SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Snitel din piept de curcan Snitel din piept de curcan
Pieptul de curcan se taie feliute subtiri. Daca vi se par prea groase se pot bate putin.Le dati cu sare si piper.Fulgi de porumb se sfarma cu dosul unei linguri.Ouale se bat bine.Feliile de snitel se dau prin faina , ou si fulfi de porumb .Se lasa sa ...
 Pui pe sticla Pui pe sticla
Se spala si se curata puiul , se trage pe sticla plina cu apa , se unge cu ulei si apoi se condimenteaza.Se pune puiul cu sticla intr-o cratita in care s-a pus o cana cu apa si se introduce in cuptorul dinainte incins.Se tine acolo pina face o crusta ...
 Pulpe cu cartofi, la cuptor Pulpe cu cartofi, la cuptor
Pulpele spalate si curatate se sterg si se pun pe o folie care este pusa intr-o tava, Se condimenteaza iar cartofii taiati in patru se pun sau peste pulpe , dupa care se acopera bine cu folia sau se acopera pulpele cu folia si apoi se pun ...
 Rata cu sos de portocale Rata cu sos de portocale
Ratele se curata bine de eventualele pene,se sterg bine de apa cu un servet din harie,apoi se pun intr-o tava mai incapatoare se pune cate un mar intreg in burta ratelor,se condimenteaza cu sare si pier,se adauga 2 pahare cu apa si se dau la cuptorul ...
 Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi
Friptura se pregateste astfel:Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta,pieper busuioc si se lasa pt 3 ore la frigider.Apoi se da la fiert cam o ora .Apoi se curata legumele se spala si se tau si jumate din ele se pune in vasul de hiena uns ...
 Coaste la cuptor cu cimbru de camp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas) Coaste la cuptor cu cimbru de camp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)
Tomilho (Thymus Vulgaris) este o plantã care trãieste in sol sec, deci putinã apã...eu il tin in vas.In Portugalia se foloseste la marinarea cãrnurilor mai grase, supe, aromatizarea uleiului de mãsline...Cuvântul latin" Thymus", vine din ...
 Friptura de porc la grill Friptura de porc la grill
1.Pulpa de porc se degreseaza, daca este cazul, apoi se transeaza fripturile.2.Se amesteca piperul, cimbrul si usturoiul si se condimenteaza fripturile.3.Se lasa la rece pentru 30 minute.4.Se incinge grillul si se aseaza fripturile pe el la foc ...
 Pui pe "sticla" Pui pe "sticla"
Puiul l-am spalat bine si l-am condimentat. Am umplut borcanul cu apa cam 3/4 si am pus peste el puiul. Am asezat apoi borcanul cu puiul intr-o cratita umpluta pana la jumatate cu apa. In apa din cratita am adaugat si cateva boabe de coriandru.Am pus ...
 Pulpe de pui impanate cu verdeturi Pulpe de pui impanate cu verdeturi
Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu putin ulei de masline.Se amesteca bine.Separat pulpele se spala se lasa la scurs se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se desprinde cu ...
 Friptura de curcan cu vin la tava Friptura de curcan cu vin la tava
Carnea se spala ,se lasa la scurs ,se condimenteaza cu sare si se lasa la rece circa 1 ora .Dupa aceea carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano .Se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa ,vinul, foile de dafin, ...
 Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra
Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura, punem cartofii (curatati, spalati) taiati felii langa carne, stropim cu un pahar de bere neagra, condimentam cu condimentele mentionate, punem ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Puiul, dupa ce a fost curatat si spalat se condimenteaza cu sare, piper, oregano si pe dinauntru si pe dinafara ,se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se pune intr-o tava in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.Din cand in cand ...
 Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate
Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se "tavaleste" prin amestecul de ierburi(oregano,rozmarin,marar).Se ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Azi am scapat ieftin, am pregatit o friptura de miel.Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o, am intepat-o din loc in loc cu cutitul si am impanat-o cu usturoi. Dupa ,,toaletare,, am asezat-o in tava, am ,,pudrat-o,, cu condimente pt friptura ...
