SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Frigare din muschiuleti de porc Frigare din muschiuleti de porc
1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas.2. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia, usturoiul zdrobit, se adauga uleiul si se amesteca bine.3. Se lasa la temperatura camerei 2-3 ore la macerat.4. ...
 Pulpe cu acordeoane Pulpe cu acordeoane
Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait.Pulpele spalate si curatate se cresteaza si se ung cu acest bait apoi se scufunda in el si se da la rece pentru 3-4 ore.Cartofii se curata si se cresteaza avand grija sa nu-i taiem pina ...
 Costita "aburita" Costita "aburita"
Costita se condimenteaza cu sare si piper.Separat se freaca usturoiul pisat cu putin ulei de masline,se adauga condimentele dupa plac,se amesteca bine si se unge bine carnea cu aceasta pasta.Stoarce sucul de la lamaie peste,acopera si lasa la marinat ...
 Antricot de manzat cu sos gorgonzola Antricot de manzat cu sos gorgonzola
Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul ...
 Cote de miel premier Cote de miel premier
Am pregatit un sos din ingredietele pentru marinat. Am maruntit cu miniroboul meu telina, usturoiul, patrunjelul, ierburile aromate . Am pregatit pe un platou bucatile de cote de miel spalate si sterse bine si restul ingredientelor.Am trecut fiecare ...
 Copanele la tava Copanele la tava
Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei care au gustat-o au marturisit ca papilele lor au fost placut gadilate).Copanelele se spala si curata dupa cum bine stiti si se dau prin sosul de ...
 Pui cu ciuperci si smantana Pui cu ciuperci si smantana
Se stoarce sucul de la portocala si cel de la lamaie si se pune pieptul de pui la macerat,condimentandu-se cu sare,piper si curry.Peste o ora il punem la prajit.Intr-o alta tigaie se pun ciupercile la prajit.Cand si acestea sunt gata se toarna peste ...
 Pulpe de pui pe sare Pulpe de pui pe sare
Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita mustar,cimbru,piper si un praf de sare.Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si se dau la rece 24 de ore;a 2-a zi se aseaza pe un pat ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de ...
 piept de pui cu cartofi copti piept de pui cu cartofi copti
pieptul de pui se taie file si se unge cu un bait format din patrunjel,usturoi, busuioc,sare , piper, si o lingura de ulei de masline si o lingura de vin alb dupa care se lasa la marinat cam 30 min.Pieptul marinat se frige pe grill.Crtofii se curata ...
 Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti
Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano.Cartofii se curata,se taie cuburi mari si se pun la fiert cu putina sare.In timp ce fierb cartofii,incalzim gratarul si punem pieptul de pui.Ceapa se curata,se toaca ...
 Chicken McNuggets Chicken McNuggets
se taie pieptul de curcan in bucatele mai mic patratoase se condimenteazaouale se bat spuma si se pune si in ele putin delikatse dau bacatelele prin faina ,dupa prin ou si la sfarsit prin pesmet se prajesc la foc potrivit cand se scot se ajaza pe un ...
 Prepelite umplute Prepelite umplute
Preparare: se spala si se curata bine prepelitele si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele un amestec facut din 100 ml ulei , 150 ml vin alb demisec, 100 ml apa, sare, piper, o lingurita boia, o lingura de ierburi maruntite ( eu am pus salvie ...
 Cordon bleu Cordon bleu
Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui. Pe fiecare felie de piept de pui se aşează câte o felie de şuncă şi o felie de caşcaval. Se rulează şi ...
 Pui soldat cu legume Pui soldat cu legume
Se spala bine puiul si se lasa un pic la scurs. Intre timp, se pregateste tava (eu am una din inox rotunda), trebuie sa fie destul de mare. Se pun in tava 2 linguri ulei, se adauga lingurita de boia si cea de salvie si se sfarama bucatele cele doua ...
 Friptura cu sos Friptura cu sos
Prepar un sos din: condimente, usturoi pisat, pasta de tomate, mustar, sos de gogosari, vin. Trec pulpa prin acest sos, apoi o rumenesc uniform in tigaia cu ulei incins. Asez carnea in tava, adaug ceapa si morcovul taiate felii, sosul de vin ramas, o ...
 Friptura de porc in vas roman Friptura de porc in vas roman
Las vasul roman n apa pentru o ora.Din vin, ceapa, usturoi si condimente, obtin un sos in care asez muschiul. Las 2-3 ore la frigider. Asez muschiul in vasul uns cu ulei, torn vinul in care s-a macerat carnea, dau la cuptor. Periodic umezesc cu sosul ...
 Piept de curcan la placa Piept de curcan la placa
Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie.Se incinge placa si se asaza pieptul pe aceasta. Se intoarce pe ambele parti si cand este gata se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi noi la ceaun. ...
 Friptura de miel in vin rosu Friptura de miel in vin rosu
Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange.Punem uleiul in tava de friptura si ceapa verde maruntita.Carnea o impanam cu un catel de usturoi taiat fasii si o asezam in tava peste ceapa.Adaugam in tava restul de ...
 Cotlet de porc la tava in vin alb Cotlet de porc la tava in vin alb
Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) smantana (33) vita (33)
coriandru (32) marar (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) sunca (17) carne de porc (17)
branza (17) mere (16) vegeta (16)
ardei iute (15) salvie (15) suc de rosii (15)
carne de miel (15) ienibahar (14) bacon (14)
carnati (14) piper boabe (14) susan (13)
scortisoara (13) slanina (13) tarhon (13)
ficat (12) ghimbir (11) curry (11)
verdeata (11) salata verde (11) spanac (11)
sofran (10) portocale (10) carne de vita (10)
ketchup (9) iaurt (8) cuisoare (8)
carne tocata (8) cotlet de porc (8) praz (8)
fasole verde (8) aripioare de pui (8) hrean (8)
parmezan (8) untura (8) costita afumata (8)
menta (7) mazare (7) gaina (7)
menta (7) chimen (6) nuca (6)
varza (6) pastarnac (6) maghiran (6)
porumb (6) suc de lamaie (6) suc de lamaie (6)
stafide (5) muschi de vita (5) mozzarella (5)
margarina (5) gogosar (5) peste (5)
amidon (5) castraveti (5) supa de pui (4)
smantana dulce (4) paste (4) maioneza (4)
malai (4) branza topita (4) ananas (4)
dovlecei (4) alune (4) ardei kapia (3)
vinete (3) arpagic (3) caise (3)
gorgonzola (3) broccoli (3) franzela (3)
telemea (3) bicarbonat (3) crap (3)
galbenus (3) anason (3) ridichi (2)
carne de vitel (2) migdale (2) sunca presata (2)
apa minerala (2) leurda (2) loboda (2)
cognac (2) visine (2) lapte batut (2)
mac (2) aluat (2) fenicul (2)
castraveti murati (2) salam (1) mozarella (1)
dulceata (1) albus (1) fidea (1)
whisky (1) piersici (1) banane (1)
zahar pudra (1) cafea (1) macaroane (1)
foi de placinta (1) aluat foietaj (1) leustean (1)
coaja de lamaie (1) carne de curcan (1) capere (1)
fructe de padure (1) conopida (1) pasta tomate (1)
carne de pasare (1) cirese (1) pepene galben (1)
pere (1) salau (1) struguri (1)
feta (1) branza de vaci (1) lipii (1)
sparanghel (1) frisca (1) cardamon (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 13
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z