ...
 Piept de porc in bain marin cu Orez Aromat Piept de porc in bain marin cu Orez Aromat
 Carnea de porc se spala bine, se taie felii, se condimenteaza cu chili si sare si se aseaza intr-o tigaie fara maner sau oala (nu prea inalta). Peste carne se pune ceapa taiata julien, ardeiul taiat la fel si usturoiul feliute. Atentie, a nu ...
 Aripioare marinate la gratar Aripioare marinate la gratar
Rosia o decojim si o mixam. Intr-un castron amestecam mierea cu uleiul de masline.Adaugam condimentele si la sfarsit rosia mixata,omogenizam. In acest sos punem aripioare le pui.Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru minim o ora. ...
 Conopida cu copanele de pui Conopida cu copanele de pui
Conopida se desface in buchetele, se spala sub jet de apa rece, apoi se pune la fiert in apa cu sare, circa 5 minute. Nu trebuie sa se fiarba de tot, ci doar putin, cat sa intre furculita in ea. Pulpele se curata, se spala si se fierb si ele pe ...
 Piept de gasca, cu masline si lamaie Piept de gasca, cu masline si lamaie
Se spala pieptul de gasca si se portioneaza. Intr-o cratita de 3l. se pune 1-2l. apa (depinde de cat este de cruda gasca) si carnea de gasca. Se fierbe la foc potrivit, luand spuma care se formeaza. Eu la orice carne dupa ce a dat in fiert arunc ...
 Mancare chinezeasca Mancare chinezeasca
Se taie carnea marunt, cam cat un deget de groasa si se amesteca cu amidonul si 1-2 linguri de apa, cat sa se faca amidonul ca un sos pe carne.Se taie ghimbirul solzisori. Usturoiul se zdrobeste cu cutitul, atat cat sa ramana cateii intregi.Peste ...
 Pui la punga cu legume Pui la punga cu legume
Se pune pieptul de pui in punga si se condimenteaza, dupa care se adauga berea. Am auzit undeva ca fragezeste carnea. Se inchide punga si se asaza intr-un vas la cuptor(incalzit in prealabil). Legumele se taie rondele si se aranjeaza frumos intr-un ...
 Porc Orezat Porc Orezat
Porcul se taie bucati ca pentru snitele(a se vedea in poza) si se bate bine cu un  pana se aplatizeaza. Se unge cu unt si se condimenteaza cu chili, oregano, cimbru si sare. Bucatile se pun intr-un castron, se acopera cu folie alimentara si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
telina (200) rozmarin (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) branza (118)
verdeata (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
sunca (102) carnati (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) piper boabe (69) chimen (69)
supa de pui (67) scortisoara (67) vinete (66)
praz (66) ketchup (66) iaurt (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
gaina (47) spanac (47) parmezan (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) maioneza (40) menta (40)
mere (40) menta (40) telemea (39)
castraveti (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) aluat (26)
cotlet de porc (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) ananas (20)
sofran (20) suc de lamaie (20) suc de lamaie (20)
pasta tomate (20) hrean (20) sunca presata (19)
leustean (19) portocale (19) bicarbonat (18)
stafide (18) alune (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) compot (12)
frisca (12) apa minerala (12) franzela (11)
lipii (11) coaja de lamaie (11) fenicul (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) capere (8)
arpagic (8) cardamon (7) fasole boabe (7)
macaroane (7) gelatina (7) gutui (7)
gris (7) chilli dulce (6) telemea de oaie (6)
anason (6) cafea (6) taietei (6)
sparanghel (6) struguri (6) albus (5)
aluat foietaj (5) caise (5) nuca de cocos (5)
ton (5) branza de vaci (5) supa instant (5)
praf de copt (5) mozarella (4) fidea (4)
gorgonzola (4) orez brun (4) mac (4)
feta (4) sirop (4) drojdie uscata (4)
zmeura (3) parizer (3) varza rosie (3)
afine (3) foi de placinta (3) andive (3)
rom (3) loboda (3) dulceata (3)
zmeura (3) concentrat supa (3) sfecla rosie (3)
ridichi (3) pere (3) lapte batut (2)
fistic (2) gulii (2) varza de bruxelles (2)
mango (2) visine (2) patrunjel radacina (2)
piersici (2) crap (2) zahar vanilat (2)
kefir (2) whisky (2) leurda (2)
file de cod (2) pepene galben (2) tortellini (2)
spaghetti (2) vanilie (2) esenta de vanilie (1)
zahar pudra (1) mure (1) coaja de portocala (1)
crenvusti (1) jambon de porc (1) ciocolata (1)
frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1) salau (1)
prosciuto (1) macris (1) cognac (1)
vanat (1) kiwi (1) nalba (1)
mascarpone (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z