SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu vin

 Muschi de vita cu sos de rosii si rodie Muschi de vita cu sos de rosii si rodie
Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate).Intr-o tigaie,se incinge uleiul de masline si se prajesc boabele de piper cateva secunde.Se condimenteaza muschiul cu sare si piper,apoi se prajeste cate 8 minute pe fiecare ...
 Aripi,de pui,pane Aripi,de pui,pane
Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala.Se face o "marinata" din primele 9 ingrediente:usturoi,sare(daca e nevoie),piper,boia dulce,boia iute,soya sos,vin,ketchup,ulei de masline.Se pun aripile in marinata asta si se ...
 Miel umplut Miel umplut
Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa si usturoil marunt (atat verde cat si uscat). Maruntim frunzele de marar si patrunjel.Organele fierte le scurgem de apa in care au fiert si dupa ce ...
 Iepure umplut, servit cu sos Iepure umplut, servit cu sos
Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc. Felia de paine o inmuiem in apa, apoi o stoarcem bine.Ceapa, 2 catei de usturoi, ardeiul si trei sfert din ciuperci, le taiem felii. Dupa ce au fiert si s-au racit ...
 Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana
1)Carnea se condimenteaza cu sare, piper,chimion,dafin,usturoiul pisat,boia,pasta de ardei si vin.Se lasa la rece cel putin o ora.2)Cartofi dulci(Ipomoea batatas) se spala bine, se decojesc.Nu aruncati cojile!sunt f.bune fripte in ulei!cartofi dulci ...
 Piept de gasca afumat cu varza caramelizata, Piept de gasca afumat cu varza caramelizata,
Se pune zaharul intr-o cratita pentru a se carameliza, dupa ce zaharul este aproape topit se adauga, ½ de ceasca de apa si se continua fierberea, se pune floricica de anason, otetul balsamic si vinul,continuandu-se fierberea pana scade.Se toaca ...
 Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji.Separat batem muschiuletul, se ...
 Pulpe cu vin Pulpe cu vin
Pulpele curatate, spalate, se usuca in prosop,se asaza in Dubletta incinsa cu ulei. Condimentam, adaugam usturoiul, lasam sa se rumeneasca foarte putin pe ambele parti, adaugam vinul. Dupa ce se patrund pe ambele parti, luam de pe flacara. Servim cu ...
 Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina
Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20sau 25 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara ...
 Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi) Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)
Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi curatat si taiat felii si se ruleaza. Se leaga cu o ata mai groasa sau cine are poate sa il puna direct in plasa speciala penrtu fripturi. Eu, ...
 Ficatei prajiti si cartofi la cuptor Ficatei prajiti si cartofi la cuptor
Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit intr-o tigaie cu ceapa care se lasa sa se inabuse 5 minute singura si putin ulei. Se lasa sa se prajeasca ficateii pe ambele parti si cand sunt aproape ...
 Pulpe cu sos Pulpe cu sos
Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, ...
 Coaste aromate Coaste aromate
Coastele se portioneaza, se spala apoi se sterg cu servete absorbante. Se sareaza si pipereaza.Ierburile aromate se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se piseaza. Ardeiul iute se curata de seminte si se toaca cat mai marunt. Se pun ...
 cotlete de miel cu gnocchi cotlete de miel cu gnocchi
Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o ...
 Coronita de miel umpluta cu drob Coronita de miel umpluta cu drob
Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda, ceapa, sare si piper cam 4-5 ore( la rece)Dim maruntaiele de miel( mai putin ficatul) bine spalate si taiate in bucati, se face o tocanita cu ...
 Costita marinata traditional(reteta portugheza) Costita marinata traditional(reteta portugheza)
1)Carnea se cond.cu sare si piper,se prepara marinata:usturoiul se piseaza,ceapa se toaca,patrunjelul se taie gros,sucul de la lamaie,foile de dafin,,vinul si uleiul,se amesteca f.bine.Se toarna peste carne,amestecam bine.Se da la rece 12-24 de ...
 Ceafa de porc la cuptor Ceafa de porc la cuptor
Din condimente si vin obtin un baitz in care marinez carnea timp de 2 ore.Asez carnea intr-un vas de yena, adaug ceapa, usturoiul,foi de dafin,baitzul ramas, apa, presar chilli,dau la cuptor. Periodic stropesc friptura cu sosul din vas, sau o intorc ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare.Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple ...
 Ceafa de porc la cuptor in vin Ceafa de porc la cuptor in vin
Ceafa se rumeneste uniform in tigaia incinsa cu ulei.Se aduga legumele si merele taiate felii, se condimenteaza,se adauga vinul, se acopera vasul si se da la cuptor pentru 2 ore.Din cand in cand se stropeste friptura cu sosul rezultat. Cand carnea ...
 Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor
Se spala pulpele, se taie fiecare in doua si se unge cu ulei fiecare bucata. Se ia o tava termorezistenta,se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se taie legumele(poza 2), si se aseaza in tava(poza 3). Peste legume se pun pulpele, si se condimenteaza cu ...
1-1011-11
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu vin - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z