SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu vin

 Piept de curcan cu cartofi la cuptor Piept de curcan cu cartofi la cuptor
Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat felii.Se lasa sa se insaporeasca jumatate de ora.Cartofii se curata si se taie in 4.Se unge o tava cu ulei de masline in care se pun cartofii ...
 Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin
Pulpele se spala se sterg bine de apa aoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni.Cartofii noi se curata bine apoi se taie ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele ...
 PUI LA CUPTOR CU CARTOFI PUI LA CUPTOR CU CARTOFI
Cartofii se curata,se spala si se taie in sferturi.Se pun la fiert in apa cu putina sare si o crenguta de busuioc.Ii fierbeti pe jumatate.Puiul se spala bine,se zvanta si se aseaza intr-un castron ,unde se unge cu ulei de masline , piper, ...
 Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud
Aceasta reteta este creata in stilul bucatariei fusion.Rulada: Se ia o bucata de muschi de porc si se taie circular pentru a obtine o bucata plata. Se intinde pe muschiul de porc feliile de sunculita afumata si usturoiul taiat in felii. Nu se sareaza ...
 Medalion de carne Medalion de carne
Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!Asezam carnea intr-o ...
 Ceafa de porc marinata la grill (gratar) Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
Pentru marinata se amesteca mustarul cu vinul,cu zeama de lamaie,untul topit si condimente dupa gust..Bucatile de carne se spala,se sterg bine,se impacheteaza in folie pentru alimente ,se bat putin si se tin cca 15-20 de minute la marinat. Dupa ...
 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de hartie absorbante.Usturoiul vechi se curata si se trece prin presa.Se face un amestec din miere, mustar, condimente si 2-3 linguri ulei, la care adaugam ...
 Bife flambe cu sos de ciuperci Bife flambe cu sos de ciuperci
1)Carnea se condimenteaza cu sare si piper.Ciupercile taiate felii se calesc in 2-3 linguri unt culinar,se adauga vinul,se lasa sa scada,se condimenteaza cu sare si piper apoi se toarna smantana.Se lasa sa se ingroase..2)Carnea se frige in restul de ...
 Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor
Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa . Usturoiul se curata,iar jumatate se taie felii asezandu-se peste ceapa,iar cealalta jumatate se piseaza si se adauga peste friptura.Cotletele se ...
 Friptura de pui marinata la grill Friptura de pui marinata la grill
Carnea se curata , se spala, si se introduce in marinata unde va sta cca 30 de minute...Dupa ce scoatem carnea din marinata,o scurgem,o asezam pe gratarul uns cu unt si o lasam sa se rumeneasca pe ambele la grill.Din cand in cand intoarcem ...
 Pui prajit marinat Pui prajit marinat
Puneti intr-un castron toate condimentele (fara cateii de usturoi), mierea, vinul, otetul, uleiul de masline si patrunjelul. Omogenizati marinata, apoi imbibati bine puiul pe toate partile, inclusiv in interior si lasati-l sa stea in castronul cu ...
 Friptura de porc cu sos de alune Friptura de porc cu sos de alune
Ceapa se caleste in unt sau ulei la foc domol si dupa adaugati ierburile aromatice.Carnea o adaugati si o rumeniti usor pe toate partile, fara sa o intepati caci iese sucul ,cu 2 linguri de lemn.Varsati vinul si lasati sa se evaporeze dupa care ...
 Pastrama de oaie Pastrama de oaie
Spalam si zvantam carnea de oaie cu servete de hartie. Daca e cazul o desosam si o potionam. Eu am avut doua felii de pulpa de oaie asa ca nu am mai avut ce portiona ;)Pisam usturoiul si pregatim condimentele intr-un vas. Amestecam condimentele pana ...
 Friptura rapida la dubletta Friptura rapida la dubletta
Fac un dressing din ulei,vin si condimente.Trec feliile de ceafa prin dressing,in timp ce se incinge dubletta unsa cu ulei.Rumenesc ceafa pe ambele parti,adaug vinul condimentat si o cescuta de apa.Acopar tigaia.In 15 minute servim friptura cu ...
 Pulpe impanate si garnitura Pulpe impanate si garnitura
Pulpele le impanez cu felii de usturoi si slanina afumata,le asez in dublleta unsa cu slanina.Las sa se prajeasca pe ambele parti, condimentez,adaug ceapa taiata felii, vinul si o ceasca de apa.Acopar, las sa scada sosul.Servim cu piure de cartofi si ...
 Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua
Cartofii noii se curata dupa care se spala, mazarea se curata boabele din pastai si se spala, se toaca tulpina de telina, se curata si se piseaza usturoiul, se curata si toaca ceapa pestisori, se adauga tarhonul tocat. Se unge tava cu ulei si se ...
 Friptura de miel la cuptor - reteta casei Friptura de miel la cuptor - reteta casei
Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.Se stropesc din cand in ...
 Costita Alentejana (Entercosto a Alentejana) Costita Alentejana (Entercosto a Alentejana)
Alentejo:Este o regiune a Portugaliei.La Sud se invecineazã cu Algarve, bucãtãria Alentejana este foarte apreciatã in toatã tara, fiind bogatã in grâu si vin, pâinea apare ca aliment principal fiind folosit frecvent in supe de usturoi cu ...
 Pui in stil Maur la cuptor (Frango a Mouros) Pui in stil Maur la cuptor (Frango a Mouros)
1)Condimenteazã puiul intreg cu sare si piper, pãtrunjel sec.2)Dã prin presã usturoiul si fã o pastã tip mujdei cu uleiul de mãsline (eu am fãcut ulei aromat cu usturoi, cimbru de câmp si ardei iute intreg pe care l-am lãsat câteva zile la ...
1-1011-11
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu vin - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z