SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Pui umplut cu garnitura de legume Pui umplut cu garnitura de legume
Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept, coastele si oasele de la partea superioara a pulpelor. Condimentati puiul cu ingrediente din plicul pui fraged la punga.Intr-un castronel puneti cepele ...
 Friptura de curcan,cu cartofi prajiti Friptura de curcan,cu cartofi prajiti
Dupa ce am curatat si taiat cartofii ii pregatim pentru prajit intr-un ceaun cu mult ulei de palmier (300-400 ml ulei).Uleiul trebuie sa fie incins deja cand punem cartofii la prajit. Separat pregatim si gratarul pe care punem carnea de curcan si pe ...
 Friptura picanta de pui Friptura picanta de pui
Bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, chili, piper, condimente pentru friptura si se lasa minim 10 minute. Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si prajiti carnea cateva minute pe toate partile, apoi adaugati ardeii taiati fasii si rosiile ...
 Pulpa de porc speciala - Reteta casei Pulpa de porc speciala - Reteta casei
Carnea se spala,se sterge si se trece, se tavaleste prin amestecul de condimente . Intr-o tigaie se incalzeste untul impreuna cu uleiul si se va rumeni bucata de carne pe toate partile.Intre timp se coc rosiile pe gratar sau la grill,se decojesc si ...
 Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor
Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca cu putin malai amestecat cu sare mare pentru a se albi,dupa care se va tine in apa rece cu cateva bucati de ceapa si o lingura de otet pentru a dispare ...
 RINICHI DE PORC LA GRATAR RINICHI DE PORC LA GRATAR
Rinichii se taie pe jumatate in lungime,se curata,se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi,se scot,se clatesc bine,se zvanta,se cresteaza ,se condimenteaza dupa gust cu piper,cimbru,busuioc si se pun pe gratarul incins ...
 Pui  indian Tandoori Pui indian Tandoori
Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt si se amesteca bine.Se taie puiul in sferturi si se pune in iaurtul condimentat.Se lasa in frigider 12 ore pentru a se patrunde bine de arome.Intr-o ...
 Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
O fripturica simpatica din piept de pui, foarte usor de facut, la cuptor sau pe gratar si ti se pare ca mananci ceva nou. Mai diversificam putin meniul, chiar daca de fapt mancam tot pui.Eu am scos pieptul de pe os de la un pui mai mare. Taiati ...
 Piept de porc cu cartofi noi la cuptor Piept de porc cu cartofi noi la cuptor
Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas mai mare de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa si usturoiul verde tocate si feliute de ...
 Pui cu scoici (Frango com AmaSijoas) Pui cu scoici (Frango com AmaSijoas)
1)Puiul se taie in bucãti, se cond. cu sare, piper, chimion, sofran,menta intreagã,usturoiul si ceapa tocatã, la urmã vinul si se lasã la rece 30 min.2)Pune la prãjit in uleiul de mãsline, puiul si ingredientele solide dim marinatã,lichidul ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am ...
 Rulada de porc si ciuperci la cuptor Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu ...
 Friptura inabusita din carne de porc si vitel Friptura inabusita din carne de porc si vitel
Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase si poti combina mai multe arome dandu-le de fiecare data un gust deosebit.Spalati carnea, curatati eventualele pielite, apoi taiati toata carnea ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin, ulei de masline si condimente.Dati carnea la rece pentru minim 15-20 minute (se poate lasa de seara pana dimineata).Asezati pulpele de miel intr-o tava ...
 Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pe o plansa pe care am presarat putina ...
 Ceafa la tava alla Claudiu Ceafa la tava alla Claudiu
Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa si se tin la rece cateva ore bune sau de seara pina dimineata.Ceapa verde se taie in fasii ...
 Ceafa de porc cu carnati la gratar Ceafa de porc cu carnati la gratar
Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru si ulei si am pus-o toata intr-un castron acoperita la frigider.Dupa 2 zile am fript-o pe gratar. Am facut un jar din lemn de fag, am curatat ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Spalam aripioarele, le stergem cu o carpita de bucatarie, le taiem varfurile si le taiem apoi in doua. Amestecam bine faina,usturoiul, piperul cayene si sarea intr-o punga. Punem aripioarele in punga si amestecam foarte bine, astfel incat aripioarele ...
 Creier pane Creier pane
Se dezgheata creierul, se pune intr-un castron si se spala cu apa rece, apoi se pune la fiert in apa clocotita in care am pus sare si otet si fierbem 10 minute. Dupa 10 minute il scoatem cu o spumiera intr-o strecuratoare la scurs, il lasam pana se ...
 Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa
Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam deoparte ca sa pregatim umplutura. Se curata si se toaca ceapa, usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se curata si se toaca, ciupercile se ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) smantana (33) vita (33)
coriandru (32) marar (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) branza (17) sunca (17)
carne de porc (17) vegeta (16) mere (16)
suc de rosii (15) carne de miel (15) ardei iute (15)
salvie (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) verdeata (11) salata verde (11)
spanac (11) ghimbir (11) curry (11)
carne de vita (10) sofran (10) portocale (10)
ketchup (9) fasole verde (8) aripioare de pui (8)
hrean (8) parmezan (8) costita afumata (8)
untura (8) iaurt (8) cuisoare (8)
carne tocata (8) cotlet de porc (8) praz (8)
mazare (7) gaina (7) menta (7)
menta (7) nuca (6) varza (6)
maghiran (6) pastarnac (6) porumb (6)
suc de lamaie (6) suc de lamaie (6) chimen (6)
stafide (5) muschi de vita (5) mozzarella (5)
gogosar (5) margarina (5) peste (5)
castraveti (5) amidon (5) branza topita (4)
ananas (4) dovlecei (4) alune (4)
supa de pui (4) smantana dulce (4) paste (4)
maioneza (4) malai (4) broccoli (3)
franzela (3) telemea (3) bicarbonat (3)
crap (3) galbenus (3) anason (3)
ardei kapia (3) vinete (3) arpagic (3)
caise (3) gorgonzola (3) leurda (2)
loboda (2) cognac (2) visine (2)
lapte batut (2) mac (2) aluat (2)
castraveti murati (2) fenicul (2) ridichi (2)
carne de vitel (2) migdale (2) sunca presata (2)
apa minerala (2) fructe de padure (1) conopida (1)
pasta tomate (1) carne de pasare (1) cirese (1)
pere (1) pepene galben (1) salau (1)
struguri (1) feta (1) branza de vaci (1)
lipii (1) sparanghel (1) frisca (1)
cardamon (1) salam (1) mozarella (1)
dulceata (1) fidea (1) albus (1)
whisky (1) banane (1) piersici (1)
zahar pudra (1) macaroane (1) cafea (1)
foi de placinta (1) aluat foietaj (1) leustean (1)
coaja de lamaie (1) carne de curcan (1) capere (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z