SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu dafin

 Ceafa de porc la cuptor Ceafa de porc la cuptor
Din condimente si vin obtin un baitz in care marinez carnea timp de 2 ore.Asez carnea intr-un vas de yena, adaug ceapa, usturoiul,foi de dafin,baitzul ramas, apa, presar chilli,dau la cuptor. Periodic stropesc friptura cu sosul din vas, sau o intorc ...
 Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi
Snitelele prajite sau coapte se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fasii subtiri.Aceste fasii de snitel se aseaza intr-un castron peste care se va turna dupa gust mujdei de usturoi mai apos si se va lasa cateva minute sa se inmoaie.Daca folositi ...
 Ceafa de porc la cuptor in vin Ceafa de porc la cuptor in vin
Ceafa se rumeneste uniform in tigaia incinsa cu ulei.Se aduga legumele si merele taiate felii, se condimenteaza,se adauga vinul, se acopera vasul si se da la cuptor pentru 2 ore.Din cand in cand se stropeste friptura cu sosul rezultat. Cand carnea ...
 Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii
Se spala, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza carnea de pui cu sare, piper macinat, boia, cimbru, sos de soia si se aseaza intr-un vas.Separat se face un amestec din ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit, foi de dafin, piper boabe, ulei si apa ...
 Pui imbatat cu bere si cartofii noi inveliti in bacon la cuptor Pui imbatat cu bere si cartofii noi inveliti in bacon la cuptor
Puiul se cond. cu sucul de portocalã, sare,ulei piper,curcuma,usturoi,cimbru,busuioc...si pasta pt. pui.Pasta pt. pui, contine :usturoi,ardei, sare, vin si ardei iute tocat, se poate face si acasã si pãstra la rece.De data asta m-am grãbit, dar ...
 Pork baby-back ribs - Costite de porc Pork baby-back ribs - Costite de porc
Se spala costilele si se pun la fiert in apa rece sa fie acoperite cu ceapa, usuroiul si foile de dafin. Trebuie spumuite si sa fie acoperita oala tot timpul. Dupa ce incep sa fiarba se face focul mic. Dupa ce sunt fiete se taie in bucati si se dau ...
 PUI  LA CUPTOR PREPARAT IN BERE PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE
Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper,ienibahar,cimbru,busuioc si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga ...
 Costita Alentejana (Entercosto a Alentejana) Costita Alentejana (Entercosto a Alentejana)
Alentejo:Este o regiune a Portugaliei.La Sud se invecineazã cu Algarve, bucãtãria Alentejana este foarte apreciatã in toatã tara, fiind bogatã in grâu si vin, pâinea apare ca aliment principal fiind folosit frecvent in supe de usturoi cu ...
 Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta  no forno) Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta no forno)
Carnea se poate tãia felii sau lãsa intreagã:))Usturoiul pisat se freacã bine cu sare, se unge carnea.Condimenteazã, adaugã sucul, pasta de ardei, piper, foi de dafin, ulei, si vin cât sã acopere carnea putin.Se lasã la rece o zi.Se pune ...
 Coaste de porc impletite Coaste de porc impletite
Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce au stat la marinat, impreunam coastele, ca in fotografia de prezentare, si la punem la cuptor impreuna cu marinata, pana sunt ele patrunse bine. ...
 Friptura de porc in saramura de bere Friptura de porc in saramura de bere
Ceapa si usturoiul se curata.Ceapa se taie inele,usturoiul se taie/zdrobeste si se pun intr-un recipient incapator in care sa incapa carnea.Se adauga frunzele de dafin,nucsoara(eventual mirodeniile dorite),otetul,coniacul si berea.In aceasta saramura ...
 PULPE  DE PUI LA CUPTOR PULPE DE PUI LA CUPTOR
Pulpele de pui se spala bine,se zvanta,se ung cu ulei de masline si condimente (sare,piper rasnit, cimbru, tarhon,busuioc,menta ), se aseaza in vasul de yena uns cu putin ulei.Se adauga frunzele de dafin,boabele de coriandru,boabele de piper si ...
 Copanele la tava Copanele la tava
Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei care au gustat-o au marturisit ca papilele lor au fost placut gadilate).Copanelele se spala si curata dupa cum bine stiti si se dau prin sosul de ...
 Friptura cu sos Friptura cu sos
Prepar un sos din: condimente, usturoi pisat, pasta de tomate, mustar, sos de gogosari, vin. Trec pulpa prin acest sos, apoi o rumenesc uniform in tigaia cu ulei incins. Asez carnea in tava, adaug ceapa si morcovul taiate felii, sosul de vin ramas, o ...
 Friptura de miel in vin rosu Friptura de miel in vin rosu
Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange.Punem uleiul in tava de friptura si ceapa verde maruntita.Carnea o impanam cu un catel de usturoi taiat fasii si o asezam in tava peste ceapa.Adaugam in tava restul de ...
 Cotlet de porc la tava in vin alb Cotlet de porc la tava in vin alb
Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la ...
 Friptura de miel la cuptor Friptura de miel la cuptor
Luam o tava la care ne poate intra coasta intreagaAdaugam uleiul si carnea.Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin- usturoiul taiat marunt-sare-piper-berea-foile de dafinRasturnam peste carne Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind ...
 Carne de vita in bait de vanat Carne de vita in bait de vanat
Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se toarna peste carne.Se lasa la macerat intre 12 si 24 ore.Carnea se stoarce de bait si se pune intr-o tava cu putin ulei si 200 gr de ...
 Carne portugheza Carne portugheza
Cartofii se taie cubulete.Carnea se amesteca bine cu usturoiul pisat,piper,pasta,sare am pus f. putina (deoarece si pasta de ardei contine sare)dafin,se acopera cu vin si se lasa la frigider cel putin 1 ora.Timp suficient pt a pregati un desert!Dupa ...
 Muschi in vin rosu la cuptor cu chipsuri si sos  de lamaie Muschi in vin rosu la cuptor cu chipsuri si sos de lamaie
1)Pt.marinata:se face cateva crestaturi in carne,se condimenteaza cu sare,piper,usturoiul pisat,pasta de ardei,foi dafin,5 linguri ulei de masline.Se lasa cateva ore la rece,sau mai multe...2)Se scoate carnea,se adauga peste ceapa taiata gros,restul ...
1234
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu dafin - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z