SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Caneloni cu pui si spanac Caneloni cu pui si spanac
  Se prepara clatitele Se amesteca toate ingredientele si se prajesc in tigaie ca si clatitele normale.   Se prepara umplutura Se taie ceapa  si se pune la prajit impreuna cu usturoiul si ardeul. Nu e nevoie sa le taiati foarte marunt ...
 Ficatei cu orez si mazare Ficatei cu orez si mazare
Se caleste ceapa, se adauga ardeii, apoi ficateii. Se adauga putina apa, iar cand ficateii sunt facuti se adauga pasta de tomate si condimentele.Orezul se fierbe, se scurge, se amesteca cu mazarea (a mea era gata fiarta) si se adauga sare. Eu am avut ...
 Ficatei cu cartofi la cuptor Ficatei cu cartofi la cuptor
-Spalam bine ficateii si ii fierbem in lapte, apoi ii asezam in tava unsa cu ulei de masline si presarata cu ceapa tocata marunt si usturoiul taiat feliute. -Asezam si cartofii curatati si taiati cubulete. -Deasupra asezam rosiile cubulete, ...
 Ostropel de pasare Ostropel de pasare
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete. Ceapa taiata marunt se undeste in cateva linguri de ulei.Cand devine sticloasa,se adauga cuburile de carne.Se trag cateva clocote si se stinge totul cu sucul de rosii.Se adauga morcovul si rosia ...
 Ciulama de pasare Ciulama de pasare
Se pune carnea la fiert cu zarzavat si sare. Cand este aproape gata,se strecoara supa,iar zarzavatul il mixam,dupa care il suspendam in supa. Faina o amestecam cu smantana si o "desfacem" putin cate putin cu supa.Punem din nou la fiert,pana se ...
 Pui cu sos de curry si legume sote Pui cu sos de curry si legume sote
Pieptul de pui se spala si se taie fasii sau bucati mai mici si se condimenteaza. Legumele se taie fasii subtiri in afara ciupercutelor. Se pune in tigaie ulei si se trec prin el legumele , apoi se pun intr-o tava de yena. Se prajesc usor pe ...
 Piept de pui cu ciuperci la cuptor Piept de pui cu ciuperci la cuptor
se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi se storc de apa. intr-o cratita pui uleiul, ciupercile stoarse si se calesc, dupa care adaugi faina si smantana, daca ti se pare prea gros sosul poti ...
 Amintiri din copilarie sarmalute cu varza dulce si smantana Amintiri din copilarie sarmalute cu varza dulce si smantana
Se taie ceapa, si mararul marunt. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune ceapa la calit 2-3 min, apoi se adauga orezul spalat si scurs si se lasa la calit tot 2-3 min.Se pune sare, piper si mararul tocat, se amesteca bine, se adauga carnea tocata ...
 Piept de pui crocant Piept de pui crocant
Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii de porumb se macina grosier. Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina,pe ambele parti,apoi prin fulgii de porumb. ...
 Ficatei de pui cu sos Ficatei de pui cu sos
Ficateii ii prajim in ulei de masline,fara sare.Cand s-au rumenit se scot pe o farfurie. Se prepara un sos din uleiul in care s-au prajit ficateii si in care se adauga zeama de lamaie,pesmetul,sucul de rosii,usturoiul si ceapa tocate marunt.Se ...
 Fripturica asortata cu orez Fripturica asortata cu orez
Carnea se spala, se portioneaza si se aseaza intr-un vas de iena incapator impreuna cu aripioarele. se condimenteaza si se rade deasupra morcovul (pe razatoarea mica). Se adauga 3 cani cu apa si se pune vasul la cuptor, acoperit cu capac. Orezul se ...
 Rasol alb cu rosii si orez Rasol alb cu rosii si orez
Rasolul de vita se spala si se taie felii subtiri, dar nu de tot, se aseaza intr-un vas de iena adanc si se condimenteaza dupa gust. Se toarna uleiul de masline plus 3 cani cu apa, se acopera cu capac si se lasa la cuptor, la foc potrivit, ...
 Barcute de dovlecel Barcute de dovlecel
Cureti dovleceii, ii tai pe jumatate (pe lung),scobesti samburii din interior si ii asezi in tava. Speli ficatelul de pasare si pui cate doua bucatele de ficatel in fiecare jumatate de dovlecel curatat, peste ficatel asezi legumele mexicane, ...
