SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita
Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti. Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se ...
 Pui cu ananas si Rizi-bizi Pui cu ananas si Rizi-bizi
Pieptul de pui se taie fasii, se adauga 2-3 linguri de sos de soia (al meu era dulce si brun) se amesteca bine cu fasiile de pui si se lasa la marinat timp de jumatate de ora la frigider. In acest timp ne ocupam de Rizi-bizi.Se spala orezul in mai ...
 Aripioare picante la cuptor Aripioare picante la cuptor
Spalati aripioarele, zvantati-le cu hartie absorbanta si condimentati-le cu un baitz preparat din: miere, o lingura ulei, 2 catei de usturoi zdrobiti, boia, curry, chili, piper si putina sare. Lasati-le cel putin 10-15 minute, apoi puneti-le intr-o ...
 Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu
Pentru pulpe am folosit un cuptor electric bulgaresc foarte bun care ma scoate intotdeauna din situatii in care am de facut cantitati asa de mari. Am pus pulpele intr-un lighean mare si le-am amestecat cu condimentele, apoi le-am pus in tava ...
 Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici
Se portioneaza puiul, se introduce in punga, se introduc mirodeniile, se amesteca bine cu mana in punga, se leaga la gura, se dau in partea de sus a pungii cateva gauri cu scobitoarea si se pune intr-un vas la cuptor pentru 45 min. la foc mediu. ...
 Piept de curcan invelit in foi de varza acra Piept de curcan invelit in foi de varza acra
Daca pieptul de curcan este mare il tai in doua si-l fac pe rand, pentru ca intra mai multe foi de varza (vor intra 2 verze-cate o varza la fiecare jumatate de piept), iar varza facuta astfel are un gust deosebit de bun.Daca pieptul este mic cum a ...
 Ficatei de pui la gratar Ficatei de pui la gratar
Spalati ficateii cu apa rece, apoi scurgeti bine apa. Puneti peste ei uleiul de masline, piperul si usturoiul granulat si amestecati usor. Lasati sa stea cel putin 4-5 minute (daca nu va grabiti cu masa puteti sa-i lasati si 2-3 ore, e cu atat mai ...
 Rulouri din piept de curcan cu cartofi pe pat de legume Rulouri din piept de curcan cu cartofi pe pat de legume
Rulourile:Pieptul se taie in felii, se bate putin ca la snitele, se pune condimentul, se aseaza o felie de cascaval, o bucata de carnat apoi se ruleaza si se leaga cu ata sau se pot pune cu scobitori. Se pune intr-o tava ulei si putina apa se aseaza ...
 Pulpe cu usturoi Pulpe cu usturoi
Crestez pulpele, le asez in tigaia incinsa unde am topit untul. Le las cate 2 minute pe fiecare parte, le condimentez,adaug usturoiul si apa. Acopar vasul, le intorc la 5-10 minute. Daca e nevoie mai adaug apa. Cand sunt aproape gata, adaug vinul, ...
 Piept de pui picant cu spanac Piept de pui picant cu spanac
Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.Intr-o ...
 Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure
Condimentati feliile de carne cu cimbru, piper si concentrat de ciuperci. Intr-o tigaie antiaderenta puneti carne in uleiul de masline si prajiti-o pe ambele parti cate 4-5 minute, apoi adaugati rosii taiate si cateva intregi, ardeiul feliat, felii ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Carnea se taie cu cutitul din centrul pieptului spre exterior ,deschizand-o ca pe o carte,se bate bine cu un ciocan de bucatarie,dar mai intai se unge cu un fir de ulei se acopera cu hartie pergament,se bate facand atentie,carnea fiind ft ...
 Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac
Preparati un bait din 2 linguri ulei de masline, mustar, usturoi granulat, piper, cimbru si concentratul. Feliile de cotlet se pudreaza cu condimente pentru friptura si se dau bine pe ambele parti prin bait. Lasati-le la rece cel putin 2 ore (daca ...
 Piept de porc la gratar cu cartofi natur Piept de porc la gratar cu cartofi natur
Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si se ung cu uleiul de masline. Dupa ce stau 10 minute se pun pe gratar, cate 10-15 minute pe fiecare parte. (vezi video)Intre timp puneti 1 litru de apa ...
