SiteDeBucate » fidea

Retete cu fidea

Prajitura Pistruiata
Se bat bine albusele cu zaharul pus in ploaie, pana ce zaharul nu se mai simte; urmeaza rand pe rand galbenusele, faina si cacaua. Se toarna compozita intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina ...
Ciorba de praz
Se taie cepele,se curata ardeii,morcovii se curata si se taie cubulete,la fel si albitura,se toaca prazul rondelute.Se pun toate legumele intr-o oala cu apa si se lasa sa fiarba bine. ...
 Bors moldovenesc acru Bors moldovenesc acru
Carnea se pune la fiert si se spumuieste de cate ori este nevoie. Se sareaza mai putin decat este necesar,potrivindu-se dupa gust in timpul fiertului. Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Se fierbe ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se spala carnea si se pune la fiert. Dupa ce a dat un clocot se arunca apa , se spala carnea , se pune alta apa in oala si se pune iar la fiert. Cand s-a fiert carnea se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa cateva clocote se ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea de vita se pune in apa rece circa o ora, schimbandu-se din cand in cand apa. Acest proces se face pentru a iesi sangele  Se fierbe bine carnea de vita, spumand din cand in cand. Eu am avut niste pulpla de vita cu os asa ca am sectionat in ...
 Ciorbita de cocos Ciorbita de cocos
Carnea de spala si se portioneaza, se pune la fiert 30 minute,  se spumeaza cand este nevoie. Legumele le tocam marunt, eu folosesc robotul de bucatarie, si punem pe rand in ciorba radacinoasele, dupa 5 minute, adaugam ceapa si ardeiul, dupa 10 ...
 Ciorba de gasca Ciorba de gasca
Carnea se spala si se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se spumeaza (la mine nu a fost nevoie). Cand s-a fiert carnea (eu am dezosat pieptul si l-am taiat bucatele mici), se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa ce au ...
 Ciorba de porc cu oase garf afumate Ciorba de porc cu oase garf afumate
Am pus carnea la fiert,dupa  ce a fiert cat de cat am adaugat legumele tocate marunt.le-am lasat sa fiarba si am adaugat  borsul.borsul l-am fiert separat si l-am adaugat in ciorba.am adaugat bulionul,dupa cateva clocote am adaugat ...
 Salata cu paste si porumb Salata cu paste si porumb
Le amesteci pe toate si.....POFTA BUNA. ...
 Ciorba de cocos Ciorba de cocos
Se da in fiert carnea, se spumeaza, apoi se adauga legumele taiate marunt. Dupa 30 min. se adauga sucul de rosii, iar cand sunt aproape fierte se adauga si zeama de varza. Se potriveste de sare, se adauga si fideaua si se mai lasa pe foc 15 min si se ...
 Ciorba de legume cu zeama de varza Ciorba de legume cu zeama de varza
se toaca zarzavatul(eu prefer cubulete) si se adauga in apa ce fierbe pe foc  intai ceapa morcovul telina pastarnacul apoi rosiile si cartofii .cand sunt fierbe se adauga treptat zeama de varza in functie de gust si aveti grija sa nu adaugati ...
 Ciorba de praz Ciorba de praz
Se curata radacinoasele ,se spala, se dau pe razatoare si se pun la fiert. Prazul se spala ,se taie, dupa preferinta  rondele sau marunt ,si se pune peste radacinoase. Se lasa la fiert 10 -15 minute, se adauga sucul de rosii, apoi zeama de varza ...
 Ciorba din aripioare de pui cu legume Ciorba din aripioare de pui cu legume
Am pus aripioarele(taiate jumatati) la fiert,am luat spuma.Separat am calit radacinoasele si ceapa tocate in putin ulei apoi le-am adaugat in oala cu carne.Cand s-au inmuiat am pus pe rand,fasolea verde,mazarea,ardeiul si rosiile taiate cubulete.Cand ...
 Ciorba de porc cu zeama de varza Ciorba de porc cu zeama de varza
Ingredientele sint pentru 5 litri de ciorba! Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 7-8 litri (se pun 5 litri de apa in aceasta oala). Se da un clocot si se arunca apa. Se pune din nou la fiert si se spumuieste (in ...
 Furnici in copac Furnici in copac
Pune ciupercile Shiitake la inmuiat in 1 cana apa, mai bine de o ora. Daca folosesti alte ciuperci, timpul de inmuiere poate diferi. Strecoara ciupercile si pastreaza zeama. Pune taieteii in apa fiarta si lasa 5 minute. Scurge-i bine si taie-i mai ...
 Kataif Kataif
Taieteii sau fideaua se aseaza intr-o tava mai inalta, eu am folosit una de iena, desupra se pun feliute de unt si se baga tava in cuptorul incins, pana cand taieteii se rumenesc usor. Exista in comert si taietei pentru cataif deja preparati, insa eu ...
 Orez arabesc Orez arabesc
Pune puiul la fiert cu legumele, si sarea in apa cat sa-l acopere, pina cand e fiert bine. Scoate carnea din supa si dezoseaz-o. Tai-o in fasii (daca ti se pare prea multa carne, foloseste cat crezi de cuviinta). Intr-o cratita topeste untul si pune ...
 Ciorba de rata Ciorba de rata
Carnea se spala, se taie bucati potrivite si se da intr-un clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea apoi sepune la fiert in 3 l apa. Cand este aproape fiarta se adauga legumele (curatate, spalate, taiate cubulete). Se pune sare dupa gust. Se ...
 Ciorba cu ciolan de porc Ciorba cu ciolan de porc
Ciolanul de porc se taie bucati potrivite, se da intr-un clocot, se arunca apa si se spala, apoi se pune la fiert in 3 l de apa. Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala si se toaca cubulete. Cand carnea e fiarta se scoate de pe os, se ...
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu fidea
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z