Inghetata de cafea cu sos de scortisoara
Amestecati galbenusurile cu 150g zahar pana cand obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati cafeaua calduta, treptat, in compozitia de galbenusuri, batand incontinuu cu telul. Puneti compozitia la racit. Bateti albusurile spuma cu restul de zahar ...
SEMIFREDDO al CIOCCOLATO
Ciocolata se topeste la bain marie,cind s-a topit bine se adauga cafeaua,esenta de rom si se mesteca rapid, dupa care se adauga si galbenusurile si se lasa sa se raceascaalbusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare si zaharul(nu adaugati mai ...
CAFE GLACE
Se fac la filtru 300 ml de cafea concentrata; Se fierbe laptele cu putina vanilie. Se da la o parte; Se adauga cafeaua si zaharul si se amesteca pana ce se topeste zaharul; Dupa ce s-a racit bine, se adauga frisca proaspata, nebatuta. Se pune ...
1