SiteDeBucate » maioneza

Retete cu maioneza

 Rulada de gaina Rulada de gaina
In primul rind scoatem pielea de la gaini si avem grija sa no rupem pentru-ca vom avea nevoie de ia.Taiem carnea de pe oase, apoi dam carnea prin masina de tocat (inafara de piept), apoi dam prin masina de tocat si prunele deja oparite si nucile. ...
 Pulpe de pui pe sare Pulpe de pui pe sare
Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita mustar,cimbru,piper si un praf de sare.Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si se dau la rece 24 de ore;a 2-a zi se aseaza pe un pat ...
 PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN
Pulpele de curcan se dezoseaza si se tin in baitul obtinut din ulei suc de mandarina ,cognac cateva picaturi,foi de dafin ,boabe de piper,oregano,sare,si ceapa 12 ore.se pun la prajit pe ambele parti apoi se dau la cuptor.Cand acestea sunt bine ...
 PULPE DE PUI CROCANTE PULPE DE PUI CROCANTE
Se pune intr-un bol iautrul,in altul se pun fugii macinati in care se amesteca sarea,piperul,boiaua,cimbru si semintele de susan.In alt bol se amesteca mustarul cu maioneza sa se formeze o pasta omogena.Se scoate pielea de pe pulpe,se ung mai intai ...
 Muschi de porc tonat Muschi de porc tonat
Se pune la fiert muschiul de porc cu telina,morcovul,ceapa si sare.Intre timp pregatim sosul cu ton pentru carne.Scurgem bine de ulei tonul,boabele de capere le desarama(eu am folosit sarate,se gasesc si in ulei )si le amestecam bine cu mixerul pana ...
 Piept de pui cu branzeturi aromate, la cuptor Piept de pui cu branzeturi aromate, la cuptor
Va propun o metoda de preparare a pieptului de pui (carne slaba, calduros recomandata de orice dietetician) care va permite sa obtineti o crusta crocanta, savuroasa, fara a ineca preparatul intr-o baie de ulei incins. Prin aceeasi metoda puteti, de ...
 Cordon haiducesc Cordon haiducesc
Se taie pieptul de pui si se bate, se condimenteaza (eu folosesc amestec de condimente Fuchs), se aseaza castravetele, se rade putina branza si se pune o lingurita usturoi. Se ruleaza sau se impatura dupa care se da prin pesmet, ou si iarasi pesmet. ...
 Shaorma Shaorma
Se framanta un aluat ca pentru paine din care se fac turte foarte subtiri(de aproximativ 2 cm)Se pun cartofii, maioneza, salata si carnea pe turte ca in fotografii, dupa care se ruleaza.Inveliti baza shaormei intrt-o jumatate de foaie de hartie si ...
 Pollo italiano Pollo italiano
Carnea se taie ca pentru snitele si se bate, ciupercile si patrunjelul se toaca, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se condimenteaza dupa gust. Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei ...
 Shaorma (a la Catalina) Shaorma (a la Catalina)
Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine de zeama si o taiem la fel de marunt ca puiul(mai mult sau mai putin).Lipia, gata preparata ,se pune la incalzit intr-o tigaie fara ulei .Se ...
 Shaorma de casa Shaorma de casa
Cele doua pulpe de pui se prajesc la gratar sau in ceaun. Dupa ce sunt gata, se curata de pe os si se taie in fasii subtiri. Castravetii (pot si murati) se taie pe lung, in fasii subtiri. Cartofii se curata si se prajesc, iar legumele se taie si ele ...
 Ficatei cu sos de maioneza si mustar Ficatei cu sos de maioneza si mustar
Se spala ficateii si se scurg bine de apa.Se taie fasiute iar apoi se pun intr-un vas si se toarna laptele, care trebuie sa acopere ficateii.Intre timp, se curata cepile, se taie pestisori si se calesc pana devii stravezii.Cand e gata calita ceapa o ...
 Broccoli gratinat Broccoli gratinat
Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de masline si buchetelele de broccoli si se calesc 2-3 minute;apoi se adauga apa , se acopera si se mai lasa 5 minute .Se pune broccoli intr-o strecuratoare sa se scurga bine de lichid, apoi se pun intr-o ...
 Patata bravas Patata bravas
Se curata cartofii si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare pe 3/4, se arunca apa si cartofii se pun la prajit in mult ulei (de preferinta de masline) pina se rumenesc.Se servesc pudrati cu boia si sare si cu ketchup-ul picant si maioneza linga ei, ...
 Somon cu ciuperci Somon cu ciuperci
Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat de sare, se acopera cu un strat de ciuperci si se da la cuptorul in prealabil incins pentru 20 minute. Se acopera pestele cu un strat de maioneza si se ...
 PESTE RASOL PESTE RASOL
Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.Daca folositi file de peste,doar il spalati.Pestele si zarzavatul se poate fierbe in apa sau la aburi.In apa in care au fiert zarzavaturile punem, sare,condimente ,foi de dafin si vin, ...
 Ciuperci umpute cu carne de crab Ciuperci umpute cu carne de crab
Proces tehnologic de preparare: ciupercile se curata si se spala. Se pregateste o farsa din carnea de crab tocata, maioneza, mustarul, pesmet, ou, sare si piper. Se frig pe grill ciupercile dupa care se umplu cu aceasta farsa si de dau ca cuptor. Se ...
 Chiftelute din carne de crab Chiftelute din carne de crab
Proces tehnologic de preparare: carnea de crab se toaca si se amesteca cu mustarul, maioneza, ou, sare, piper, pesmet. Se formeaza chiftelute presate si se frig pe grill. Se servesc calde sau reci. ...
 Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi
Am curatat crevetii numai de cap dupa care i-am spalat.Am pus o oala cu apa la fiert iar cand apa a clocotit am pus crevetii in ea pentru 3-4 minute.I-am scurs si le-am eliminat crusta si nervul.Am pregatit sosul pentru pane batand 2 oua cu sare si ...
 Merluciu cu maioneza Merluciu cu maioneza
Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele cand s-a fiert, il scurgi de zeama si il lasi la racit. Lasi morcovi sa fiarba bine. Pe un platou, pui o pate din morcivi taiat rondele, asezi fileul ...
1-1011-2021-3031-33
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu maioneza - Pagina 23
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z