SiteDeBucate » ienibahar

Retete cu ienibahar

 Piftelute cu maioneza si ceapa Piftelute cu maioneza si ceapa
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le prajesc in ulei incins.Scot bilele pe hartie absorbanta. Ceapa taiata juliene, o oparasc in baitzul obtinut din ingredientele prezntate.Strecor ceapa. ...
 Ceafa afumata Ceafa afumata
Incorporam condimentele si sarea.Ceafa se pudreaza cu amestecul de condimente.Baitzul obtinut din apa, ceapa, usturoi, condimente,il rastorni peste ceafa care a stat condimentata la rece timp de 3-4 ore. Lasi carnea in baitz timp de 24 de ore, dupa ...
 Caizer afumat Caizer afumat
Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5 ore la rece.Baitzul se obtine prin fierberea condimentelor cu ceapa si usturoiul. Se rastorna baitzul peste carne pentru 24 de ore. Se sterge carnea, ...
 Racitura de porc Racitura de porc
Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua pe lungime,iar capul se portioneaza in bucati mai mici.Ceapa si morcovul se curata,se spala si se taie pe jumatate.Carnea se fierbe la foc potrivit , se ...
 Piftelute marinate Piftelute marinate
Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins. Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de ...
 Toba de porc Toba de porc
Capul si urechea se curata,se rad ,se spala bine, slanina,limba,inima,soriciul se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,foile de dafin,boabele de piper si boabele de coriandru spumandu-se incontinuu.Carnea fiarta se taie in cubulete de ...
 DROB DE MIEL DROB DE MIEL
Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate bucati(curatate f bine,sa nu aiba fire de par,apoi spalate, repede.Nu se lasa in apa);maruntaiele se pun in ordinea ...
 CHIFTELE DIN LEGUME CHIFTELE DIN LEGUME
Dovleceii se spala, se taie capetele si se dau pe razatoarea mica sau se toaca la blender,se amesteca cu putina sare si se storc foarte bine de surplusul de zeama.Morcovii ,ceapa si cartofii se curata de coaja,se spala, usturoiul se curata si ...
 Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab) Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab)
Frunzele de vita,curate,se oparesc.Orezul,curat, se pune la inmuiat in apa calduta;se lasa 30 minute;dupa aceea se spala bine, se pune intr-o strecuratoare, sa se scurga putin.Cele 2 rosii se taie patra tele de cca 1/2 cm.Patrunjelul se toaca;menta ...
 Macrou cu maioneza Macrou cu maioneza
Ceapa taiata juliene, se opareste intr-un baitz obtinut din otet, o cana de apa, condimente. Se lasa la racit dupa care se incorporeaza maioneza si cu pestele care a fost scos din marinata, scurs pe servet de harte. Se orneza cu felii de lamaie. ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 CIORBA DE LOBODA (holobaca) CIORBA DE LOBODA (holobaca)
Se pune la fiert zerul cu apa,ienibaharul si dafinul, in alta cratita se calesc ceapa, morcovul, gogosarul si ardelul,taiate cuburi. Dupa ce s-au inmuiat bine se pun in oala cu zer si de lasa pana sunt bine fierte.Taiati loboda, mararul si leosteanul ...
 Tuica fiarta Tuica fiarta
Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert.Cand ajunge la temperatura de fierbere se opreste focul,se strecoara si se serveste fierbinte. ...
 Salata de gogosari cu ghebe Salata de gogosari cu ghebe
Ciupercile spalate, le fierbi jumatate de ora. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga. Tai gogosarii fideluta, ceapa pestisori. Faci un bait din otet, apa, sare, miere, ulei,condimente. Cand clocoteste, oparesti cate 2-3 minute pe rand ceapa, ...
 Gogosari traditionali Gogosari traditionali
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand clocoteste, adaugi gogosarii pentru 2 minute, cat sa-si schimbe cularea (nu toti gogosarii odata, inainte sa pui urmatoarele ture de gogosari, lasi ...
 Muraturi asortate(specific arab) Muraturi asortate(specific arab)
Legumele spalate,se taie rondele,felii(depinde de forma lor;vezi poza).De ex. castravetii se taie rondele,iar varza rosie,felii.Toate legumele(in afara de varza) se amesteca.Se pun in borcan,asa:se pune un rind de legume,apoi,1-2 felii de varz ...
 Patlagele murate (gogonele) Patlagele murate (gogonele)
Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele enumerate mai sus, deasupra se pun mai multe frunze de telina se toarne saramura fierbinte si se pun capace. ...
 Friptura de vitel Friptura de vitel
Obtin un sos din condimente,mustar,ulei,vin,pe care il intind peste carne.Prajesc uniform bucata de carne,in tgaia cu ulei incins, cat sa faca o crusta,dupa care asez carnea intr-un vas uns cu ulei.Presar felii de ceapa, rondele de morcov,usturoi, ...
 cotlete de miel cu gnocchi cotlete de miel cu gnocchi
Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o ...
 MITITEI  PREGATITI IN CASA MITITEI PREGATITI IN CASA
Rasolul de vita se spala si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba bine la foc mic.Supa obtinuta se foloseste pentru omogenizarea compozitiei.Carnea tocata se amesteca cu condimente,sare,usturoiul pisat si amestecat cu supa de ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ienibahar - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z