SiteDeBucate » galbenus

Retete cu galbenus

 Prajitura fina cu bezea si ciocolata alba Prajitura fina cu bezea si ciocolata alba
Va-ti plictisit de fursecurile cumparate din patiserii ? Va doriti cu adevarat un desert fin, atunci hai sa ne apucam de treaba ...
 Supa de conopida cu pui si smantana Supa de conopida cu pui si smantana
Supa de conopida cu pui si smantana, savuroasa si delicata, este recomandata si de faptul ca poate fi realizata intr- un timp scurt si mai ales de numarul scazut de calorii.Ce zici, te bagi? ...
 Rosii umplute cu ciuperci Rosii umplute cu ciuperci
Rosiile umplute au fost intotdeauna unul dintre cele mai iubite aperitive, pentru ca nu necesita o pregatire speciala. Ai nevoie de rosii mari, pe care le umplii dupa imaginatia si inspiratia de moment sau in functie de ce ai in frigider. ...
Gogosari umpluti cu pasta de fasole verde
Daca ardeii si rosiile umplute cu salata de vinete sau branza sunt aperitive la mare cautare, de ce nu ar fi si gogosarii cu diverse umpluturi? ...
 Peste alb fiert in sos de vin Peste alb fiert in sos de vin
Nu va nelinistiti daca nu ati gasit inca reteta perfecta. Va propunem peste alb fiert in sos de vin pentru zilele deosebite. Intr-o zi cu invitati la masa sau cu un prilej deosebit, veti avea cu aceasta reteta, un succes asigurat. Nu ezitati insa sa incercati aceasta reteta si cu alta ocazie, cum ar fi o cina in familie sau pur si simplu, una din zilele acelea cand nu aveti idee ce sa gatiti. ...
Antreuri cu sunca
Se taie cubuletele de sunca si cascaval ,iar caizarul se taie felii.Rosia se curata de pielita si de seminte se taie marunt. ...
 Clatite la cuptor cu spanac si branza Clatite la cuptor cu spanac si branza
Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc, acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza ...
 TORT DE SPARANGHEL TORT DE SPARANGHEL
1.Faina se amesteca cu untul sau margarina RAMA,smantana,galbenusul si un varf de cutit de sare.Aluatul obtinut se pune in folie  si se tine la rece o ora. 2.Se prepara umplutura:se spala sparanghelul ,i se taie capetele,se leaga si se fierbe 10 ...
 Treccia ripiena sarata Treccia ripiena sarata
Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa calduta. Varsam drojdia peste faina, adaugam untul la temperatura camerei, restul de zaharul, sarea si restul de apa. Dupa 5 minute de framantat punem aluatul intr-un bol acoperit si il ...
 Tort frantuzesc Tort frantuzesc
Blat: Se cerne faina intr-un vas,se face o gropita la mijloc,in care se adauga zaharul pudra,untul topit si racit,galbenusul,sarea,zaharul vanilat si bicarbonatul. Se framanta un aluat omogen.Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se coace pe fundul ...
 Sufleu de dovlecel Sufleu de dovlecel
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Se spala dovleceii, se curata de codite, se rad grosier. Se pun intr-o tigaie si se inabusa la foc moderat, pina se evapora lichidul. Se scot si se pun intr-o sita pentru a se scurge bine. Pentru sosul bechamel ...
 Chifle cu lapte Chifle cu lapte
Laptele se amesteca cu drojdia bine, cu zaharul, cu sarea si cu untul topit in prealabil la cuptorul cu microunde la 800w cca 30 secunde. Se pun in vasul la masina de paine si se adauga si faina. Dupa ce am selectat programul pentru coca dupa 1:30h ...
 Cozonac trandafir cu visine Cozonac trandafir cu visine
Am cernut faina si am amestecat-o cu drojdia (am lasat 15 minute). Am adaugat apoi peste faina zaharul, sarea, untul topit, ouale, laptele putin cate putin, esenta de rom , coaja de portocala si am framantat bine. A fost nevoie sa mai pun putina ...
Baba al rhum by Adi
Se mixeaza uleiul cu zaharul, dupa care se adauga cele 2 oua pe rand si galbenusul. Se mixeaza foarte bine. Faina se amesteca cu drojdia si se adauga treptat la compozitia de oua. Obtinem un aluat lipicios si foarte moale. ...
Inghetata cu portocale
Portocalele le spalam si le taiem capacele. Scoatem pulpa si o mixam. Cojile se pun in congelator. Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara. Se aseaza vasul pe gheata si se bate in crema pana ce ...
Tarta cu visine
Am topit putin untul la MW si l-am amestecat cu zaharul. ...
 Pizza cu ou si salam Pizza cu ou si salam
Laptele se amesteca cu drojdia bine, cu zaharul,sarea si cu untul topit in prealabil la cuptorul cu microunde la 800w cca 30 secunde. Se pun in vasul la masina de paine si se adauga si faina. Impartim coca in 4, intindem pe masa o parte din coca si o ...
 Salata de fasole verde cu maioneza Salata de fasole verde cu maioneza
Fasolea se spala, se taie capetele, apoi se taie in bucati mai mici. Se fierbe in apa cu sare, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se prepara maioneza din 1 galbenus si se adauga smantana, mararul tocat, usturoiul dat prin presa, sare, iar la final ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga ...
 Bascute cu branza sau cu gem Bascute cu branza sau cu gem
Se pune faina pe planseta si se face la mijloc un loc. Se adauga toate ingredientele si se framanta bine ,luand faina de pe margine pana obtinem o coca potrivit de tare . O lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.(aproape o ora si jumatate).Se ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu galbenus
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z