Lasagna cu spanac si branza
Aceasta este o reteta ovo-lacto-vegetariana pe care o vei aprecia cu siguranta daca esti adepta mancarurilor italienesti sau in general adepta mancarii sanatoase. ...
Lasagna
De departe una dintre cele mai cunoscute retete de provenienta italiana, lasagna a prins foarte repede teren in toate colturile lumii!
...
Lasagna
Prima data facem sosul Bechamel. Untul il topim pana devine lichid, adaugam faina, laptele treptat treptat, omogenizam, asezonam cu sare, piper si nucsoara. Lasam pe foc mic pana se ingroasa ca o ciulama, la sfarsit punem cascavalul si dam de-o parte ...
Lasagna cu spanac si branza
Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga spanacul congelat si putina apa si se lasa la fiert la foc mic. Cand spanacul este facut se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se lasa la racit. Pentru sosul ...
Lasagna
Carnea tocata se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita intr-un pic de ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba , adaugandu-se din cand in cand cate un pic de apa atunci cand scade. Cand carnita e aproape facuta se condimenteaza, se pune si sucul ...
Lasagna cu piept de pui, ciuperci si sos Bechamel
Ceapa tocata marunt si usturoil pisat se pun pe foc in putin ulei si apa,se adauga carnea taiata cubulete si se distuie 10minute apoi se adauga ciupercile taiate marunt.Se adauga vinul,sucul de rosii,sare si piper si se fierbe 25-30minute,la foc ...
Lasagna
Intr-o tigaie se pune ulei de masline se adauga carnea si ceapa tocata marunt se lasa sa se prajeasca 2min, apoi se adauga 100 ml vin si o lingura de pasta de tomate si se lasa sa fiarba cu capac la foc mic pana ce scade. Morcovul se da prin ...
Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Se spala si se taie pieptul de pui dezosat bucatele mici si se caleste in putin ulei de masline.Cand s-a rumenit putin se pune boia,apoi cimbrul si se adauga apa cat sa acopere tot,se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se lasa la fiert pana se inmoaie ...
Lasagna
Preparare sos Bechamel: Incalzim untul într-o cratita si adaugam faina amestecand continuu. Turnam lapte rece si lasam sa mai fiarba putin (cam 6 minute) la foc mic, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. ...
Lasagna cu carne si legume
Luam vanata pe care o curatam partial de coaja, adica o fasie da una nu, o taiem feli de circa 1 cm si le presaram cu sare pentru asi lasa zeama amara. Punem intr-o craticioara putin ulei si punem sa fiarba rosile inbulion pe care le-am pasat ...
Lasagna cu varza
Speli si tai varza fideluta. Calesti in putin ulei ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugi morcovii dati pe razatoarea mare si varza. Condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba inabusit. Dupa ce au fiert, iei vasul de pe foc, lasi sa se ...
Lasagna cu carne de vita macinata si legume
PreparareSosul de carne cu legumeSe taie marunt ceapa si usturoiul.Ardeii se taie julien.Dovleceii se taie in bucati mici.Rosiile se oparesc si se decojesc.Se pune intr-o cratita neaderenta uleiul de masline si se adauga ceapa, usturoiul, ardeii si ...
Lasagna cu spanac si urda dulce
Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei bine incins. Se adauga spanacul si 50 ml apa si se lasa la fiert aproximativ 15 minute. Urda se faramiteaza cu o furculita si se adauga peste spanac impreuna cu pasta de ardei dulce , cea de ardei ...
1