SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Tort de cioco-ness Tort de cioco-ness
Untul se freaca bine impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat. galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste unt. Adaugam nucile pisate bine si iar amestecam bine. Punem  nessul, cacaoa si romul amestecand bine bine. Pe un ...
 Tort barzan Tort barzan
  Am cumparat blaturile pentru ca m-as fi ars daca as fi copt atatea foi… Tortul are in jur de 6 kg.   Prepararea cremei: Galbenusurile se freaca bine zu zaharul, zaharul vanilat si faina. Peste turnam 500 ml din lapte, care sa fie ...
 Rulada cu ciocolata Rulada cu ciocolata
Separam galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zahar, sare si ½ lgt coaja de portocale. Se hidrateaza stafidele in rom si cognac pentru 15 minute. Se amesteca galbenusurile cu ...
 Prajitura Negresa Prajitura Negresa
Se fierbe laptele impreuna cu zaharul, untul si 4 linguri cu cacao. Lasi sa dea in clocot, timp in care zaharul se va topi. Dupa ce a dat in clocot se da la racit. Din compozitia de lapte pui 20 de linguri intr-un bol si adaugi restul de 2 linguri cu ...
 Paste fainoase colorate fierte in lapte Paste fainoase colorate fierte in lapte
Se pune laptele la fiert cu putin sare ,cand fierbe se pun pastele fainoase si se amesteca bine sa nu se prinda (la foc mic) apoi se pune zaharul iar la final vanilia si esenta de rom iar daca e prea moale se mai pun 2 lingurite de gris in ploaie Se ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
se caramelizeaza 5 linguri de zahar intr-o cratita si se intinde pe peretii vasului Se incalzeste putin laptele in care adaugam 5 lg de zahar ,1 lg de faina,5 oua ,arome, si putina sare Turnam amestecul in cratita cu zaharul caramel si bagam la ...
 Clatite Clatite
Se bat ouale impreuna cu zaharul,coaja de lamaie si esenta de rom. Apoi se adauga faina putin cate putin incat sa devina o coca mai moale (fac asta pentru a nu se face cocoloase),iar apoi se adauga laptele rece amestecand pana aluatul devine ca o ...
 Pasca cu branza si stafide Pasca cu branza si stafide
 Am pregatit din aluat de cozonac (vezi aici reteta) o foaie pe care am pus-o intr-o tava rotunda ,dupa care am pus o coronita impletita (tot din aluat)apoi se pune crema de branza  si apoi o cruce din aluat Crema: am amestecat bine branza ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Se rup biscuitii in bucatele mici intr`un castron mai mare, se adauga miezul de nuca( se mai poate adauga rahat sau stafide ). Separat intr-o cratita se pune zaharul, cacaoa, margarina RAMA si laptele si se pun la fiert, cand margarina RAMA este ...
 Cozonac cu cacao si rahat sau cu crema de nuca Cozonac cu cacao si rahat sau cu crema de nuca
Faina trebuie sa fie la temperatura camerei la fel si celelante ingrediente. Acesta se cerne intr-un lighean.Drojdia se dizolva cu un pic de lapte caldut indulcit.Ouale se bat .Laptele se pune la incazit si se dizolva in el zaharul, cand e suficient ...
 Tort Kodrit Kadir Tort Kodrit Kadir
Pentru blat se amesteca ingredientele foarte bine cu mixerul, apoi se lasa deoparte. La fel se procedeaza si pentru crema. Se caramelizeaza cele 5 linguri de zahar intr+o cratita nu prea mare si cand am obtinut un caramel clar se lasa deoparte ca sa ...
 Rulada cu dovleac Rulada cu dovleac
 Se framanta un aluat din aceste ingrediente. Aluatul trebuie sa fie potrivit de tare, deci vom pune mai intai, ouale, zaharul, untul, coaja rasa de lamaie, zeama de la o lamaie, apoi vom adauga faina, peste care venim cu 150 ml lapte caldut, in ...
 Prajitura caramel Prajitura caramel
Se bat galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, praful de copt si cacaoa. Se amesteca bine apoi se adauga laptele si faina treptat. Se pune esenta de rom si se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
  Preparare :  Se zdrobesc biscuitii marunt, ( eu i-am facut cu robotul meu )  iar pe unii i-am rupt bucati mici si se adauga cele 6 linguri de zahar, cacao, mierea.    Laptele se incalzeste pe foc pana la fierbere ...
 Briose cu mar si ciocolata Briose cu mar si ciocolata
Se incinge cuptorul la 190⁰C.Se tapeteaza o tava de briose cu cupe speciale pentru briose. Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga galbenusurile si se mixeaza.Se adauga apoi semintele de vanilie,esenta de rom, laptele, merele rase si zeama ...
 Tort Tweety, pentru un pui de 2 ani! Tort Tweety, pentru un pui de 2 ani!
Blaturile se pregatesc separat, se coc separat. Se pregateste o forma cu inel detasabil de 24 de cm si se tapeteaza cu hartie de copt, se incinge cuptorul la foc mediu. Se separa albusul de galbenus de la 6 oua. Albusul se bate spuma cu zaharul pana ...
 Prajitura cu mere Microundata Prajitura cu mere Microundata
Luam un vas de yena si il ungem cu unt, presaram zahar si scortisoara.Taiem un mar rosu cu coaja felii subtiri si le asezam razant pe fndul vasului de yena.Apoi in centru asezam in floare felii oblice de banana.Presaram si peste ele putin zahar si ...
 Biscuiti cu stafide Biscuiti cu stafide
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Inmoaie stafidele in pa fierbinte timp de 10 minute apoi scurge-le bine. Intr-un vas, aemsteca faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si scortisoara.Adauga untul si amesteca pana cand se formeaza un aluat ...
 Placintele cu mere si stafide Placintele cu mere si stafide
Intr-un vas se amesteca oul cu faina, zaharul, bicarbonatul, scortisoara si esentele.Se toarna laptele si apa minerala incet, amestecand continuu pana se obtine un aluat omogen.Se adauga merele rase si stafidele si se amesteca. Se incinge o tigaie la ...
 Tort Luxita Tort Luxita
blatul: peste albusurile batute spuma cu putina sare se adauga zaharul  se continua mixarea pana devine ca o bezea dupa care se adauga si restul ingredientelor.Se coace un blat de tort. crema":1 cana de zahar si 5 oua se pun la foc la bai ...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z