SiteDeBucate » ienibahar

Retete cu ienibahar

Zacusca de scrumbii sarate
Cureti scrumbiile, le desfaci in 4 fileuri, iar daca sunt mari le tai pe fiecare in doua. ...
Miel cu masline
In cratita cu ulei fierbinte se prajeste carnea, se adauga ceapa taiata solzi, vinul, 3 ling apa, bulionul, sarea, zaharul, ienibaharul, dafinul, maslinele spalate si intepate cu acul. ...
 Din bucataria bunicii - mancarea cosasilor Din bucataria bunicii - mancarea cosasilor
1. Spalati, curatati si sectionati fasolea verde si puneti-o la fiert in apa rece in care adaugati sare, piper boabe, ienibahar boabe si 2-3 foi de dafin. 2. Dupa ce s-a fiert fasolea, scurgeti-o si caliti-o in 50 ml ulei pentru 5 minute. 3. ...
 Pulpe de pui cu legume asortate Pulpe de pui cu legume asortate
Am tocat legumele si le-am asezat intr-un vas de yena.am adaugat sare,piper,ulei,usturoiul,apa si le-am amestecat.pulpitele le-am presarat cu condimentul de pui si le-am pus peste legume.le-am acoperit cu folie de staniol si le-am bagat la ...
 Rasol alb de vitel cu sos Rasol alb de vitel cu sos
Carnea se curata de pielite, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget. Se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza dupa gust cu toate ierburile, se pune uleiul de masline, vinul si o cana cu apa. Se acopera si se pune la cuptor pana ...
 Friptura de fazan Friptura de fazan
De dimineata pe la ora 10 am spalat fazanul,l-am sters de apa,l-am sarat,l-am piperat,ienibaharat si l-am pus intr-un vas cu vinul rosu ..l-am lasat la fezandat ,in frigider pana la ora 17...   Am pus fazanul  intr-un vas de yena impreuna ...
 Carnati macelaresti de Burdujeni Carnati macelaresti de Burdujeni
Aceasta reteta este cea mai potrivita pentru prepararea carnatilor, respectandu-se urmatoarele indicatii:    1. carnea de porc fara tendoane si pielite se taie in felii subtiri, de 1 cm grosime si se freaca cu 25 g sare (cantitate de sare ...
 Supa asiatica LopFras Supa asiatica LopFras
Fierbeti pieptul de pui cu morcovul in apa cam 15 minute. Condimentati si adaugati sosul de soia si otetul balsamic. Adaugati bucatile de ananas si mai dati un clocot. In boluri puneti taiteii. Turnati supa. Se serveste fierbinte. ...
 Curcan umplut Curcan umplut
Umplutura am pregatit-o astfel:am tocat ceapa,morcovul l-am dat pe razatoarea mica,am tocat pipota,inima si ficatul ,am tocat ciupercile si le-am pus la inabusit(la foc mare) intr-o cratita impreuna cu orezul..dupa vreo 10 minute am adaugat bulionul ...
 Tocanita de ciuperci Tocanita de ciuperci
Intr-o cratita se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.Se taie carnatii rondele si se calesc. Ceapa se taie rondele si se adauga in cratita peste carnati. Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute. Se adauga 2 pahare ...
 Mititei de casa Mititei de casa
Se spala carnea, se taie cubulete si se da prin masina de tocat. usturoiul se curata si se piseaza cu sare si se pune in  compozitia de carne tocata alaturi de ardeiul foarte bine maruntit, cu piperul, coriandrul, ienibaharul si cimbru. Trebuie ...
 Orez salbatic si basmati, cu piept de pui Orez salbatic si basmati, cu piept de pui
Fiecare tip de orez se fierbe separat, conform instructiunilor de pe pachet. Pieptul de pui se taie fasii lungi si late, care se condimenteaza si se pun la prajit, impreuna cu niste ciupercute din conserva. Legumele se fierb si ele, tot conform ...
 Peste alb cu garnitura de morcovi Peste alb cu garnitura de morcovi
Se pregateste pestele, se curata morcovii si se taie rondele. Se aseaza intr-un vas de yena morcovii taiati impreuna cu pestele. Apoi se amesteca cu restul de ingrediente : condimentele, uleiul, vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt. Se acopera ...
 Cuscus cu peste si sos iute-dulceag Cuscus cu peste si sos iute-dulceag
Cus-Cus-ul: Se taie fff marunt ceapa. Se pune la calit usor ceapa marunta cu 2linguri de ulei de masline si cana de cus cus. Se amesteca continuu si se rumeneste frumos usor pret de cateva minute. Se adauga apoi morcovul si telina taiate bucatele si ...
 Maqlube a la Husny Maqlube a la Husny
Puiul se curata, se spala si se transeaza apoi il punem la fiert cu ceapa curatata , sare, boabele de piper, enibahar, boabele de cardamom si de cuisoare.Il lasam sa fiarba de jumatate. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele, dupa care ii ...
 Pulpa de miel in ierburi aromate Pulpa de miel in ierburi aromate
Se spala carnea si se ususca cu un servet absorbant. Se freaca bine cu sare, piper si boia si se impaneaza din loc in loc cu un catel de usturoi taiat bucatele . Se aseaza intr-un vas mai adanc si se toarna peste ea marinata facuta din toate ...
 Ceafa afumata (de casa ) Ceafa afumata (de casa )
ceafa afumata se spala si se pune la fiert cu toate ingredientele  , mai putin boiaua si usturoiul .  este fiarta cand furculita intra usor in carne , cam in 40 min .  ceafa se scurge de zeama ,  cat este calda se unge cu boia si ...
 Potarniche la ceaun Potarniche la ceaun
Am tinut carnea la marinat de seara pana dimineata la frigider, dupa care am spalat-o putin, am pus-o in ceaun, am acoperit-o cu apa, am turnat 100 ml ulei si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 90 minute, completand din cand in cand cu apa. Am ...
 Macrou marinat Macrou marinat
Le-am pus pe toate in oala-minune si le-am fiert 90 de minute de cand incepe sa tiuie (la foc mic). ...
 Aperitive pizza Aperitive pizza
Se lasa sa se decongeleze foile putin dupa care se ung bine cu unt si bulion(facut de mine) sau pasta de tomate. Se taie salamul si sunca bucatele mici si se amesteca cu ouale crude sau fierte (mai bine fierte ,eu le-am pus crude),mozzarella sau ...
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ienibahar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z