SiteDeBucate » galbenus

Retete cu galbenus

 Salau in sos de capere Salau in sos de capere
Puneti intr-un vas, la foc mic, vinul, zeama de la jumatate de lamaie, 250ml apa, ceapa tocata, boabele de piper, foaia de dafin si ceva sare. Cand incepe sa fiarba, adaugati bucatile de peste si fierbeti-le la foc mic, 15 minute, apoi scoateti-le ...
 Supa de visine Supa de visine
Visinele se fierb in apa cu sare si scortisoara. Galbenusurile de ou se amesteca separat cu smantana si se pun peste supa. Se poate adauga si putin zahar. Se mai fierbe putin si se serveste rece. ...
 Clatite cu sunca Clatite cu sunca
Carnea afumata se taie marunt si se amesteca cu 100 de ml de smantana. Se pune piper si se umplu clatitele cu compozitia obtinuta. Se ruleaza si se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna putina smantana amestecata cu un galbenus de ou si se ...
 Pasca cu smantana bucovineana ... Pasca cu smantana bucovineana ...
- 1 kg smantana groasa pusa la scurs pe faina de porumb, de cu seara Dupa ce se scurge smantana, se adauga 200g branza de vaci, data prin sita, vanilie, zahar pudra (250-300g) și 2 linguri de faina - 10 albușuri, batute spuma, cu o lingura de zahar ...
 Prajitura cu fructe uscate Prajitura cu fructe uscate
Asezati feliile de paine intr-un castron mai larg. Fierbeti laptele si turnati-l fierbinte peste feliile de paine. Acestea trebuie sa fie in intregime acoperite de lapte. Lasati la racit. Zdrobiti biscuitii amaretto impreuna cu nucile, in bucati ...
 Salata a Georgianaa Salata a Georgianaa
Preparati sosul amestecand cu o lingura de lemn galbenusul de ou cu mustarul si uleiul de masline (ca maioneza). Asezati legumele bine spalate si taiate potrivit intr-un castron mai mare. Condimentati dupa gust. Adaugati miezul de nuca si turnati ...
 Rulouri de sunca si salata beouf Rulouri de sunca si salata beouf
Cureti cartoful, morcovul si le pui la fiert, iar separat fierbi si carnea in apa cu sare.Freci galbenusul cu ulei pana obtii o maioneza, potrivesti de sare, pui si putin mustar si zeama de lamaie, si amesteci.Cand sunt fierte legumele si carnea, le ...
 Muschi de porc in aluat Muschi de porc in aluat
Amesteci faina cu untul si apa calduta, pui si sarea si framanti pana obtii un aluat elastic, pecare-l lasi sa se odihneasca 30 de minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr-o tava cu ulei, sare si piper dupa gust, pentru 25 de ...
 Paste Carbonara Paste Carbonara
Se pun pastele la fiert.Intre timp,se taie  sunca bucatele si se prajeste in ulei impreuna cu un catel de usturoi,taiat in 4.Smantana se amesteca cu parmeggiano si cu galbenusul de ou.Cand pastele sunt gata fierte,se scurg de apa si se lasa in ...
 Tarta cu agrise Tarta cu agrise
Amestecati faina, zaharul si sarea pe planseta, apoi adaugati untul. Framantati un aluat nisipos, cu varful degetelor doar. Aluatul pare in final granulos. Incorporati galbenusul, amestecati ingredientele de cateva ori si inveliti aluatul intr-o ...
 Salata de dovlecei si conopida cu maioneza Salata de dovlecei si conopida cu maioneza
Cureti dovleceii, ii speli, ii pui la fiert in apa cu sare si dupa ce au fiert, ii scoti si ii lasi sa se scurga. La fel procedezi si cu conopida. Dupa ce s-au scurs dovlecelul si conopida, le pasezi ca sa obtii un piure. Dai apoi pe razatoarea mica ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Cureti si speli aripioarele, le pui la fiert intr-o oala cu 3-4 l de apa si sare si spumuiesti din cand in cand. Cureti legumele, tai apoi marunt ceapa, cartofii si 1 morcov, le adaugi in oala o data ; cu orezul spalat si scurs bine si ardeiul taiat ...
 Bors de dovlecei Bors de dovlecei
Cureti zarzavatul, il tai marunt si-l pui la fiert in apa rece cu sare. Intre timp, cureti si tai dovleceii cuburi, pe care le adaugi in oala dupa ce au fiert zarzavaturile. Lasi sa fiarba si aproape de final, pui sucul de rosii sau rosii in bulion ...
 Chec surpriza Chec surpriza
Toci ceapa marunt, iar branza si rosiile le tai cubulete. Amesteci ceapa, carnea, painea, oul, rosiile si branza. Adaugi 2 lingurite de frunze de patrunjel tocate, sare si piper. Amesteci si dai forma unei franzele. Apoi pui aluatul intr-o tava unsa ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Cureti morcovul, radacina de patrunjel, telina si 2 cepe le tai marunt si le pui la fiert impreuna cu osul bine spalat in apa cu putina sare, dar ai grija sa iei spuma din cand in cand. Intre timp, pregatesti perisoarele: pui  orezul  sa se ...
 Ciorba de ciuperci Ciorba de ciuperci
Pui apa la fiert, iar cand clocoteste adaugi morcovii intregi curatati, ciupercile taiate felii si condiment dupa gust. Cand sunt toate fierte tragi oala deoparte pentru 20 de minute, lasi sa se raceasca si scoti morcovii.Intr-un castron bati bine ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pune la fiert apa, 1 lingurita cu vegeta, morcovul, radacina de patrunjel, o ceapa, toate taiate cubulete. Separat, pregateste perisoarele. Amesteca bine carnea tocata cu painea inmuiata si stoarsa. Adauga restul de ceapa tocata, orezul, oul batut cu ...
 Sufleu cu piure si kaizer Sufleu cu piure si kaizer
Speli varza bine, cureti ceapa, le tai marunt si le pui sa se caleasca in untura incinsa. Adaugi apoi o ceasca de apa fierbinte si foaia de dafin si lasi sa fiarba la foc mic timp de o ora. Intre timp, cureti cartofii, ii tai in sferturi, ii fierbi, ...
 Pachetele cu smochine stafide si nuci Pachetele cu smochine stafide si nuci
Amesteci stafidele cu zeama de lamaie si coniacul. Cureti smochinele de codite. Tai marunt smochinele, apoi stafidele scurse. Amesteci smochinele cu stafidele, 4-5 linguri nuci macinate fin si gemul de caise.Topesti untul intr-un vas pe care il ...
 Covrigei polonezi Covrigei polonezi
Cerni faina impreuna cu praful de copt si cu un praf de sare. Adaugi, treptat oul si galbenusul, frecate cu zaharul, coaja de lamaie, apoi laptele si faina cernuta cu praful de copt. Amesteci bine si din aluatul obtinut faci covrigei mici, cu ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu galbenus - Pagina 12
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z