SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu galbenus

 Pasca cu smantana bucovineana ... Pasca cu smantana bucovineana ...
- 1 kg smantana groasa pusa la scurs pe faina de porumb, de cu seara Dupa ce se scurge smantana, se adauga 200g branza de vaci, data prin sita, vanilie, zahar pudra (250-300g) și 2 linguri de faina - 10 albușuri, batute spuma, cu o lingura de zahar ...
 Prajitura cu fructe uscate Prajitura cu fructe uscate
Asezati feliile de paine intr-un castron mai larg. Fierbeti laptele si turnati-l fierbinte peste feliile de paine. Acestea trebuie sa fie in intregime acoperite de lapte. Lasati la racit. Zdrobiti biscuitii amaretto impreuna cu nucile, in bucati ...
 Tarta cu agrise Tarta cu agrise
Amestecati faina, zaharul si sarea pe planseta, apoi adaugati untul. Framantati un aluat nisipos, cu varful degetelor doar. Aluatul pare in final granulos. Incorporati galbenusul, amestecati ingredientele de cateva ori si inveliti aluatul intr-o ...
 Chec surpriza Chec surpriza
Toci ceapa marunt, iar branza si rosiile le tai cubulete. Amesteci ceapa, carnea, painea, oul, rosiile si branza. Adaugi 2 lingurite de frunze de patrunjel tocate, sare si piper. Amesteci si dai forma unei franzele. Apoi pui aluatul intr-o tava unsa ...
 Pachetele cu smochine stafide si nuci Pachetele cu smochine stafide si nuci
Amesteci stafidele cu zeama de lamaie si coniacul. Cureti smochinele de codite. Tai marunt smochinele, apoi stafidele scurse. Amesteci smochinele cu stafidele, 4-5 linguri nuci macinate fin si gemul de caise.Topesti untul intr-un vas pe care il ...
 PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE
Intr-un vas mai mare se pune faina,sarea,zaharul,galbenusul si drojdia.(eu am folosit drojdie uscata si am dizolvat-o inainte in putin lapte caldut),se adauga laptele caldut si se framanta un aluat omogen,uleiul se adauga treptat ca la maioneza si se ...
 Tort cu crema de nuca de cocos verde Tort cu crema de nuca de cocos verde
Se face un pandispan din primele cinci ingrediente si se pune la copt in cuptorul dinainte incalzit.( albusurile se bat spuma , galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pina isi dubleaza volumul. Adaugam faina cu praful de copt si apa daca ...
 Tarta cu crema delicioasa Tarta cu crema delicioasa
Pregatim pasta:amestecam faina cu praful de copt,adaugam zaharul,oul,apa rece,iar la sfarsit cuburile de margarina,vom obtine o coca pe care o vom pune in frigider timp de 20 minute;Intre timp pregatim crema:punem la fiert laptele,batem galbenusurile ...
 Coronita cu ciocolata Coronita cu ciocolata
Mai intai se face maiaua, deci drojdia se pune intr-un castronel cu 50 ml lapte si o lingurita de zahar, si se lasa langa o sursa de caldura pana cand creste.Faina se pune intr-un castron mare, se toarna drojdia, zaharul,praful de sare, untul taiat ...
 Minitarte cu piersici Minitarte cu piersici
Preparare : pregatim formele de tarte ungandu-le bine cu un strat de unt, pentru reteta asta si punem cuptorul la preincalzit la 200 grade.Preparam aluatul amestecand pentru inceput oul cu zaharul pana avem o spuma pufoasa apoi adaugam untul la ...
 Cozonac Cozonac
Se pune 3/4 din faina intr un castron, in mijloc se pune drojdia sfaramata peste care se adauga putin lapte caldut. Se lasa mputin maiaua la crescut.Galbenusurile se freaca cu 1/2 lingurita de sare.Se pun galbenusurile peste maia si se amesteca bine. ...
 Piersici la cuptor Piersici la cuptor
Se spala piersicile si se scot samburii cu grija, cu ajutorul unui cutit, in jurul samburelui, facand o mic scobitura. Separat se amesteca cacao, zahar, biscuitii, ciocolata rasa, galbenusul si romul. Se face o crema cu care se vor umple piersicile, ...
 Gateau au chocolat Gateau au chocolat
Preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se tapeteaza o tava rotunda de 18 cm diametru cu unt si hartie de copt.Intr-un caston mic se mixeaza untul cu ciocolata topita ( la bain-marie spunea reteta eu am topit-o la microunde sa mearga mai ...
 Tarta cu banane Tarta cu banane
1. Incalziti cuptorul in prealabil(210°C de preferat).Amestecati toate ingredientele pentru aluat, intindeti aluatul cu mana intr-o forma de tarte astfel incat sa o acoperiti integral (preferabil un pic si marginile formei)si dati la copt pt 15-20 ...
 Fursecuri arabesti Fursecuri arabesti
1. Se amestecă ouăle cu lingura de apă, se adaugă zahărul şi stropul de vanilie şi se bate totul foarte bine. În timp ce mixerul merge, adăugăm uleiul şi mixam totul bine.2. Adăugăm făina amestecată cu praful de copt..3. Aluatul ...
 Branzoici Branzoici
In 250 ml lapte caldut dizolvam drojdia, 2 linguri zahar,sarea,zaharul vanilat .In faina se face o gaura in care turnam amestecul de mai sus si il amestecam cu un pic de faina si il lasam la dospit la loc caldut 1/2 ora.Dupa ce a dospit adaugam cele ...
 Tiramisu Tiramisu
Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata un pic la cuptorul cu microunde, dupa ce au fost amestecate se omogenizeaza cu frisca batuta. ...
 COZONAC CU MAC SI GHIMBIR. COZONAC CU MAC SI GHIMBIR.
In 250 ml lapte caldut dizolvam drojdia, 2 linguri zahar, sarea, zaharul vanilat.In faina se face o gaura in care turnam amestecul de mai sus si il amestecam cu un pic de faina si lasam la dospit la loc caldut 1/2 ora.Dupa ce a dospit adaugam cele 8 ...
 Tort frantuzesc Tort frantuzesc
Blat:Se cerne faina intr-un vas,se face o gropita la mijloc,in care se adauga zaharul pudra,untul topit si racit,galbenusul,sarea,zaharul vanilat si bicarbonatul. Se framanta un aluat omogen.Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se coace pe fundul ...
 Strudel  cu dovleac Strudel cu dovleac
Dovleacul se amesteca cu cele 2 pliculete de zahar cu scortisoara,zaharul vanilat si cele 100 grame zahar si se lasa sa stea 15-20 minute.Separat intr-un bol se amesteca smantana cu uleiul.(cu aceasta compozitie vom unge foile de strudel)Luam prima ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu galbenus - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z