SiteDeBucate » galbenus

Retete cu galbenus

 Piftelute cu maioneza si ceapa Piftelute cu maioneza si ceapa
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le prajesc in ulei incins.Scot bilele pe hartie absorbanta. Ceapa taiata juliene, o oparasc in baitzul obtinut din ingredientele prezntate.Strecor ceapa. ...
 Mini-chiftelute cu salata de cartofi Mini-chiftelute cu salata de cartofi
Se pune carnea tocata intr-un castronel, oul crud, pesmetul, verdeata tocata, cateva cubulete mici de ardei rosu, sare, piper, paprika si usturoiul dat pe razatoarea mica. Se omogenizeaza bine compozitia.Cu mana uda sau putin unsa cu ulei se fac ...
 Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti uleiul si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii de ...
 Limba rasol cu ciuperci si sos Limba rasol cu ciuperci si sos
Se pune la fiert limba in 3l de apa cu 1 lingurita de sare si legumele curatate. Trebuie sa fiarba cam 90 minute.In timp ce fierbe, pregatiti umplutura de ciuperci si decorurile.Se toaca ceapa verde si ciupercile si se pun la calit in ulei, cu sare, ...
 Empanadas Empanadas
Din faina galbenus si laptele caldut se framanta un aluat. Se inglobeaza incet incet si uleiul in aluatul obtinut. Se formeaza o minge care se pune la frigider pana facem umplutura. Calim ceapa in ulei sau untura, adaugam carnea pana isi schimba ...
 Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie) Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)
Limba se opareste si se curata .Se curata legumele si se spala.Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul ...
 Deliciu Deliciu
Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc si se pune intr-o tava de marime adecvata unsa cu unt , prima bucata de carne si se rade 50 gr cascaval pe toata ...
 Cornuri picante Cornuri picante
~aluat:Primul aluat se malaxeaza si se lasa sa dospeasca ca 30min.Se imparte in doua si se intinde doua foi rotunde sau dreptunghiulare, intr-e doua folii de hirtie de copt sau folie de nailon alimentara.Astfel foaia intinsa se aseaza pe foia de ...
 Carnati/cremwursti in foietaj Carnati/cremwursti in foietaj
Foietajul se lasa la temperatura camerei pt aa se dezgheta.Se taie apoi fasiute subtiri se presara cu banza sau cascaval ras si se infasoara pe cate un carnat/cremwurst. se unge cu galbenus de ou si se presara optional seminte la alegere.Se coace in ...
 Biftec tartar Biftec tartar
Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina de tocat). Se toaca ceapa forte marunt(sau se da prin razatoarea mica). Se pune carnea intr-un castron mic (pentru a-i da forma) si se rastoarna pe ...
 CIRNACIORI IN ALUAT  - ENY - CIRNACIORI IN ALUAT - ENY -
Amesteca faina cu smantina, untul si un praf de sare. Din toate aceste ingrediente framinta un aluat, apoi acopera-l si lasa-l la rece intre 2-4 ore. Din aluat, intinde foi potrivit de groase, Toate dreptunghiurile de dimensiune cirnaciorilor. Pe ...
 Aperitive atragatoare Aperitive atragatoare
Se ia aluatul fraged (gata cumparat - eu folosesc aluatul bulgaresc) si se taie in diverse forme - patrate, cercuri, triunghiuri .Ungeti formele taiate cu galbenus de ou si presarati peste ele susa, mac, chimen peste fiecare forma altceva apoi se ...
 Aperitiv picant cu ciuperci Aperitiv picant cu ciuperci
Se spala si se toaca ceapa si ciupercile, apoi se calesc in uleiul de masline 20 -25 minute la foc mic pana scade bine zeama. Condimentati si lasati sa se racoreasca.Intr-un castron puneti galbenusul, mustarul, sare, piper si amestecati cu un tel sub ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Daca nu aveti vinete coapte,le puteti coace pe o tabla,pe aragaz,intorcandu-le pe toate partile.Dupa ce s-au copt,se pun intr-un castron,le presarati cu sare din abundenta si le acoperiti cu un prosop,ca sa se curete mai usor de coaja.Le lasati asa ...
 Salata de fasole pastai Salata de fasole pastai
Se curata fasolea, se rupe bucati mici si se fierbe in apa cu sare(asta in cazul in care e proaspata). Dupa ce s-a fiert se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca bine. Intre timp se prepara o maioneza din galbenusul crud, mustar si ...
 Aperitive cu masline verzi Aperitive cu masline verzi
Intr-un vas se cerne faina, se adauga sarea iaurtul si margarina si se amesteca bine pina cind se formeaza un aluat, se inveleste in naylon si se da la frigider ptr o noapte sau la congelator ptr 1/2 de ora. Din acest aluat se rup bucatele mici si se ...
 Salata de cartofi Salata de cartofi
Se spala cartofii si se fierb in coaja cam 30-40 de minute. Castravetii se taie cuburi mici. Se prepara o maioneza dintr-un galbenus crud, 1 lingura de mustar si ulei.Dupa ce s-au fiert cartofii se curata de coaja, se taie in cuburi si se lasa sa se ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa la racit. Se curata de coaja si se lasa la scurs. apoi se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie, mai putin uleiul si se mixeaza, se pune ...
 Lipie umpluta Lipie umpluta
Se unge lipia cu cele 2-3 linguri de varza cu maioneza, se presara sunca taiata sau pieptul de pui prajit, rosia taiata cubulete, cascavalul ras si se ruleaza. Se mai adauga ketchup cine prefera(sotul meu mai pune chiar daca are rosii). Se serveste ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Vinetele se coc pe flacara de la aragaz, dupa ce sunt coapte se indeparteaza pielita cu cutitul, sa spala sub jetul de apa si se toaca cu un cutit de lemn fara lama metalica pentru a nu se oxida. Separat se taie ceapa foarte marunt si tot separat se ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu galbenus - Pagina 14
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z