Mloukhiya
Este un fel de sos de carne, o tocanita, pe baza de nalba, fiind foarte cunoscut si consumat in Egipt si Tunisia.
...
File de peste picant
Harissa este un amestec de condimente foarte picant, pe baza de chilli, care sa gaseste in bazarele Tunisiei atat sub forma uscata cat si sub forma de pasta, in ultima varianta fiind mult mai aromata si mai iute. ...
Salata de ou si ton
Salatele sunt servite foarte des in Tunisia si cu siguranta veti avea de unde alege in cadrul meselor la hotelul unde vei fi cazati. ...
Curcubeu urias - pastrav
1. pastravul se curata de intestinese increasta pe ambele partila distanta de un deget , se spala cu apa si otet , se condimenteaza cu sare si piper.+ ulei de masline . 2. se umple pastravul cu ceapa , taiata cubulete , rosii si o ...
Merlucius picant cu orez
merluciusul se curata de aripiopare se incresteaza si se spala , se stropeste cu zeama de lamaie sare si se unge bine cu pasta harissa . pestele se prajeste in putin ulei . separat se infierbanta 50 ml ulei in o cratita de teflon si se prajeste ...
1