SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu usturoi

 Muschiulet de porc cu salata verde Muschiulet de porc cu salata verde
Curatati muschiuletul de pielite si intepati-l din loc in loc cu un cutit ascutit. In fiecare intepatura bagati cate o feliuta de usturoi,un bastonas de morcov sau o bucatica de slaninuta. Presarati muschiuletul cu condiment pentru gratar. Puneti-l ...
 Cotlete cu sos mentolat Cotlete cu sos mentolat
Intr-un castron, amesteca usturoiul pisat, zeama de lamaie si uleiul de masline. Sareaza putin, pune si piper.Pune cotletele intr-o tava de cuptor mai mica sau chiar intr-o craticioara intinsa, in care sa incapa. Toarna deasupra sosul de lamaie, ...
 Cotlete de miel cu sos de lamaie Cotlete de miel cu sos de lamaie
Pune cotletele de miel in marinata (vezi mai jos). Lasa-le peste noapte in vas acoperit cu folie de aluminiu.A doua zi, scoate cotletele de miel si lasa-le sa se scurga pe un servet de hartie.Pune la incins uleiul intr-o tigaie si frige cotletele de ...
 Friptura aromata Friptura aromata
Taie ceapa julien, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele.Spala bine pulpa de porc, sterge-o cu un servet si condimenteaz-o pe toate partile cu sare, piper si un praf de boia. Din loc in loc, cresteaza cu un cutit. Umple crestaturile cu ...
 Miel cu ciuperci Miel cu ciuperci
Spala carnea, freac-o cu putin otet si tai-o bucati. Curata prazul si ceapa si toaca-le rondele subtiri. Curata usturoiul si zdrobeste-l putin, cat sa-si lase aroma. Pune untul la incins si caleste repejor usturoiul, apoi bucatile de carne, adauga ...
 Pulpa de miel cu usturoi la cuptor Pulpa de miel cu usturoi la cuptor
Curatati pulpa de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet. Impanati-o din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin, apoi puneti-o intr-o tava adanca. Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 ...
 Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita
Impanati pulpa de miel cu usturoi, ungeti-o cu ulei, presarati-o cu piper proaspat macinat, maghiran si cimbru si puneti-o intr-o tava intinsa, pe hartie de copt.Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa la foc potrivit pana cand se patrunde ...
 Coroana de miel umpluta Coroana de miel umpluta
Puneti cus-cus-ul intr-un castron si opariti-l cu apa sarata si piperata. Acoperiti-l si lasati-l in repaus, sa se umfle. Caliti in ulei ceapa, morcovul si ardeiul, taiate marunt. Condimentati legumele calite si apoi puneti-le peste cus-cus, dupa ce ...
 Rulada de miel Rulada de miel
Curatati pulpa de partile grase, de pielite si de tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati carnea, astfel incat sa obtineti o "foaie" de carne cu grosimea de circa 1cm. Presarati-o cu sare si piper, apoi puneti uniform, pe toata ...
 Friptura asortata Friptura asortata
Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug usturoiul si o ceasca de apa. Acopar, las sa scada apa. Copanelele le asez in tigaie, condimentez, adaug ceapa, usturoiul, o lingurita de pasta de ...
 Rulada de gaina Rulada de gaina
In primul rind scoatem pielea de la gaini si avem grija sa no rupem pentru-ca vom avea nevoie de ia.Taiem carnea de pe oase, apoi dam carnea prin masina de tocat (inafara de piept), apoi dam prin masina de tocat si prunele deja oparite si nucile. ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta uniform pe toata suprafata. Asezam carnea intr-o tava teflonata, adaugam legumele si condimentele, o ceasca de apa si dam la cuptorul incins in ...
 Friptura la dubletta cu salata de ghebe Friptura la dubletta cu salata de ghebe
Carnea condimentata o asezam in dubletta in care am incins uleiul. O rumenim foarte putin pe ambele parti, adaugam usturoiul, apa si vinul. Lasam sa scada, dupa care o intoarcem pana se rumeneste pe ambele parti. Servim cu salata sau muraturi. Noi am ...
 Platou caraibian Platou caraibian
1) Cartofii se curata de coaja se spala si se taie cuburi sau felii mai groase;morcovul se curata,se spala se taie rondele;se amesteca cartofii cu morcovul,se sareaza,se pun 2 linguri ulei de masline, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie ...
 Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor
O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata ieftina, obisnuita, facuta de obicei felii subtiri la gratar. Multi o folosesc sarata si afumata. Dar din ea se poate prepara ceva mult mai bun. Merita ...
 Friptura  din pulpe la cuptor Friptura din pulpe la cuptor
Dau un clocot de 5 minute pulpelor.Indepartez pielea.Cu un penson dau un strat de mustar peste pulpe,le asez intr-un vas de yena uns cu ulei.Presar sare,condimente,felii de ceapa,morcov si usturoi.Dau la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Servim ...
 Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
Carnea se spala,se sterge sau se zvanta bine.Fiecare bucata de carne se infasoara in folie de alimente ,se bate putin pe ambele parti ,se unge bine cu unt cu tarhon pe ambele parti ,dupa care se aseaza pe gratar,grill sau direct in tigaie pentru a se ...
 Frigarui de pui cu ciuperci Frigarui de pui cu ciuperci
Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le intr-un baitz preparat din ulei de masline, zeama de la o ...
 Curcan cu oua Ochi de paun Curcan cu oua Ochi de paun
Taiati si bateti pieptul de curcan, ca sa obtineti un dreptunghi de aproximativ 30 x 20 cm si condimentati, apoi intindeti-l pe o folie de aluminiu unsa cu ulei de masline (cine doreste il poate intinde pe 2-3 foi de placinta unse intre ele cu ulei ...
 Friptura picanta de pui Friptura picanta de pui
Bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, chili, piper, condimente pentru friptura si se lasa minim 10 minute. Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si prajiti carnea cateva minute pe toate partile, apoi adaugati ardeii taiati fasii si rosiile ...
1-1011-16
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu usturoi - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z