SiteDeBucate » maioneza

Retete cu maioneza

 Clatite cu carne de pui Clatite cu carne de pui
Pulpele de pui se fierb, apoi se taie marunt.Intr-o tigaie se pune untul si se rumeneste bine. Clatitele se ung cu maioneza se pune carnea de pui si castravetele si se ruleaza. ...
 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate) 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate)
chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si apoi prin susan si se prajesc in tigaia cu ulei.Checul aperitiv:se amesteca ouale batute cu cascavalul ras,rondelele ...
 salata de ficatei salata de ficatei
se sapala ficatei si se pun intr-o tigaie cu o lingura de uleidupa un minut se pune canuta de vin si o lingurita de zaharcarofi se calesc si ei si cu brocoli pana se inmoaiese toaca castraveti acrise amesteca cu ficatei ,cartofi,brocoli maioneza si ...
 Piftelute marinate Piftelute marinate
Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins. Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de ...
 Rulouri cu sunca si salata verde Rulouri cu sunca si salata verde
Se preseaza painea pana devine subtire.Se unge mai intai cu maioneza ,apoi se adauga feliile de sunca presata si terminam cu salata verde.Rulam fiecare felie de paine cu grija si o invelim in folie transparenta sau de aluminiu.Se procedeaza la fel cu ...
 Shaorma Shaorma
Se face un aluat din ingredientele de mai sus. Dupa ce l-ati framantat NU il lasati sa creasca il portionati si il intindeti cat mai subtire si le coaceti imediat - mie din aceasta cantitate mi-au iesit 12 lipii.Pieptul facut la gratar se taie ...
 Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de ...
 Carne  cu salsa de ton Carne cu salsa de ton
Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. ...
 Salata alba Salata alba
Piptul de pui se desfce si se taie felii si apoi cuburi, sunca se taie cuburi mici, castravetii se taie felii subtiri si se pun intr-un castron. Se amesteca cu celelalte ingrediente si se sareaza dupa gust.Se consuma imediat. ...
 Rulada mozaic Rulada mozaic
Sfecla rosie o fierbem pe jumatate, o radem pe razatoarea mica si o presaram cu sare si lamaie;Morcovul crud in radem pe razatoarea mica si il amestecam cu putin zahar si lamaieAlbusul il fierbem si il tocam matunt;Galbenusul in trecem prin sita sau ...
 Rulouri cu salata de cruditati Rulouri cu salata de cruditati
Telina si morcovi se curata si se rad pe razatoarea mica, merele se curata de coaja se rad pe aceeasi razatoare se storc si se amesteca cu celalalte legume, se pune sare, piper se curata si se sfarama usturoiul se amesteca cu maioneza (sa nu fie ...
 Piept de pui in lipie Piept de pui in lipie
Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp se pregateste sosul astfel: intr-un vas adanc se rastoarna smantana, in care se adauga castravetii murati, sunca de Praga, legatura de marar, cateii de usturoi, mustarul, galbenusurile, toate ...
 Salata arici Salata arici
Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, patrunjelul, telina, cartoful si castravetii. Amestecam totul cu ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Daca nu aveti vinete coapte,le puteti coace pe o tabla,pe aragaz,intorcandu-le pe toate partile.Dupa ce s-au copt,se pun intr-un castron,le presarati cu sare din abundenta si le acoperiti cu un prosop,ca sa se curete mai usor de coaja.Le lasati asa ...
 Fasole verde lata sau fideluta Fasole verde lata sau fideluta
Se spala fasolea se pune peste apa clocotita si se lasa la fiert cca 30 min.Dupa care se pune fasolea la racit apoi se marunteste. Se amesteca cu maioneza si se da la rece.Pofta buna! ...
 DIP DIN SPANAC DIP DIN SPANAC
Se fierbe spanacul, se raceste si se toaca. Apoi se amesteca cu maioneza, smantina, Knorr mix si se da la frigider ptr o ora.Se serveste cu chipsuri.Enjoy! ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Vinetele se coc pe o tabla de fier sau intr-o tava in cuptorul incins.Dupa ce s-au copt se pun intr-un vas cu apa rece,se curata si se pun pe un blat de lemn la scurs.Dupa ce s-au scurs se toaca bine,bine,se adauga ceapa tocata marunt,si se amesteca ...
 Gogosele aperitiv cu ciuperci Gogosele aperitiv cu ciuperci
Gogosele:Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi se ia de pe foc si se adauga faina, amestecandu-se pana la omogenizare. Se lasa la racit, timp in care se pregateste umplutura, apoi se adauga ouale (pe ...
 CIUPERCI CU MAIONEZA CIUPERCI CU MAIONEZA
Ciupercile se clatesc si se taie marunt,dupa care se amesteca cu maioneza ,se adauga mararul tocat marunt,usturoiul pisat si se potriveste de sare si piper.Cand folositi ciuperci proaspete,ciupercile se curata ,se spala,se fierb,se scurg ,apoi se ...
 Ghebe cu maioneza si usturoi Ghebe cu maioneza si usturoi
Ghebele se lasa la decongelat,dupa care se storc si se dau prin masina de tocat carne.Se amesteca ghebele cu maioneza,usturoiul pisat si mustarul.Se serveste rece ca aperitiv. ...
1-1011-2021-3031-33
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu maioneza - Pagina 19
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z