SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Medalion de carne Medalion de carne
Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!Asezam carnea intr-o ...
 Ficat de pasare cu varza dulce Ficat de pasare cu varza dulce
Ficatul il punem in lapte rece si-l lasam sa stea cam ½ h. Intre timp taiem varza fideluta, presaram sarea mare peste ea, o amestecam si o dam deoparte.Scoatem ficatul intr-o strecuratoare. Punem intr-o tigaie 50 ml ulei la incins si prajim bucatile ...
 Pui imbatat cu bere si cartofii noi inveliti in bacon la cuptor Pui imbatat cu bere si cartofii noi inveliti in bacon la cuptor
Puiul se cond. cu sucul de portocalã, sare,ulei piper,curcuma,usturoi,cimbru,busuioc...si pasta pt. pui.Pasta pt. pui, contine :usturoi,ardei, sare, vin si ardei iute tocat, se poate face si acasã si pãstra la rece.De data asta m-am grãbit, dar ...
 Scrumbie umpluta cu verdeturi Scrumbie umpluta cu verdeturi
Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de ...
 Ceafa de porc marinata la grill (gratar) Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
Pentru marinata se amesteca mustarul cu vinul,cu zeama de lamaie,untul topit si condimente dupa gust..Bucatile de carne se spala,se sterg bine,se impacheteaza in folie pentru alimente ,se bat putin si se tin cca 15-20 de minute la marinat. Dupa ...
 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de hartie absorbante.Usturoiul vechi se curata si se trece prin presa.Se face un amestec din miere, mustar, condimente si 2-3 linguri ulei, la care adaugam ...
 Friptura de gaina la cuptor Friptura de gaina la cuptor
Am avut o gaina fiarta pe care am pus-o intr-un vas de Jena si peste care am pus sare si piper. Am amestecat bine si am introdus-o in cuptor pana s-a rumenit. Am servit-o cu garnitura de stevie. A fost un felul doi foarte gustos. ...
 Bife flambe cu sos de ciuperci Bife flambe cu sos de ciuperci
1)Carnea se condimenteaza cu sare si piper.Ciupercile taiate felii se calesc in 2-3 linguri unt culinar,se adauga vinul,se lasa sa scada,se condimenteaza cu sare si piper apoi se toarna smantana.Se lasa sa se ingroase..2)Carnea se frige in restul de ...
 Carnati proaspeti subtiri la gratar Carnati proaspeti subtiri la gratar
Aranjati carnatii pe gratar sub forma de mici spirale. Lasati-i sa se rumeneasca la foc mic 15-20 minute. Pe la jumatatea timpului, intoarceti-i pe cealalta parte.Se servesc cu mustar, muraturi, diferite garnituri, sosuri, mamaliguta sau salate. ...
 Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor
Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa . Usturoiul se curata,iar jumatate se taie felii asezandu-se peste ceapa,iar cealalta jumatate se piseaza si se adauga peste friptura.Cotletele se ...
 Friptura de pui marinata la grill Friptura de pui marinata la grill
Carnea se curata , se spala, si se introduce in marinata unde va sta cca 30 de minute...Dupa ce scoatem carnea din marinata,o scurgem,o asezam pe gratarul uns cu unt si o lasam sa se rumeneasca pe ambele la grill.Din cand in cand intoarcem ...
 Pui prajit marinat Pui prajit marinat
Puneti intr-un castron toate condimentele (fara cateii de usturoi), mierea, vinul, otetul, uleiul de masline si patrunjelul. Omogenizati marinata, apoi imbibati bine puiul pe toate partile, inclusiv in interior si lasati-l sa stea in castronul cu ...
 Pulpe la cuptor cu mamaliguta Pulpe la cuptor cu mamaliguta
Asez pulpele intr-un vas de yena uns cu unt,le stropesc cu un sos obtinut din ulei,zeama de lamaie, condimente.Asez legumele feliate peste pulpe, adaug o cescuta de apa si dau la cuptorul incins in prealabil.Las sa scada sosul,sa se rumeneasca ...
 Pulpe de pui la grill cu cartofi cpti. Pulpe de pui la grill cu cartofi cpti.
Pulpele se spala bine si se condimenteaza dupa gust,apoi se pun la grillul de la aragaz.(se pot foarte bine face si la gratar )Se lasa se se faca cam 40-45 de minute.Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt ...
