SiteDeBucate » fidea

Retete cu fidea

 Supa falsa de legume Supa falsa de legume
Se fierb radacinoasele intregi timp de 12-20 min. Se adauga ceapa intreaga si cartofii taiati sferturi. Se fierb toate la foc potrivit pana se patrund foarte bine. Cand s-au fiert se scot radacinoasele si ceapa se sareaza dupa gust cu vegeta, se ...
 Pachetele de vara Pachetele de vara
1. Carnea, impreuna cu coriandrul si piperul, se prajeste in 2 linguri de ulei, intr-o tigaie antiaderenta. 2. Morcovul, cepele, usturoiul si varza se toaca marunt si ele, dupa care se adauga in tigaie peste carne. Se caleste totul pana cand legumele ...
 CIORBA DE PUI CIORBA DE PUI
1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat marunt si se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte se adauga taiteii,fideaua sau orezul,se lasa sa fiarba putin,se potriveste de sare,piper,cimbru,dupa care ...
 Ciorbita de legume cu corcoduse Ciorbita de legume cu corcoduse
Zarzavatul tocat,3 linguri de apa si uleiul se inabuse 5 min se adauga 2 litri apa si se fierb 20 min.Se adauga fideaua se mai lasa 10 mimRosile se toaca Corcodusele se fierb si se paseaza ,pasta rezultata se amesteca cu rosile se dau intr-un ...
 Bors ardelenesc de pui cu smantana Bors ardelenesc de pui cu smantana
Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar ceapa solzisori mici. Acum se lasa sa fiarba la foc potrivit legumele. Am pus si condimente,cimbru, delikat si piper dupa gust. Si fiindca nu-mi mai ...
 Ciorba cu coaste de porc Ciorba cu coaste de porc
Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta impreuna cu carnea.(cartofii se adauga ultimi).Cand sunt si acestia fierti, se pune fideaua, rosiile in bulion si dupa cateva clocote,borsul. ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Se pune la fiert carnea in apa,se ia spuma (daca este necesar),si se adauga pe rand legumele,mai putin loboda.Eu le-am adaugat aproape intregi pt ca la sfarsit le-am pasat.Dar inainte faceam aceasta ciorba taind fiecare leguma in cubulete si le ...
 Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou
Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete sau se dau pe razatoare si se adauga si ele la fiert. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion tocate marunt si sucul de ...
 CIORBA DE SALATA CIORBA DE SALATA
Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa tocata marunt si se caleste in continuare pana devine sticloasa.Apoi se adauga sucul de rosii si se mai lasa 5 minute sa fiarbă, dupa care se adauga ...
 Ciorbita de pui ca la tara Ciorbita de pui ca la tara
Splam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe sa fiarba luam bine spuma deasupra.Tocam legumle cubulete, ceapa marunt si le punem si pe ele la fiert.Cand s-au fiert amestecam fideaua cu Delikatul.Punem ...
 Ciorbita de dovlecei Ciorbita de dovlecei
Se pune apa la fiert,dupa care se adauga ,taiate in bucati mici,dovleceii,morcovii,ceapa,ardeiul gras,cartoful,albitura,rosia [curatata de coaja].Se adauga sarea si uleiul.Dupa ce s-au fiert legumele,se adauga borsul si fideaua se mai lasa sa fiarba ...
 Ciorba de fasole pastai Ciorba de fasole pastai
Am tocat ceapa si morcovii si le-am pus la fiert. Apoi am adaugat ardeiul si cartofii. Cand legumele erau aproape gata, am adaugat fasolea si bulionul.Peste 10 minute am adaugat zeama de prune verzi, fideaua si am potrivit de sare.Am servit ciorbita ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate. Punem si coditele de la patrunjel (frunzele le vom pune la final). Adaugam ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de ...
 Ciorba de afumatura Ciorba de afumatura
Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Ceapa taiata marunt se ...
 Bors de pui Bors de pui
1.Se spala pieptul de pui si se pune la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Se ia spuma bine si se mai lasa sa fiarba 20 minute.2.Dupa 20 minute, se scoate pieptul si se adauga legumele intregi: ceapa, morcovul, pastarnacul, telina. Se ...
 Ciorba Ciorba
Se lasa la foc mic si dupa aceea va spun:-Pofta buna! ...
 CIORBA DE CURCAN CIORBA DE CURCAN
Carnea se pune in apa rece la fiert, se ia spuma si se adauga zarzavatul tocat marunt. Se lasa sa fiarba bine atat carnea cat si zarzavatul.Daca se pun si cartofi, acestia se curata, se spala si se taie cubulete potrivite si se pun in ciorba.Sfat: nu ...
 CIORBA DE MIEL sau IED CIORBA DE MIEL sau IED
Carnea de miel sau ied se curata f. bine , se spala si se pune la fiert in apa rece. Daca folositi si capatana (care este f. buna)se va avea in vedere sa se indeparteze maxilarul, sa se sparga cavitatea nazala, etc. si dupa aceea se pune la fiert.Se ...
 Bors de vita Bors de vita
Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat marunt. Amestecul se pune peste carne, impreuna cu ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu fidea - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z