 Friptura de curcan cu vin la tava Friptura de curcan cu vin la tava
Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi se unge cu 2 linguri de ulei si se lasa cel putin 15-20 de minute.Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se prajeste pulpa pe ambele parti cateva ...
 Piept de pui natur cu salata de rosii Piept de pui natur cu salata de rosii
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, apoi se taie transversal in felii de 6-7 mm grosime. Se bate carnea pe un fund de lemn, apoi se condimenteaza cu piper, paprika si condimente pentru pui, dar nu se pune sare. Se unge apoi cu mana cu ...
 Pui pane cu morcov ras si garnitura Pui pane cu morcov ras si garnitura
Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper.Morcovul ras se caleste in putin ulei, se adauga un polonic de supa, se strecoara zeama peste supa (ca sa-i dea culoarea galbena). Morcovul se amesteca ...
 Gaina umpluta Gaina umpluta
Gaina se curata, se spala,se unge cu unt, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:UMPLUTURA:-ceapa se caleste in ulei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute;-dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa;-ouale se ...
 Cartofi si pui la cuptorul cu halogen Oven Cartofi si pui la cuptorul cu halogen Oven
Avantajul gatitului in cuptorul cu halogen: gatiti carnea si cartofii separat, dar in acelasi timp, iar sucurile din carne se vor scurge peste cartofi care vor fi atat rumeniti si gustosi, dar mai ales pufosi, fragezi.Taiati puiul bucati si ...
 Friptura de cotlet la tava Friptura de cotlet la tava
Puneti cuptorul la preincalzit, la foc mediu iar tava puneti-o pe aragaz, adaugati uleiul iar cand acesta s-a incins, puneti feliile de cotlet sa se prajeasca 1-2 minute pe fiecare parte pana devin albicioase. Adaugati condimente, putin ketchup pe ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) vita (33) smantana (33)
marar (32) coriandru (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) branza (17) sunca (17)
carne de porc (17) vegeta (16) mere (16)
suc de rosii (15) carne de miel (15) ardei iute (15)
salvie (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) verdeata (11) salata verde (11)
spanac (11) ghimbir (11) curry (11)
carne de vita (10) sofran (10) portocale (10)
ketchup (9) fasole verde (8) aripioare de pui (8)
hrean (8) parmezan (8) costita afumata (8)
untura (8) iaurt (8) cuisoare (8)
carne tocata (8) cotlet de porc (8) praz (8)
mazare (7) gaina (7) menta (7)
menta (7) varza (6) maghiran (6)
pastarnac (6) porumb (6) suc de lamaie (6)
suc de lamaie (6) chimen (6) nuca (6)
mozzarella (5) gogosar (5) margarina (5)
peste (5) castraveti (5) amidon (5)
stafide (5) muschi de vita (5) ananas (4)
dovlecei (4) alune (4) supa de pui (4)
smantana dulce (4) paste (4) maioneza (4)
malai (4) branza topita (4) franzela (3)
telemea (3) bicarbonat (3) crap (3)
galbenus (3) anason (3) ardei kapia (3)
vinete (3) arpagic (3) caise (3)
gorgonzola (3) broccoli (3) leurda (2)
loboda (2) cognac (2) visine (2)
lapte batut (2) mac (2) aluat (2)
castraveti murati (2) fenicul (2) ridichi (2)
carne de vitel (2) migdale (2) sunca presata (2)
apa minerala (2) pasta tomate (1) carne de pasare (1)
cirese (1) pepene galben (1) pere (1)
salau (1) struguri (1) feta (1)
branza de vaci (1) lipii (1) sparanghel (1)
frisca (1) cardamon (1) salam (1)
mozarella (1) dulceata (1) albus (1)
fidea (1) whisky (1) piersici (1)
banane (1) zahar pudra (1) cafea (1)
macaroane (1) foi de placinta (1) aluat foietaj (1)
leustean (1) coaja de lamaie (1) carne de curcan (1)
capere (1) fructe de padure (1) conopida (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z