SiteDeBucate » ficat

Retete cu ficat

 Rulada din omleta Rulada din omleta
Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin marar tocat marunt si se adauga in tigaia cu putin ulei incins.Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai ...
 Oua umplute Oua umplute
Se fierb ouale,se lasa la racit,se curata de coaja,se taie in doua,se pun galbenusurile intr-un castron iar albusurile pe un platou.Se amesteca galbenusurile zdrobite cu furculita cu pateul,smantana,margarina,se condimenteaza daca mai este nevoie,se ...
 Oua umplute Oua umplute
Ouale se pun la fiert in apa rece cu sare si se mai tin 5 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Se pun 1/2 minut in apa rece, apoi se curata de coaja.Fiecare ou se taie in jumatate (de-a lungul). Se scot galbenusurile , care se ...
 Oua umplute-aricei Oua umplute-aricei
Pt ca nu a trecut criza, doar Pastele si au ramas oua rosii, am aplicat legea lui Lovisier ,,nimic nu se pierde ci totul se transforma. Asadar, m-am gandit sa prepar din ouale ramase oua umplute-aricei. M-am inspirat dintro revista, insa... nefiind ...
 Oua umplute Oua umplute
Ouale se fierb 5 minute de cand incepe apa sa clocoteasca,dupa care se scurge apa in care au fiert si se pune apa rece.Se lasa cam 10 minute.Se decojesc si se taie in jumatate pe lungime.Se scot cu atentie galbenusurile in asa fel incet sa nu se rupa ...
 Oua umplute 2 Oua umplute 2
Se fierb ouale tare, se decojesc, se taie in jumatate pe lungime si scoatem galbenusurile. Intre timp pregatim maioneza: zdrobim bine 2 sau 3 galbenusuri fierte cu alte 2 crude, adaugam mustarul, omogenizam bine, apoi adaugam cate putin ulei si ...
 Oua umplute pane Oua umplute pane
Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se scoate galbenusul si se amesteca apoi cu pateul, sare, piper si verdeata tocata. Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de albusuri de ou fierte, se ...
 COSULETE DIN OUA COSULETE DIN OUA
Dupa ce s-au fiert ouale,se decojeaza,se taie in doua pe lung si se scoate galbenusul. Separat se face o compozitie din galbenusuri frecate cu ulei,pate,sare si piper.Cu ajutorul unei lingurite se umple ouale cu compozitia obtinuta;din ardei se taie ...
 Oua umplute Oua umplute
Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie. Pasta obtinuta se amesteca bine cu sarea (dupa gust), mustarul si margarina. Cu compozitia obtinuta ...
 Ciupercute aperitiv Ciupercute aperitiv
Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie in partea de jos, se scoate galbenusul usor, avand grija sa nu se rupa ouale. Se scoate galbenusul de la toate ouale. Se paseaza galbenusul si se ...
 OUA UMPLUTE CU FICAT OUA UMPLUTE CU FICAT
Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie în două în lungime. Se scot gălbenuşurile, se trec prin sită şi se freacă cu ficatul de gâscă fiert. Se adaugă unt proaspăt cât o nucă, se potriveşte de sare. Cu această compoziţie bine ...
 Ciorba de potroace Tradaro Ciorba de potroace Tradaro
Se pun maruntaiele la fiert in apa si se spumeaza cand incep sa fiarba.Ceapa tocata marunt, morcovul si radacina de patrunjel rase se pun la fiert in 500 ml apa in care se adauga ulei si delikat. Dupa ce au fiert se pun peste maruntaiele de pasare.Se ...
 Ciorba de Paste Ciorba de Paste
Costitele se parlesc la foc pentru a se arde parul ramas dupa care, impreuna cu organele, se taie bucati potrivite, se spala, se lasa in apa cu otet cca 2 ore.Se scurg de apa si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa, usturoiul si morcovul taiate ...
 Ciorba de maruntaie de pasare a la grec Ciorba de maruntaie de pasare a la grec
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala si se taie marunt; pipotele si ficatul se curata, se spala si se taie bucatele; orezul se alege de corpuri straine si se spala. Pipotele se pun la fiert intr-un vas cu supa ...
 Miel umplut Miel umplut
Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.Umplutura se prepara astfel.se toaca marunt ceapa si se prajeste.Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine .Se pun intr-un castron painea,ceapa ...
 Gaina umpluta Gaina umpluta
Gaina se curata, se spala,se unge cu unt, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:UMPLUTURA:-ceapa se caleste in ulei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute;-dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa;-ouale se ...
 Miel umplut Miel umplut
Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa si usturoil marunt (atat verde cat si uscat). Maruntim frunzele de marar si patrunjel.Organele fierte le scurgem de apa in care au fiert si dupa ce ...
 Coronita de miel umpluta cu drob Coronita de miel umpluta cu drob
Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda, ceapa, sare si piper cam 4-5 ore( la rece)Dim maruntaiele de miel( mai putin ficatul) bine spalate si taiate in bucati, se face o tocanita cu ...
 Ficat de pasare cu varza dulce Ficat de pasare cu varza dulce
Ficatul il punem in lapte rece si-l lasam sa stea cam ½ h. Intre timp taiem varza fideluta, presaram sarea mare peste ea, o amestecam si o dam deoparte.Scoatem ficatul intr-o strecuratoare. Punem intr-o tigaie 50 ml ulei la incins si prajim bucatile ...
 Maruntaie de porc la cuptor Maruntaie de porc la cuptor
Se tin maruntaiele in apa rece, rinichii taiati in doua, li se scoate partea alba si se pune un pic de otet in apa si se lasa 30 min.Se oparesc maruntaieleapoi se tai fideluta.Se taie sunca fasii subtiri, se stropeste tava cu ulei de masline, se pune ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ficat - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z