Sorbet amar de portocale
Taiati coaja de portocale in fasii si puneti-le la fiert in apa cu zahar. Trebuie sa fiarba 10 minute, la foc mic. Luati vasul de pe foc, lasati vasul acoperit la racit. Strecurati siropul rece si amestecati-l cu sucul celor 4 portocale. Adaugati ...
Inghetata de lamaie cu bezele
Puneti bezelele intr-o punga de plastic si zdrobiti-le. Amestecati iaurtul cu bezelele, coaja de citrice si cu lichiorul sau sucul de portocale. Impartiti compozitia in 4 castroane si puneti-o la congelat. Pregatiti sosul: taiati caisele in cubulete. ...
Parfait
Amesteci zaharul cu cacaoa, adaugi apa si pui cratita pe foc la fiert pana se ingroasa ca o smantana. Lasi sa se raceasca bine si adaugi 4 galbenusuri, frisca si albusurile batute spuma. Amesteci bine. Poti adauga bucatele de ...
Inghetata de Portocale
Sucul de portocale il strecurati de pulpa ramasa de la portocale si intr-un casatron mai mare combinati toate ingredientele; amestecati bine.(Frisca si laptele sa fie de la frigider)!!!Compozitia se pune in masina de inghetata (containerul de la ...
Desert
Se curata ananasul de coaja si se scoate miezul.Se taie o felie si se aseaza pe farfuria in care vom servi desertul.Deasupra ananasului adaugam o bila de inghetata peste care turnam un pic de dulceata de portocale.Se orneaza si cu dulceata de coacaze ...
1