Macaroane cu sos de carne si rosii
Se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se clatesc in apa calda. Rosiile decojite se taie si se inabusa in unt fierbinte. Intr-un vas rezistent la caldura, se pune un strat de macaroane si un strat de rosii... ...
Budinca de macaroane
Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scot in apa rece. In timpul acesta se marunteste branza cu furculita si se amesteca cu zaharul, stafidele, ouale si esentele. Cand sunt gata pastele de fiert se amesteca cu compozitia de mai sus si se da la ...
Paste cu ton
Se fierb pastele bine se scurg si se pun intr-un castron mare , se adauga conservele cu ton ,porumbul ,uleiul, sarea si piperul si se amesteca bine. Ceapa rosie se taie rondele subtiri si se adauga la sfarsit amestecand inca o data. pofta buna ...
Pastitio
I parte Se taie ceapa marunt, se toaca carnea si se pun impreuna la calit amestecind mereu pina nu mai e carnea rosie. Se adauga vinul si se lasa 5 min sa fiarba. Se pun rosiile si condimentele, se da focul mic si se fierb 45 min. La sfirsit, daca ...
Paste cu nuca
Se fierb pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, se scurg se amesteca cu o bucatica de unt , cu nucile macinate si zahar dupa gust. ...
Budinca de paste cu branza dulce si smantana
Pastele se pun la fiert in apa cu sare,apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.Branza dulce,smantana,galbenusurile,laptele,untul topit,zaharulsi stafidele(inmuiate in lapte si esenta de rom) se amesteca ...
Budinca de paste cu branza dulce
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Branza se amesteca cu ouale batute,zaharul,stafidele,esenta,zaharul vanilat.Cand au fiert pastele se trec pe sub un jet de apa rece si se amesteca cu ,compozitia de branza,se amesteca usor si se ...
Pastitsio
1.Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare,conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert se scurg,apoi se pun intr-un castron.Se adauga 4 linguri cu unt topit,cascavalul ras,sare si piper.Ouale se bat bine si se pun peste ...
Budinca de macaroane cu branza
Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei. Intre timp, amestecam 2 oua,cu branza data pe razatoare,zaharul vanilat,zaharul si cescuta de lapte(se pune putin lapte ca sa nu se usuce prea tare cat timp stau in cuptor). ...
Macaroane cu branza la cuptor
Am fiert macaroanele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce s-au fiert le-am scurs si le-am trecut sub jet de apa rece. Am uns o tava cu unt. Macaroanele le-am amestecat cu branza sarata iar apoi le-am asezat in tava. Am batut ouale ca si pentru ...
Budinca de macaroane cu carne de vita
Se fierb pastele dupa indicatiile de pe ambalaj. Ceapa se prajeste putin in ulei de masline impreuna cu usturoiul, se adauga carnea tocata, sosul de soia, condimentele dupa gust, se lasa carnea la prajit amestecandu-se din cand in cand, cand e facuta ...
Rigatoni arrabiata
Se curata ceapa si usturoiul,apoi se toaca marunt. Se curata ardeiul si morcovul, se spala, apoi se taie in cubulete, respectiv se razuie. Se calesc legumele pregatite in ulei de masline, cu putin chilli, timp de cateva minute. Se pune cimbrul uscat ...
Macaroane cu branza
Am pus macaroanele la fiert in apa clocotita si am aruncat peste ele putina sare. Branza rasa am amestecat-o cu ouale, cu 3 lg zahar si cu zaharul vanilat. Nu am trecut o cantitate exacta nici la macaroane, nici la branza pentru ca intotdeauna le pun ...
Budinca de macaroane cu cartofi
Intr-o oala mare se dau in clocot 3 l de apa cu 3 linguri de sare. Intre timp se curata cartofii si se taie in cubulete. Se pun cubuletele de cartofi si macaroanele in apa clocotita si se fierb timp de 5 minute. Se scurg bine cartofii si macaroanele ...
Sufleu de macaroane cu sunca
Se dau in clocot intr-un vas 3 litri de apa cu 3 linguri de sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj. Se taie cubulete sunca si rosia spalata. Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt. Se da ...
Budinca rapida
Se da in clocot intr-o oala mare 4 litri de apa cu 4 linguri de sare. Intre timp se curata ardeii, se spala si se taie cubulete. Se preincalzeste cuptorul la 250 de grade. Se pun macaroanele in apa clocotita si se fierb al dente. Cu 5 minute inainte ...
Budinca de macaroane cu branza
1. Se pune un litru de apa la fiert cu putina sare si o lingura de ulei. 2.Cand da in clocot apa se adauga macaroanele si se lasa la fiert timp de 15-20 minute. ( la foc mic pentru a nu se lipi ) 3.Intre timp se rade branza intr un vas si se amesteca ...
Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval
1. Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte In doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine. 2. Caliti ceapa In uleiul Incins Intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul ...
Budinca de macaroane cu branza si iaurt
Branza cu ouale si zaharul se amesteca, se pune faina, margarina RAMA, mirodeniile si iaurtul.Se amesteca usor, apoi se toarna pastele pe care le asezam intr-o tava unsa cu margarina RAMA.Se introduce in cuptorul incins timp de 40min. ...
Spirale cu kaizer si cu sos alb
Se fierb macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se taie ceapa marunt, si se caleste în unt,dupa care se adauga kaizerul taiat cubulete, la fel si ardeii, se taie si se adauga in compoyitie. Dupa ce s-au patruns bine, ...