SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu masline

 Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon
Costita se condimenteaza cu sare si piper.Se face mujdei din jumatate capatana de usturoi,cu putin ulei de masline.Se adauga patrunjel,cimbru,boia picanta,1 lingurita cominhos.Se freaca bine carnea cu mujdeiul,se adauga 1 lingurita pasta de ...
 Piept de pui natur la gratar Piept de pui natur la gratar
Dezosati pieptul de pui si curatati pielea (daca este necesar). Taiati pieptul transversal, perpendicular pe fibra, dar nu pana jos, o data va opriti la 1 cm si a doua oara taiati de tot. Veti obtine niste bucati putin mai maricele. Condimentati si ...
 Pulpe cu vin Pulpe cu vin
Pulpele curatate, spalate, se usuca in prosop,se asaza in Dubletta incinsa cu ulei. Condimentam, adaugam usturoiul, lasam sa se rumeneasca foarte putin pe ambele parti, adaugam vinul. Dupa ce se patrund pe ambele parti, luam de pe flacara. Servim cu ...
 Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi) Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)
Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi curatat si taiat felii si se ruleaza. Se leaga cu o ata mai groasa sau cine are poate sa il puna direct in plasa speciala penrtu fripturi. Eu, ...
 Gratar combinat Party Gratar combinat Party
Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika si putin cimbru. Carnea de porc se feliaza (cam 1 cm grosime) si se da prin baitzul de condimente, apoi se lasa minim jumatate de ora la rece. ...
 Pulpe de pui glazurate Pulpe de pui glazurate
Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper.Pulpele se ung bine cu acest sos inclusiv sub pielita si se dau la rece macar doua ore.Se cojesc cartofii noi, se taie in cuburi si se pun in tava de copt( eu am pus pe ei ...
 Pulpe cu sos Pulpe cu sos
Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, ...
 Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen
Avantajul gatitului in cuptorul cu halogen: gatiti carnea si cartofii separat, dar in acelasi timp, iar sucurile din carne se vor scurge peste cartofi care vor fi atat rumeniti si gustosi, dar mai ales pufosi, fragezi.Curatati si puneti la fiert ...
 Coaste aromate Coaste aromate
Coastele se portioneaza, se spala apoi se sterg cu servete absorbante. Se sareaza si pipereaza.Ierburile aromate se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se piseaza. Ardeiul iute se curata de seminte si se toaca cat mai marunt. Se pun ...
 Ficatei de pui la cuptor cu halogen Oven Ficatei de pui la cuptor cu halogen Oven
O gustare nemaipomenita, rapid si usor de facut, merge si ca fel principal, cu garnituri, sosuri, salate, etc. Eu i-am servit cu sos de usturoi si salata de sfecla rosie.Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului sau pe gratar, daca ...
 cotlete de miel cu gnocchi cotlete de miel cu gnocchi
Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o ...
 Costita marinata traditional(reteta portugheza) Costita marinata traditional(reteta portugheza)
1)Carnea se cond.cu sare si piper,se prepara marinata:usturoiul se piseaza,ceapa se toaca,patrunjelul se taie gros,sucul de la lamaie,foile de dafin,,vinul si uleiul,se amesteca f.bine.Se toarna peste carne,amestecam bine.Se da la rece 12-24 de ...
 Piept curcan natur pe gratar Piept curcan natur pe gratar
Se taie pieptul perpendicular pe fibra carnii, se bate foarte putin cu ciocanul de carne si se condimenteaza dupa gust.Se pun bucatile de piept pe bucati de folie de aluminiu unse cu ulei de masline si se asaza pe gratarul cu capac.Lasati pieptul sa ...
 Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii
Se spala, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza carnea de pui cu sare, piper macinat, boia, cimbru, sos de soia si se aseaza intr-un vas.Separat se face un amestec din ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit, foi de dafin, piper boabe, ulei si apa ...
 Piept de curcan cu cartofi la cuptor Piept de curcan cu cartofi la cuptor
Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat felii.Se lasa sa se insaporeasca jumatate de ora.Cartofii se curata si se taie in 4.Se unge o tava cu ulei de masline in care se pun cartofii ...
 PUI LA CUPTOR CU CARTOFI PUI LA CUPTOR CU CARTOFI
Cartofii se curata,se spala si se taie in sferturi.Se pun la fiert in apa cu putina sare si o crenguta de busuioc.Ii fierbeti pe jumatate.Puiul se spala bine,se zvanta si se aseaza intr-un castron ,unde se unge cu ulei de masline , piper, ...
 Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud
Aceasta reteta este creata in stilul bucatariei fusion.Rulada: Se ia o bucata de muschi de porc si se taie circular pentru a obtine o bucata plata. Se intinde pe muschiul de porc feliile de sunculita afumata si usturoiul taiat in felii. Nu se sareaza ...
 Medalion de carne Medalion de carne
Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!Asezam carnea intr-o ...
 Scrumbie umpluta cu verdeturi Scrumbie umpluta cu verdeturi
Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de ...
 Bife flambe cu sos de ciuperci Bife flambe cu sos de ciuperci
1)Carnea se condimenteaza cu sare si piper.Ciupercile taiate felii se calesc in 2-3 linguri unt culinar,se adauga vinul,se lasa sa scada,se condimenteaza cu sare si piper apoi se toarna smantana.Se lasa sa se ingroase..2)Carnea se frige in restul de ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu masline - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z