SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu cimbru

 Pui umplut cu garnitura de legume Pui umplut cu garnitura de legume
Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept, coastele si oasele de la partea superioara a pulpelor. Condimentati puiul cu ingrediente din plicul pui fraged la punga.Intr-un castronel puneti cepele ...
 Friptura picanta de pui Friptura picanta de pui
Bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, chili, piper, condimente pentru friptura si se lasa minim 10 minute. Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si prajiti carnea cateva minute pe toate partile, apoi adaugati ardeii taiati fasii si rosiile ...
 Pulpa de porc speciala - Reteta casei Pulpa de porc speciala - Reteta casei
Carnea se spala,se sterge si se trece, se tavaleste prin amestecul de condimente . Intr-o tigaie se incalzeste untul impreuna cu uleiul si se va rumeni bucata de carne pe toate partile.Intre timp se coc rosiile pe gratar sau la grill,se decojesc si ...
 Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor
Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca cu putin malai amestecat cu sare mare pentru a se albi,dupa care se va tine in apa rece cu cateva bucati de ceapa si o lingura de otet pentru a dispare ...
 RINICHI DE PORC LA GRATAR RINICHI DE PORC LA GRATAR
Rinichii se taie pe jumatate in lungime,se curata,se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi,se scot,se clatesc bine,se zvanta,se cresteaza ,se condimenteaza dupa gust cu piper,cimbru,busuioc si se pun pe gratarul incins ...
 Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
O fripturica simpatica din piept de pui, foarte usor de facut, la cuptor sau pe gratar si ti se pare ca mananci ceva nou. Mai diversificam putin meniul, chiar daca de fapt mancam tot pui.Eu am scos pieptul de pe os de la un pui mai mare. Taiati ...
 Piept de porc cu cartofi noi la cuptor Piept de porc cu cartofi noi la cuptor
Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas mai mare de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa si usturoiul verde tocate si feliute de ...
 Rulada de porc si ciuperci la cuptor Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu ...
 Friptura inabusita din carne de porc si vitel Friptura inabusita din carne de porc si vitel
Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase si poti combina mai multe arome dandu-le de fiecare data un gust deosebit.Spalati carnea, curatati eventualele pielite, apoi taiati toata carnea ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin, ulei de masline si condimente.Dati carnea la rece pentru minim 15-20 minute (se poate lasa de seara pana dimineata).Asezati pulpele de miel intr-o tava ...
 Ceafa la tava alla Claudiu Ceafa la tava alla Claudiu
Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa si se tin la rece cateva ore bune sau de seara pina dimineata.Ceapa verde se taie in fasii ...
 Ceafa de porc cu carnati la gratar Ceafa de porc cu carnati la gratar
Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru si ulei si am pus-o toata intr-un castron acoperita la frigider.Dupa 2 zile am fript-o pe gratar. Am facut un jar din lemn de fag, am curatat ...
 Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita
Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti. Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se ...
 Aripioare picante la cuptor Aripioare picante la cuptor
Spalati aripioarele, zvantati-le cu hartie absorbanta si condimentati-le cu un baitz preparat din: miere, o lingura ulei, 2 catei de usturoi zdrobiti, boia, curry, chili, piper si putina sare. Lasati-le cel putin 10-15 minute, apoi puneti-le intr-o ...
 Pulpe cu usturoi Pulpe cu usturoi
Crestez pulpele, le asez in tigaia incinsa unde am topit untul. Le las cate 2 minute pe fiecare parte, le condimentez,adaug usturoiul si apa. Acopar vasul, le intorc la 5-10 minute. Daca e nevoie mai adaug apa. Cand sunt aproape gata, adaug vinul, ...
 Piept de pui picant cu spanac Piept de pui picant cu spanac
Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.Intr-o ...
 Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure
Condimentati feliile de carne cu cimbru, piper si concentrat de ciuperci. Intr-o tigaie antiaderenta puneti carne in uleiul de masline si prajiti-o pe ambele parti cate 4-5 minute, apoi adaugati rosii taiate si cateva intregi, ardeiul feliat, felii ...
 Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac
Preparati un bait din 2 linguri ulei de masline, mustar, usturoi granulat, piper, cimbru si concentratul. Feliile de cotlet se pudreaza cu condimente pentru friptura si se dau bine pe ambele parti prin bait. Lasati-le la rece cel putin 2 ore (daca ...
 Piept de porc la gratar cu cartofi natur Piept de porc la gratar cu cartofi natur
Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si se ung cu uleiul de masline. Dupa ce stau 10 minute se pun pe gratar, cate 10-15 minute pe fiecare parte. (vezi video)Intre timp puneti 1 litru de apa ...
 Friptura de curcan cu vin la tava Friptura de curcan cu vin la tava
Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi se unge cu 2 linguri de ulei si se lasa cel putin 15-20 de minute.Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se prajeste pulpa pe ambele parti cateva ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu cimbru - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z