SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin
Se spala pulpele, se ung cu ulei de masline, si se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente pentru pui. Se pun la frigider pentru cca 2 ore, se se marineze.Intre timp se zdrobeste usturoiul, se pune intr-un bol si se freaca cu sare si putin ...
 Snitel Michel cu trandafirasi  de cartofi Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi
Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri.Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si ...
 FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte) FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)
Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cuceapa(prajita putin si racita)si franzela inmuiata in apa si stoarsa bine.Ardeiul rosu se taie f.mic;la fel ardeiul verde,ardeiul iute,rosia(fara coaja).Usturoiul se bate.Se pun,apoi, peste ...
 Piept la cuptor cu cartofi si morcov Piept la cuptor cu cartofi si morcov
Curatam legumele, le spalam si le taiem felii de cca 0,5 cm morcovii si 1-1,5 cm cartofii. Usturoiul il curatam si il taiem in 2. Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs, apoi se taie bucati de 5-6 cm nu foarte groase, dar nici foarte ...
 Pulpe gustoase Pulpe gustoase
Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi pe grillul incins.Salata:Varza o dai pe razatoare, ceapa o toci marunt.Asezonezi cu sosul obtinut din ulei, otet, sare, zahar.Servesti pulpa alaturi ...
 Rulouri din pulpa de pui la cuptor Rulouri din pulpa de pui la cuptor
Pulpele dezosate se condimenteaza cu sare, piper, usturoi tocat marunt/zdrobit. Se adauga in straturi cascavalul/mozzarella, cabanosul, ardeiul gras, rulandu-se strans si fixandu-se cu scobitori de lemn.Se pun in tava, se dau la cuptor aprox. o ora. ...
 Gratar special de pui Gratar special de pui
1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin.2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza si se adauga usturoi tocat foarte fin, apoi se omogenizeaza compozitia.3. Peste ...
 Friptura de porc in saramura de bere Friptura de porc in saramura de bere
Ceapa si usturoiul se curata.Ceapa se taie inele,usturoiul se taie/zdrobeste si se pun intr-un recipient incapator in care sa incapa carnea.Se adauga frunzele de dafin,nucsoara(eventual mirodeniile dorite),otetul,coniacul si berea.In aceasta saramura ...
 Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde
Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate.Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si ...
 PULPE  DE PUI LA CUPTOR PULPE DE PUI LA CUPTOR
Pulpele de pui se spala bine,se zvanta,se ung cu ulei de masline si condimente (sare,piper rasnit, cimbru, tarhon,busuioc,menta ), se aseaza in vasul de yena uns cu putin ulei.Se adauga frunzele de dafin,boabele de coriandru,boabele de piper si ...
 Maruntaie de porc la cuptor Maruntaie de porc la cuptor
Se tin maruntaiele in apa rece, rinichii taiati in doua, li se scoate partea alba si se pune un pic de otet in apa si se lasa 30 min.Se oparesc maruntaieleapoi se tai fideluta.Se taie sunca fasii subtiri, se stropeste tava cu ulei de masline, se pune ...
 Peste prajit Peste prajit
Pestele se da prin faina amestecata cu boia, dupa ce a fost sarat.Se prajeste in uleiul pus dinainte la incins.Pestele se serveste cu mujdei de usturoi sau cu zeama de lamiie. ...
 Gratar cu cartofi si salata verde Gratar cu cartofi si salata verde
Cotletul se bate bine , se condimenteaza si se prajeste pe gratar, pe ambele parti.Se serveste cu pireu de cartofi si se orneaza cu frunze de salata si rosie.Se poate servi cu mujdei de usturoi sau ardei copti. ...
 Aripi de pui fripte si crocante Aripi de pui fripte si crocante
Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust.Aripile de pui spalate si sterse bine se pun in punga pe rand sau impreuna.Punga se leaga la capat sau se tine cu mana si se agita,se plimba pana cand ...
 Snitel cu cascaval Snitel cu cascaval
Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de ...
 Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata
Cartofii se curata, se spala , se taie (eu am folosit o tabla ondulata), se spala din nou si se scurg dupa care se pun la prajit in ulei incins.Carnea se portioneaza, se spala, se sareaza si condimenteaza si se aseaza intr-o tigaie cu 2 parti ulei si ...
 Pui la cuptor in marinata de marar Pui la cuptor in marinata de marar
1)Puiul se taie in bucãti si se cond. cu sare, piper, usturoiul trecut prin presã, pasta pt. pui (se poate face si acasã din:usturoi , ardei iute,ardei, sare si vin, toate zdrobite).Adaugã sofran, pãtrunjel sec,ulei, mãrar si amestecã bine.La ...
 Piept de pui la grill si cartofi natur Piept de pui la grill si cartofi natur
Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri, l-am condimentat si l-am pus pe grill. Intre timp am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa cu putina sare.Carnea o tineti pe grill in functie de preferinte, daca o doriti mai ...
 Friptura de porc cu usturoi, sos de rosii si vin Friptura de porc cu usturoi, sos de rosii si vin
Carnea de porc am taiat-o cat mai subtire, am condimentat-o si am asezat-o intr-o cratita unsa cu ulei. Am adaugat peste carne sosul din rosii, felii de rosii, usturoi rondele si vin.Am lasat la cuptor aproximativ 45 de minute. Am oprit focul cand ...
 Snitele a Betisoarea din piept de gaina cu mac Snitele a Betisoarea din piept de gaina cu mac
Se ia pieptul de gaina,se spala,se zvanta bine ,se dezoseaza si se taie fasii ca betisoarele pe lungime.Separat se bat ouale cu sare ,piper,cimbru si mac . Fiecare snitel “betisor” se trece prin faina,apoi prin oul amestecat cu mac,prin ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) smantana (33) vita (33)
coriandru (32) marar (32) pulpe de pui (28)
ceapa verde (27) orez (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) sunca (17) carne de porc (17)
branza (17) mere (16) vegeta (16)
ardei iute (15) salvie (15) suc de rosii (15)
carne de miel (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) spanac (11) ghimbir (11)
curry (11) verdeata (11) salata verde (11)
sofran (10) portocale (10) carne de vita (10)
ketchup (9) parmezan (8) untura (8)
costita afumata (8) iaurt (8) cuisoare (8)
carne tocata (8) cotlet de porc (8) praz (8)
fasole verde (8) aripioare de pui (8) hrean (8)
gaina (7) menta (7) menta (7)
mazare (7) porumb (6) suc de lamaie (6)
suc de lamaie (6) chimen (6) nuca (6)
varza (6) pastarnac (6) maghiran (6)
stafide (5) muschi de vita (5) mozzarella (5)
margarina (5) gogosar (5) peste (5)
amidon (5) castraveti (5) supa de pui (4)
smantana dulce (4) paste (4) maioneza (4)
malai (4) branza topita (4) ananas (4)
dovlecei (4) alune (4) galbenus (3)
anason (3) ardei kapia (3) vinete (3)
arpagic (3) caise (3) gorgonzola (3)
broccoli (3) franzela (3) telemea (3)
bicarbonat (3) crap (3) mac (2)
aluat (2) fenicul (2) castraveti murati (2)
ridichi (2) carne de vitel (2) migdale (2)
sunca presata (2) apa minerala (2) leurda (2)
loboda (2) cognac (2) visine (2)
lapte batut (2) branza de vaci (1) lipii (1)
sparanghel (1) frisca (1) cardamon (1)
salam (1) mozarella (1) dulceata (1)
albus (1) fidea (1) whisky (1)
piersici (1) banane (1) zahar pudra (1)
cafea (1) macaroane (1) foi de placinta (1)
aluat foietaj (1) leustean (1) coaja de lamaie (1)
carne de curcan (1) capere (1) fructe de padure (1)
conopida (1) pasta tomate (1) carne de pasare (1)
cirese (1) pepene galben (1) pere (1)
salau (1) struguri (1) feta (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 12
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z