Budinca cu verdeturi
Se spala spanacul,loboda si salata si se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Cand sunt gata se scurg si se toc. ...
Ciorba de loboda
Am spalat toate legumele, am tocat marunt morcovul,pastranacul si le-am pus la fiert in apa calda ,am adaugat sarea si uleiul si dupa 10 minute ceapa tocata marunt si gogosarul, am lasat sa fiarba la foc mediu inca 10 minute si am adaugat ...
Ciorba cu loboda si afumatura
Carnea si legumele se taie bucatele mici. Se pun la fiert pt inceput ceapa, morcovii, gogosarul, carnea, pe la jumatate se adauga cartofii, sucul de rosii, sarea. In final punem si borsul, ouale, verdeata si gata ciorba. ...
Ciorba de miel a la Radu Anton
Preparare : Spalam si pregatim bucatile de carne . Dupa aceae spalam si curatam zarzavatul . Eu le-am maruntit cubulete iar telina si pastranacul le-am facut cu robotul. Se pune zarzavatul si carnea de miel la fiert ina ...
Ciorba de loboda cu ou intreg
Loboda o spalam si o oparim in apa fiarta cu sare, apoi scoatem loboda din apa si o tocam marunt. Nu aruncam apa, o punem in ciorba, cand fierbem legumele. Punem legumele la fiert, apoi adaugam rosiile sau sucul de rosii si loboda tocata. Lasam ...
Ciorba de loboda
Curatam si spalam bine legumele in mod special loboda si stevia in multe ape.Morcovii si albitura se curata si se dau prin razatoarea mare. Ceapa si usturoiul se toaca cu tot cu frunze apoi se calesc in ulei. Adaugam morcovii si albitura si mai ...
Ciorba cu loboda
Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi dar nu foarte mari. ardeiul rosu si galben se spala si se toaca marunt. ceapa se curata,se spala si se taie rondele. morcovul se curata,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. patrunjelul si ...
Bors de loboda cu perisoare
Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare. Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc ...
Ciorba de legume, cu bors de casa
Legumele spalate se taie in bucati mici, apoi se pun la fiert in apa cu sare ( dovleceii se pun la fiert ultimii, fiindca fierb mai repede), apoi adaugam si loboda tocata ...
Smoothie verde
Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza . ...
Supa de vara dreasa cu oua
Cureti si speli zarzavatul, il tai marunt si il pui la fiert, pentru 15 minute, intr-un vas cu 2 litri apa clocotita, acoperit cu un capac.Intre timp, oparesti rosiile, le decojesti si le maruntesti in blender sau le strivesti cu furculita. Cureti ...
Lasagna cu verdeturi de primavara
Foile de lasagna se pun la fiert pe rand in apa cu sare si o lingurita de ulei, si asta pentru ca sa nu se lipeasca.Nu se lasa decat sa se inmoaie putin. Se scot si se pun separat.In putin ulei se calesc ceapa verde tocata marunt, ...
Zama de gaina cu tocmagi
Amesteci ouale cu faina si cu un praf de sare si framanti un aluat elastic. Intinzi o foaie subtire pe care o tai taietei subtiri si-l lasi sa se usuce.Cureti gaina, o speli si o pui la fiert in apa cu un praf de sare si cu ceapa intreaga curatata. ...
Bors de loboda
Cureti ceapa, morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina, le speli si le dai pe razatoare.Ceapa o tai marunt si le pui pe toate la fiert in 3 l de apa cu sare impreuna cu orezul spalat si scurs bine. Speli loboda, ceapa verde si le tai ...
Bors de miel cu loboda
Pui la fiert 2 l de apa cu foile de dafin, otetul, un praf de sare si de piper. Cureti si speli bine carnea de miel si cand apa clocoteste o torni peste carne. Astfel o oparesti si ii dispare mirosul de miel. Apoi o tai in bucati si o pui la fiert in ...
Bors cu gaina
Cureti gaina, o speli si o pui la fiert cu apa rece. Dupa ce a fiert, scoti gaina pe un platou si in zeama pui fideaua sa fiarba. Pui verdeata si loboda, sarea si borsul si lasi sa dea un clocot. Acest bors nu se drege. Tai gaina in bucati si mananci ...
Pate de ficat de pui
Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ 20-25 minute.Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 50 grame margarina (unt). Se topeste restul de margarina si se amesteca cu ficatul dat pe ...
Drob de verdeturi
Speli bine mararul, patrunjelul, loboda si leusteanul si le toci marunt.Speli si cureti si ceapa verde si o tai rondele mai fine. Bati bine ouale si le adaugi uleiul si grisul dupa care le amesteci cu verdeturile.Potrivesti de sare, piper si la ...
Rosii umplute cu maioneza si orez
Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul, Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un strop de unt, cand este galbena se adauga orezul care se lasa sa se fiarba. Cand este gata se potriveste cu sare, piper, boia si se amesteca cu ...