SiteDeBucate » macris

Retete cu macris

Supa crema de macris
Se spala si se curat macrisul dupa care se caleste in uleiul incins, dupa care se toarna supa de carne clocotita.Se las la fiert 20 min. ...
 PULPA DE MIEL UMPLUTA CU SPANAC , FRUCTE USCATE SI SOS DE MIEL PULPA DE MIEL UMPLUTA CU SPANAC , FRUCTE USCATE SI SOS DE MIEL
Puneti pulpa cu partea carnoasa pe un fund de lemn si folosind un cutit ascutit taiati carnea pana la os.Tinand cutitul pe os,curatati si indepartati carnea pana ajungeti la articulatie.Taiati in jurul articulatiei si curatati carnea de pe os pana ce ...
 Ciorba de miel a la Radu Anton Ciorba de miel a la Radu Anton
 Preparare :  Spalam si pregatim bucatile de carne . Dupa aceae spalam si curatam zarzavatul . Eu le-am maruntit  cubulete iar telina si pastranacul le-am facut cu robotul.    Se pune zarzavatul si carnea de miel la fiert ina ...
 Salata cu macris si baby spanac Salata cu macris si baby spanac
Nimic special. Speli bine frunzele, le rupi cu mana daca sunt prea mari. Tai ceapa si ridichile dupa cum iti plac. Pui condimentele dupa cum iti plac. Este prima oara cand mananc salata asta si mi-a placut foarte mult. Spre deosebire de laptuca, ...
 Ciorba de spanac si macris cu slaninuta afumata Ciorba de spanac si macris cu slaninuta afumata
Se spala spanacul si macrisul in mai multe ape.Se pune pe foc o oala cu 4 litri de apa si se adauga slaninuta taiata si se lasa sa fiarba . Intre timp se face rantasel :intr o tigaie se pune ulei se adauga o lingura de faina alba,se adauga usturoiul ...
 Ciorba de macris Ciorba de macris
Macrisul se spala bine si se taie marunt. Se pune apa intr-o oala si apoi se adauga costita putin prajita inainte. Se lasa la fiert apoi se adauga morcovii taiati marunt si ceapa tocata marunt. Se pune sarea, orezul si macrisul. Doar cand ...
 Friganele cu legume Friganele cu legume
Intr-o tigaie, topesti untul si adaugi mazarea si morcovul din pachet, fara sa le decongelezi. Picuri cate putina apa, presari condimentul din legume si inabusi legumele timp de 10 minute, la foc mic.In timp ce legumele se inabusa, incepi sa ...
 Rulouri festive Rulouri festive
Taiati dovleceii (pe lungime) in felii cu grosimea de 2 - 3mm, fara sa-i curatati. Opariti feliile timp de 3 - 5 minute cu apa sarata si piperata, apoi scoateti-le intr-un vas cu apa rece. In acest fel, feliile isi vor pastra culoarea placuta. ...
 Piure de macris Piure de macris
Cureti macrisul,il speli si-l pui la fiert pe foc iute.Dupa ce a fiert,il strecori si il toci marunt.Faci un sos alb din unt,faina si lapte pe care il amesteci cu macrisul.Potrivesti de sare si gata!Piureul e bun si asa simplu,dar si cu ochiuri sau ...
 Ciorbica de verdeturi Ciorbica de verdeturi
Morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa verde se taie marunt si se caleste in putin ulei apoi se adauga morcovii pina uleiul prinde putina culoarea galbena.Se adauga supa de carne, stevia si varza taiate fideluta apoi partunjelul si gulia taiate ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Se curata stevia si macrisul de codite.Zarzavatul se rade. Morcovul ras se caleste in putin ulei. Stevia se taie fasii subtiri.Intr-o oala se pune zarzavatul ras si se completeaza cu apa. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba ...
 Ciorba de miel bihoreana Ciorba de miel bihoreana
Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata...Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se ...
 Ciorba de miel cu macris Ciorba de miel cu macris
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece. Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjei , iar o ceapa o radeti. Se calesc in putin ulei ...
 Ciorba de macris pe carne de porc afumata Ciorba de macris pe carne de porc afumata
Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul radacina,ceapa si ardeiul se pun la calit in tigaie cu putin ulei.Cand carnea este fiearta de jumatate se pune zarzavatul calit.Macrisul se alege si se ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase ,maruntite sau date pe razatoare si le fierbem si pe ele cam 15-20 de minute(la oala cu presiune sunt gata in 6 minute ).Carnea o scoatem,o ...
 Budinca de castraveti Budinca de castraveti
Cureti castravetii si ceapa si le tai foarte fin.Le calesti pe foc mic,amestecand din cand in cand si, la final,maresti focul ca sa se evapore apa.Apoi le strivesti cu furculita.Inmoi miezul de paine in lapte cald si il maruntesti de asemenea cu ...
1
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu macris
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z