SiteDeBucate » gris

Retete cu gris

Supa de pui cu rosii
Racoroasa si nutritiva , aceasta supa este recomandata pentru zilele insorite de vara deoarece se poate consuma atat calda cat si rece. ...
Sufle de cartofi cu sos de rosii
Cartofii sunt de departe cel mai utilizat ingredient in retetele de post sau in cele vegetariene. Dintre toate legumele, cartoful are cele mai putine sanse de a declansa toxiinfectii alimentare sau indigestii, fiind recomandat si bolnavilor cu tubul digestiv. ...
 Papanasi cu dulceata Papanasi cu dulceata
In orice parte a tarii vei merge pentru a te bucura de agroturism, vei constata ca orice pensiune are in meniu papanasi cu dulceata si smantana si clatite cu dulceata, semn ca sunt doua retete pentru deserturi traditionale romanesti. Eu va propun azi reteta de papanasi din branza de vaci. ...
 Prajitura cu crema de lamaie Prajitura cu crema de lamaie
Ce desert mai bun pentru seara de Craciun daca nu prajitura cu crema de lamaie? Dintotdeauna prajiturile cu lamaie au fost apreciate. Prajitura propusa de noi va fi mai mult decat apreciata...va fi savurata de catre toti pentru ca este delicioasa si foarte prezentabila. Orneaza-o cu lamaie rasa, iar efectul va fi garantat. ...
Prajitura delicioasa cu foi
Se amesteca ingredientele pentru foi pana cand se omogenizeaza si rezulta o coca care se imparte in 4 parti egale.Se intind patru foi care se coc pe fundul unei tavi la foc mediu timp de 10-12 minute. ...
Lintzer cu mere
Se pregateste un aluat din faina,150 g unt moale,200 g hahar,oua,praf de copt stins cu zeama de la o lamaie si 2-3 linguri de lapte daca aluatul este prea tare. ...
Budinca de gris
Se bat albusurile spuma cu mixerul si se adauga treptat cele 3 linguri de zahar.Apoi se adauga treptat si cele 3 galbenusuriiar la urma grisul. ...
budinca cu mere
Merele, curatate de coaja, se rad prin razatoarea cu gauri mari; visinele si ciresele se rup in jumatati si se curata de simburi; caisele si piersicile, necuratate, se taie in felii de 2 cm grosime; prunele se rup in jumatati. ...
Icre false de post
Se pune la fiert sucul de rosii la foc mic sa clocoteasca dupa care se adauga grisul in ploaie si se amesteca mereu pentru a nu se forma cocoloase. ...
Gris cu fructe in forma de sarlota
Se pun la fiert fructele spalate cu apa. Dupa ce dau cateva clocote, se iau de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se da printr-o sita , zeama si fructele . ...
 PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS
Mai intai se prajeste pesmetul in putin unt si se pune la rece. Branza de vaci am maruntit-o bine cu dosul furculitei, am amestecat -o cu ouale, cu aromele, si grisul. Am luat cu lingurita cate putin din compozitie si, in palme, am modelat cate ...
 Concurs Bucatarasul copiilor: FORME NISIP CU...LAPTE CU GRIS Concurs Bucatarasul copiilor: FORME NISIP CU...LAPTE CU GRIS
Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul, iar când clocoteste, se toarna în ploaie grisul,se da focul la mic, amestecînd continuu pentru a nu se crea cocoloase. Se lasa pe foc 15 minute. La sfârsit, se adauga in compozitie ...
 Kolache cu mac Kolache cu mac
Margarina, zaharul si laptele se pun pe foc, pana cand se topeste margarina RAMA, se lasa putin la racit iar apoi se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se prepara umplutura. Se pune lapte le fiert, se adauga mierea, iar apoi macul si ...
 Papanasi fierti Papanasi fierti
Branza impreuna cu toate celelalte ingrediente se mixeaza foarte bine pana devine totul ca o crema. Se pune apa la fiert,cu putina sare.Cand da in clocot incepem sa formam papanasii,cu mana umeda sau cu doua linguri,trecand aluatul de pe o lingura pe ...
 Prajitura Hawaii Prajitura Hawaii
Scurgem fructele si le taiem cubulete.Frecam untul cu zahar si sare, adaugam ouale si amestecam pana se dizolva zaharul.Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in amestecul de unt-oua-zahar.La sfarsit adaugam sucul de lamaie si ...
Supa limpede de pui cu galuste
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare. Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine. Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu ...
 Supa de rosii cu galuste Supa de rosii cu galuste
Intr-o oala de 3 l. se pun la fiert 2,5 l. apa in care se adauga ceapa(taiata marunt) ardeiul (taiat marunt), morcovul, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel(toate rase pe razatoarea mica). Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se adauga rosiile ...
Cozonac cu branza
Ingredientele de la aluat se amesteca si se framanta.Se lasa la dospit circa o ora.Pentru umplutura se amesteca ingredientele si grisul se adauga daca e necesar(adik daca e prea moale umplutura). Se imparte aluatul in 4 bucatzi,fiecare bucata se ...
 TARTA CU COACAZE TARTA CU COACAZE
(1 portie/12 felii) 1.Intr-un castron,se amesteca faina, sarea si zaharul.Se adauga untul taiat bucatele  si se amesteca bine.Se toarna apa rece si se continua procesul de amestecare a ingredientelor.Se pune aluatul pe planseta, se framanta si ...
1-1011-2021-25
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu gris
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z