 Pastai cu carne de pui Pastai cu carne de pui
Carnea de pui se pune la fiert in apa cu un pic de sare. Intre timp pregatim legumele. Se taie morcovul , ceapa si ardeiul cubulete.  In alta cratita se pune un pic de ulei la incins, se adauga ceapa; cand incepe sa se imoaie se aduga morcovul ...
 Stroganoff Stroganoff
Carnea spalata si scursa se taie in cubulete de 3cm si se caleste in ulei pana cand scade toata apa ce iese din ea si se rumeneste. In uleiul ramas se adauga putin unt si se caleste ceapa taiata solzisori. Se stinge cu boia, bulion, supa sau apa ...
 Iahnie de fasole cu ciolan afumat Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Fasola o lasam in apa, la inmuiat, peste noapte. Se fierbe apoi in 2 ape, apoi se pune la fiert in oala cu presiune, impreuna cu ciolanul, ceapa mare, telina si morcovii, intregi, 20 de minute de cand incepe oala sa fluiere:)). Separat, calim ceapa ...
 Snitel din piept de curcan Snitel din piept de curcan
Se taie pieptul de curcan si se bate cu ciocanul de snitel. Se amesteca ouale cu faina, sarea piperul si putin lapte(se foloseste lapte pentru a fi mai pufoasa compozitia). Se dau bucatile de curcan prin faina si apoi prin compozitia pregatita si se ...
 mazare cu carnaciori mazare cu carnaciori
Se taie ceapa se caleste putin in ulei,pana ce devine transparenta dupa care se adauga ardeiul, si rosia.Se taie carnaciorii feli mai groase si se adauga peste legume dupa care se adauga apa.Se lasa la fiert aprox. 10 minute dupa care se adauga ...
 Varza a la Cluj Varza a la Cluj
Varza se toaca marunt , se freaca cu sare si se pune intr-o oala cu putin ulei(eu folosesc ulei de floarea soarelui) impreuna cu jumatate de cana de apa,1 lingurita de cimbru , acoperita la foc mic, din cand in cand se mai amesteca si daca e ...
 Tarta cu ficat Tarta cu ficat
Cartofii se fierb in coaja,in apa cu sare.cand sunt fierti se curata de coaja,se fac piure,cu unt,2 linguri smantana,nucsoara si sare dupa gust.Ceapa tocata marunt se caleste in 2 linguri ulei de masline si cand a devenit sticloasa se adauga orezul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
rozmarin (200) telina (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) verdeata (118)
branza (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) chimen (69) piper boabe (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) praz (66)
ketchup (66) iaurt (66) vinete (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
spanac (47) parmezan (47) gaina (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) mere (40) menta (40)
maioneza (40) menta (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) suc de lamaie (20)
suc de lamaie (20) pasta tomate (20) hrean (20)
ananas (20) sofran (20) leustean (19)
portocale (19) sunca presata (19) stafide (18)
alune (18) bicarbonat (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) stevie (14)
galbenus (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) lipii (11)
coaja de lamaie (11) fenicul (11) franzela (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) arpagic (8)
capere (8) fasole boabe (7) macaroane (7)
gelatina (7) gutui (7) gris (7)
cardamon (7) anason (6) cafea (6)
taietei (6) sparanghel (6) struguri (6)
chilli dulce (6) telemea de oaie (6) caise (5)
nuca de cocos (5) ton (5) branza de vaci (5)
supa instant (5) praf de copt (5) albus (5)
aluat foietaj (5) mac (4) feta (4)
sirop (4) drojdie uscata (4) mozarella (4)
fidea (4) gorgonzola (4) orez brun (4)
foi de placinta (3) andive (3) rom (3)
loboda (3) dulceata (3) zmeura (3)
concentrat supa (3) sfecla rosie (3) ridichi (3)
pere (3) zmeura (3) parizer (3)
varza rosie (3) afine (3) patrunjel radacina (2)
piersici (2) crap (2) zahar vanilat (2)
kefir (2) whisky (2) leurda (2)
file de cod (2) pepene galben (2) tortellini (2)
vanilie (2) spaghetti (2) lapte batut (2)
fistic (2) gulii (2) varza de bruxelles (2)
mango (2) visine (2) ciocolata (1)
frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1) salau (1)
prosciuto (1) macris (1) cognac (1)
vanat (1) kiwi (1) nalba (1)
mascarpone (1) esenta de vanilie (1) zahar pudra (1)
mure (1) coaja de portocala (1) crenvusti (1)
jambon de porc (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z