SiteDeBucate » kiwi

Retete cu kiwi

 Tort in trei culori Tort in trei culori
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se bat bine cu zaharul si lingura cu apa.Se adauga faina si praful de copt si apoi albusurile spuma invartind usor pina se omogenizeaza.Se pune hartie de copt intr-o forma ...
 tortuletul meu de Paste tortuletul meu de Paste
pregatim blatul astfel:separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, uleiul0 faina si praful de copt, mixam pana se ...
 TORT DIPLOMAT TORT DIPLOMAT
Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand continuu pana se ajunge la consistenta unei ciulama. Se dilueaza gelatina intr-o cana apa oparita. Calduta se amesteca cu ciulamaua care este ...
 Tort de lamaie cu blat de ciocolata Tort de lamaie cu blat de ciocolata
Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular.Crema se face foarte usor.Intr-un vas inalt se pun cele 3 plicuri de praf de crema, jumatate pliculet de intaritor de frisca,6 linguri de zahar pudra peste ...
 tort cu fructe tort cu fructe
Bati crema de vanilie cu laptele si zaharul pana se intareste .Bate frisca lichida separat.Curata si taie 1 banana rondele, 1 piersica rondele si 1 kiwi rondele.Fructele ramase le cureti si le tai patratele.Aseaza prima foaie de blat , insiropeaz-o ...
 Tort Dana Tort Dana
Bati ouale spuma cu zaharul, adaugi faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao, amestecand usor. torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata si coci in cuptorul preincalzit circa 20 min.Pui gelatina la inmuiat in apa rece ap. 10 ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Se bate frisca si se da la rece.Laptele se pune la fiert cu zaharul,coaja de la o portocala.Cand este fierbinte se adauga ouale batute bine si se ia de pe foc,se mai adauga gelatina inmuiata in sucul compotului de ananas si se lasa la racit.Intr-o ...
 Tort Exotic Tort Exotic
Preparare crema:Se pune la fiert laptele inpreuna cu galbenusurile de la oua ,zaharul vanilinat,zaharul si gelatina (gelatina se dizolva in apa calduta inainte),crema se fierbe 10-15 si se amesteca continuu cand e gata se pune la racit.Albusurile de ...
 Tort Diplomat special de sarbatori Tort Diplomat special de sarbatori
Se mixează gălbenuşurile, zahărul, făina până la omogenizare. Se adaugă laptele şi se mai mixează până la omogenizare. Se dă la foc mic amestecând continuu, până când se îngroaşă (cu consistenţa unei şarlote). Se lasă la ...
 Tort de fructe Tort de fructe
Se unge o tava cu margarina, se tapeteaza cu faina si se pune deoparte. Se aprinde cuptorul pentru a se incalzi cat se prepara blatul.Se separa albusurile de galbenusuri iar albusurile se bat cu mixerul pana obtinem o spuma. Apoi se adauga zaharul ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Un desert cu adevarat racoritor, usor si numai bun pentru a servi oaspetii, chiar si pe cei mai mofturosi de fel! Incepem prin a pune laptele pe foc, dupa care adugam ouale, zaharul tos iar apoi zaharul vanilat. Amestecam compozitia cu tellul pana ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
1)Se pun cele 3 plicuri de gelatina in 200ml apa rece la "inmuiat"2)Se prepara crema de galbenus din cele 5 galbenusuri+3lg.faina+1/2l.lapte+100gr.zahar+coaja rasa de portocala si lamaie(nu prea multa),se fierbe pe foc mic amasetecandu-se continuu sa ...
 Tort Pavlova Tort Pavlova
Se bat albusurile spuma.Se adauga treptat zaharul pudra si se mixeaza in continuare. Se pune otetul si amidonul si se mai amesteca inca putin. Se preincalzeste cuptorul. Nu stiu la ce temperatura pentru ca eu nu am cuptor cu ceas, dar l-am lasat la ...
 TORT DE FRUCTE TORT DE FRUCTE
Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic, il verifici cu scobitoarea sa vezi daca e copt si in interior. Dupa ce-l scoti din cuptor il lasi la racit, il tai in 3 si pui crema de vanilie pe care ...
 tort de fructe tort de fructe
blatul: se prepara un pandispan care dupa racire se taie in 3 particrema: gelatina se moaie in 200 ml apa;5 galbenusuri se amesteca cu 250 gr. zahar, 3 linguri faina si 500 ml lapte si se da pe foc pina se ingroasa (se amesteca mereu pentru a nu face ...
 Tort de fructe Tort de fructe
Se mixeaza iaurtul cu zaharul,se toaca marunt ananasul din compot,capsunile(pastrati 2-3 pt ornat),se adauga la iaurtul dulce;in zeama de la compot se pune gelatina la inmuiat pina devine ca un jeleu;se bate frisca pina devine tare,se aromeaza cu ...
 Tort diplomat de portocale Tort diplomat de portocale
Blat: Se amesteca galbenusurile cu albusurile si apoi se adauga faina (in ploaie). Se unge tava si se baga la cuptor (eu fac la foc mic cca 30 min). Dupa racire se taie in 2 (sa obtii 2 blaturi mai subtirii).Crema: Galbenusurile se freaca cu 6 ...
 TORT DIPLOMAT CU IAURT TORT DIPLOMAT CU IAURT
Se pun fructele feliate pe fundul oalei sau tavii potrivit de inalta asezate frumos sub forma de floare. Gelatina se dizolva intr-o cana de lapte rece. Se pune la fiert o cana de lapte cu o cana de zahar 2 min (amestecand continuu). Se lasa la racit ...
 TORT CU CREMA DE LAMAIE TORT CU CREMA DE LAMAIE
blatul:Preincalziti cuptorul la nivelul 4 sau 180 grade C. Bateti usor albusurile si incorporati progresiv zaharul cu o spatula de lemn. Nu bateti prea mult. Adaugati esenta de vanilie si faina cernuta in prealabil. Lasati compozitia sa se odihneasca ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Din 4 oua se face un piscot astfel:se bat albusurile spuma, se adauga incet zaharul, apoi 6 linguri de apa una cate una, galbenusurile si apoi faina in ploaie amestecand cu grija sa nu cada spuma.Se coace ca un piscot obisnuit.Crema:Galbenusurile se ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu kiwi - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z