 Friptura de porc cu sos de alune Friptura de porc cu sos de alune
Ceapa se caleste in unt sau ulei la foc domol si dupa adaugati ierburile aromatice.Carnea o adaugati si o rumeniti usor pe toate partile, fara sa o intepati caci iese sucul ,cu 2 linguri de lemn.Varsati vinul si lasati sa se evaporeze dupa care ...
 Pastrama de oaie Pastrama de oaie
Spalam si zvantam carnea de oaie cu servete de hartie. Daca e cazul o desosam si o potionam. Eu am avut doua felii de pulpa de oaie asa ca nu am mai avut ce portiona ;)Pisam usturoiul si pregatim condimentele intr-un vas. Amestecam condimentele pana ...
 Friptura rapida la dubletta Friptura rapida la dubletta
Fac un dressing din ulei,vin si condimente.Trec feliile de ceafa prin dressing,in timp ce se incinge dubletta unsa cu ulei.Rumenesc ceafa pe ambele parti,adaug vinul condimentat si o cescuta de apa.Acopar tigaia.In 15 minute servim friptura cu ...
 Pulpe impanate si garnitura Pulpe impanate si garnitura
Pulpele le impanez cu felii de usturoi si slanina afumata,le asez in dublleta unsa cu slanina.Las sa se prajeasca pe ambele parti, condimentez,adaug ceapa taiata felii, vinul si o ceasca de apa.Acopar, las sa scada sosul.Servim cu piure de cartofi si ...
 Pork baby-back ribs - Costite de porc Pork baby-back ribs - Costite de porc
Se spala costilele si se pun la fiert in apa rece sa fie acoperite cu ceapa, usuroiul si foile de dafin. Trebuie spumuite si sa fie acoperita oala tot timpul. Dupa ce incep sa fiarba se face focul mic. Dupa ce sunt fiete se taie in bucati si se dau ...
 Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua
Cartofii noii se curata dupa care se spala, mazarea se curata boabele din pastai si se spala, se toaca tulpina de telina, se curata si se piseaza usturoiul, se curata si toaca ceapa pestisori, se adauga tarhonul tocat. Se unge tava cu ulei si se ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) smantana (33) vita (33)
coriandru (32) marar (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) branza (17) sunca (17)
carne de porc (17) vegeta (16) mere (16)
suc de rosii (15) carne de miel (15) ardei iute (15)
salvie (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) verdeata (11) salata verde (11)
spanac (11) ghimbir (11) curry (11)
carne de vita (10) sofran (10) portocale (10)
ketchup (9) fasole verde (8) aripioare de pui (8)
hrean (8) parmezan (8) costita afumata (8)
untura (8) iaurt (8) cuisoare (8)
carne tocata (8) cotlet de porc (8) praz (8)
mazare (7) gaina (7) menta (7)
menta (7) nuca (6) varza (6)
maghiran (6) pastarnac (6) porumb (6)
suc de lamaie (6) suc de lamaie (6) chimen (6)
stafide (5) muschi de vita (5) mozzarella (5)
gogosar (5) margarina (5) peste (5)
castraveti (5) amidon (5) branza topita (4)
ananas (4) dovlecei (4) alune (4)
supa de pui (4) smantana dulce (4) paste (4)
maioneza (4) malai (4) broccoli (3)
franzela (3) telemea (3) bicarbonat (3)
crap (3) galbenus (3) anason (3)
ardei kapia (3) vinete (3) arpagic (3)
caise (3) gorgonzola (3) leurda (2)
loboda (2) cognac (2) visine (2)
lapte batut (2) mac (2) aluat (2)
castraveti murati (2) fenicul (2) ridichi (2)
carne de vitel (2) migdale (2) sunca presata (2)
apa minerala (2) fructe de padure (1) conopida (1)
pasta tomate (1) carne de pasare (1) cirese (1)
pere (1) pepene galben (1) salau (1)
struguri (1) feta (1) branza de vaci (1)
lipii (1) sparanghel (1) frisca (1)
cardamon (1) salam (1) mozarella (1)
dulceata (1) fidea (1) albus (1)
whisky (1) banane (1) piersici (1)
zahar pudra (1) macaroane (1) cafea (1)
foi de placinta (1) aluat foietaj (1) leustean (1)
coaja de lamaie (1) carne de curcan (1) capere (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z