SiteDeBucate » iaurt

Retete cu iaurt

 Ciorba de leurda Ciorba de leurda
Leurda de spala si se rup frunzele in doua.Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei. Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Carnea se spala,eventual se portioneaza si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se indeparteaza toata spuma formata se adauga zarzavatul curatat,spalat si taiat fideluta sau tocat marunt.Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se ...
 Ciorba de praz Ciorba de praz
Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul. Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie. Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece.Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe razatoare. Intr-o oala mai mare calim intr-o lingura de ulei ceapa si morcovul si dupa cateva minute adaugam si bucatelele ...
 ciorba de salata verde ciorba de salata verde
salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se fierbe 15 minute si se adauga smantana amestecata cu oul si iaurtul.se mai pune leustean verde tocat .se mai poate adauga dupa gust zarzare verzi. ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede. In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul . Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa ...
 Ciorba de ciuperci Tradaro Ciorba de ciuperci Tradaro
Ciupercile se curata, se spala foarte bine si se pun la fiert 30 de minute. Borsul se fierbe sa dea de 2 ori in clocot si se culege spuma. Se pun la fiert cartofii taiati cubulete. Se taie ceapa cat mai marunt. Radacina de patrunjel, pastarnac, ...
 CIORBA DE MIEL CIORBA DE MIEL
Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git si capetele osoase ale pulpelor,sau circa 1/2 kg alta carne cu mai mult os (piept).Capul intreg cu 1/3 din git, plus capetele osoase ale pulpelor se pun intr-o oala ...
 CIORBA DE POTROACE CIORBA DE POTROACE
Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu un virf de lingurita de sare. Cind clocoteste , se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt. Cind toate sint aproape fierte, se ...
 Ciorba de burta ca in Oltenia Ciorba de burta ca in Oltenia
Se spala burta foarte foarte bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat doua/trei clocote se arunca apa, se spala din nou si se repeta din nou operatia. Dupa ce a fost spalata si a fiert a doua oara se pune din nou la fiert cam in 4 l de apa si se lasa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri si usturoiul pisat.Se scoate pieptul din oala in care a fiert si se rupe fasii subtiri. De asemenea se si ...
 Ciorba de burta, reteta de restaurant Ciorba de burta, reteta de restaurant
Intr-o oala se pune burta spalata si curatata in prealabil la fiert in apa cu sare (sau poate sa fie si burta gata fiarta, se gaseste in comert). Cand este fiarta pe jumatate se pune ceapa taiata in 4 si se mai fierbe pana cand burta devine moale. Se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza peste picioare. ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu un virf de lingurita de sare. Cind clocoteste, se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt. Cind toate sint aproape fierte, se ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Zarzavatul si ceapa se rad prin razatoarea cu gauri mari si se calesc 2 minute, cu 2 linguri de untdelemn, ca sa-si dezvolte aroma, apoi totul se stinge cu 2 l de apa fierbinte sau rece (in caz ca se pun si oasele de la carne)si se adauga o lingurita ...
 Ciorba de burta - Bucovina Ciorba de burta - Bucovina
Se curata burta bine si se pune la fiert cu legumele taiate in patru si ceapa la fel dupa ce s-a fiert burta, se scot legumele si burta. Burta se taie fidelute dupa care se paseza legumele prin sita deasupra la apa in care a fiert burta, dupa care se ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Se spala bine loboda in 2-3 ape reci, apoi se rup frunzele si virfurile tinere, se taie si se pune loboda impreuna cu ceapa tocata in 1 ½ -2 l de apa clocotita. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30 de minute. Se adauga o lingurita de "Vegeta", un ...
 Ciorba de cartofi cu iaurt Ciorba de cartofi cu iaurt
Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa sarata. Se pun rosiile taiate marunt, ardeiul si se lasa sa fiarba pina se inmoaie, apoi se pune leusteanul tocat, se drege cu iaurt.Se serveste cu zeama de lamiie ...
 Bors cu carne de vita si tarhon Bors cu carne de vita si tarhon
Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 ½-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare si zarzavaturile bine spalate si tocate marunt. Zarzavaturile pot fi date prin razatoarea mare, calite in ulei 2 minute, apoi puse in vasul ...
 Milinka Milinka
Intr-un bol se freaca ouale cu untul moale ca sa se desfaca complect,se adauga faina si iaurt si se amesteca in continuare,se adauga smintana si o parte din cascavalul ras.Se amesteca bine in continuare dupa care se toarna intr-o forma de chec mai ...
1-1011-2021-3031-4041-49
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu iaurt - Pagina 32
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z