 Snitele umplute cu cascaval Snitele umplute cu cascaval
Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se dau prin pesmet amestecat cu patrunjel pudra.Se frig in uleiul fierbinte.Am servit cu cartofi piurè si salata de castraveti.Am ...
 Friptura de miel la cuptor Friptura de miel la cuptor
Luam o tava la care ne poate intra coasta intreagaAdaugam uleiul si carnea.Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin- usturoiul taiat marunt-sare-piper-berea-foile de dafinRasturnam peste carne Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind ...
 Carne de vita in bait de vanat Carne de vita in bait de vanat
Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se toarna peste carne.Se lasa la macerat intre 12 si 24 ore.Carnea se stoarce de bait si se pune intr-o tava cu putin ulei si 200 gr de ...
 Gratar de pui cu sos roquefort Gratar de pui cu sos roquefort
Preparare : facem intr-un bol un amestec din ulei, otet balamic, soia, ketchup si ierburi aromate. Facem fiecare bucata de piept de pui cu sare si piper si apoio trecem prin amestecul facut . Ideal este sa le lasam asa la frigider pentru o ora.Dupa o ...
 Friptura cu pia re Friptura cu pia re
Cartofii se curata si se taie cuburi, dupa care se pun la fiert pentru piùre ("pireul" nu se mananca - este un oras in grecia). Se scurg de apa intr-o cana, din care se mai adauga peste cartofi cand se piseaza, pentru a obtine consistenta dorita. Se ...
 Carne portugheza Carne portugheza
Cartofii se taie cubulete.Carnea se amesteca bine cu usturoiul pisat,piper,pasta,sare am pus f. putina (deoarece si pasta de ardei contine sare)dafin,se acopera cu vin si se lasa la frigider cel putin 1 ora.Timp suficient pt a pregati un desert!Dupa ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) smantana (33) vita (33)
coriandru (32) marar (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) branza (17) sunca (17)
carne de porc (17) mere (16) vegeta (16)
suc de rosii (15) carne de miel (15) ardei iute (15)
salvie (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) verdeata (11) salata verde (11)
spanac (11) ghimbir (11) curry (11)
portocale (10) carne de vita (10) sofran (10)
ketchup (9) praz (8) fasole verde (8)
aripioare de pui (8) hrean (8) parmezan (8)
untura (8) costita afumata (8) iaurt (8)
cuisoare (8) carne tocata (8) cotlet de porc (8)
menta (7) mazare (7) gaina (7)
menta (7) nuca (6) varza (6)
pastarnac (6) maghiran (6) porumb (6)
suc de lamaie (6) suc de lamaie (6) chimen (6)
stafide (5) muschi de vita (5) mozzarella (5)
gogosar (5) margarina (5) peste (5)
amidon (5) castraveti (5) maioneza (4)
malai (4) branza topita (4) ananas (4)
dovlecei (4) alune (4) supa de pui (4)
smantana dulce (4) paste (4) broccoli (3)
franzela (3) telemea (3) bicarbonat (3)
crap (3) galbenus (3) anason (3)
ardei kapia (3) arpagic (3) vinete (3)
caise (3) gorgonzola (3) migdale (2)
sunca presata (2) apa minerala (2) leurda (2)
loboda (2) cognac (2) visine (2)
lapte batut (2) mac (2) aluat (2)
fenicul (2) castraveti murati (2) ridichi (2)
carne de vitel (2) aluat foietaj (1) leustean (1)
coaja de lamaie (1) carne de curcan (1) capere (1)
fructe de padure (1) conopida (1) pasta tomate (1)
carne de pasare (1) cirese (1) pepene galben (1)
pere (1) salau (1) struguri (1)
feta (1) branza de vaci (1) lipii (1)
sparanghel (1) frisca (1) cardamon (1)
salam (1) mozarella (1) dulceata (1)
albus (1) fidea (1) whisky (1)
piersici (1) banane (1) zahar pudra (1)
cafea (1) macaroane (1) foi de placinta (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 15
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z