SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu galbenus

 Strudel cu mere Strudel cu mere
-se rad merele si se pun la calit cu zaharul, esenta de rom si untul pana scade zeama, apoi se lasa la racit - foaia de aluat o impart in doua parti egale , apoi vom taia marginile laterale , sa fie late de 1.5 cm - umplutura racita o repartizam ...
 Melcisori cu visine Melcisori cu visine
Important e sa folosim toate ingredientele la temperatura camerei , in nici un caz reci. Tava in care le coacem de asemenea sa nu fie rece. Intr-un vas incapator punem faina cernuta, ouale, zaharul, untul moale, vanilia si drojdia dizolvata in lapte ...
 Tarta cu capsuni Tarta cu capsuni
 Intindem foaia de tarta intr-o tava rotunda si o intepam din loc in loc cu o furculita sa nu se ridice la copt . Coacem tarta la 200 grade timp de 10 minute si apoi scadem temperatura la 180 grade si o mai lasam 10-15 minute . Intre timp ...
 Tort de clatite cu branza de vaci Tort de clatite cu branza de vaci
   Pentru umplutura: amestecam intr-un bol branza de vaci cu zaharul,  galbenusul si smantana.  Dupa ce este omogenizata compozitia adaugam scortisoara si stafidele si amestecam pana ce obtinem o crema groasa .   Pentru ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Facem un aluat din primele 7 ingrediente; il invelim in folie de plastic si il dam la frigider pentru 1-2 ore. Pregatim o tava, pe care o ungem cu putin unt. Impartim aluatul in 2 bucati egale. Intindem prima foaie si o asezam in tava unsa cu unt, ...
 Tort indragostit Tort indragostit
Blat: se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul dupa care galbenusurile, faina, cacaco, si praf de copt. se da la cutor 35min. Crema1: Untul trebuie sa fiela temperatura camerei acesta se bate spuma cu zaharul ...
 Biscuiti spritati Biscuiti spritati
Se amesteca untul cu brinza si zaharul, se adauga galbenusul, apoi faina si restul ingredientelor. Sau mai simplu, la masina de paine - lichidele + faina pina ce se omogenizeaza aluatul. Cei care au gindit reteta zic sa sa mai tinem aluatul la rece ...
 Prajitura Rudy Prajitura Rudy
Aluat: faina se amesteca impreuna cu praful de copt si cacaoa. Se adauga si restul ingredientelor. Vom obtine un aluat maleabil, pe care-l vom imparti in 2. Punem aluatul la congelator, cata vreme preparam crema. Crema: Branza se mixeaza cu zahar, ...
 Cremsnit budapesta Cremsnit budapesta
Pregati Blat: Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare. Se aduga la compozitie si ...
 Mucenici moldovenesti Mucenici moldovenesti
Se framanta un aluat din toate ingredientele,se lasa la crescut pentru circa o ora(eu am incalzit cuptorul la minim,am stins focul,apoi am bagat ligheanul cu aluat in el.) Dupa ce a crescut bine aluatul se imparte in circa 15 bilute(eu le-am ...
 Mucenici moldovenesti Mucenici moldovenesti
Eu am pus toate ingredientele in masina mea de facut paine. Daca vreti puteti renunta la smantana si sa adaugati 250 ml lapte. Incercati sa folositi mai intai 550 gr faina si daca vi se pare prea moale aluatul sa mai adaugati. Aluatul trebuie sa fie ...
 Fursecuri cu gem Fursecuri cu gem
Punem intr-un castron zaharul pudra si untul il frecam spuma cu mixerul adaugam galbenusul, praful de copt punem faina, mixam toate aceste ingrediente pana obtinem o coca cu o consistenta potrivita, pe care o introducem la frigider pentru 30 minute. ...
 Mucenici moldovenesti Mucenici moldovenesti
Aluatul l-am facut la masina de paine, drept care am pus intai faina in masina. Am facut plamada din drojdie, 1 lgt zahar si putin lapte caldut si i-am facut culcus in faina. Am lasat-o la crescut 15 min. Am batut galbenusurile cu zahar si le-am ...
 Gogosi Gogosi
Intr-o craticioara se pune iaurtul,laptele si uleiul sa se incalzeste putin,se adauga si zaharul. Intr-un castron mare se pune faina,sarea, drojdia uscata,vanilia si coaja de lamaie.Se face loc in mijloc,se adauga oul intreg plus 1 galbenus si se ...
 Tarta cu mere si mango Tarta cu mere si mango
Se amesteca faina cu zaharul si un praf de sare,se adauga margarina RAMA taiata cubulete si se amesteca,se adauga oul si se framanta un aluat omogen.Se formeaza o minge si se da la rece pentru 30 de minute.Intre timp pregatim umplutura. Merele se ...
 Fursecuri delicioase Fursecuri delicioase
Faina se cerne cu cacaoa. Untul se amesteca cu zaharul si se bate pane cand devine o spuma, dupa care se adauga galbenusul, smantana, esenta si coaja de portocala se amesteca bine apoi se aduga faina cu cacaoa. Luam cate olingurita din compozitia ...
 Fursecuri arabesti Fursecuri arabesti
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale cu lingura de apa, zaharul si vanilia. Se adauga treptat uleiul mixand in continuare.La sfarsit se pune faina.Trebuie sa rezulte un aluat nici tare nici moale, astfel incat sa se poata modela. Cu mainile ...
 Oua de Pasti Oua de Pasti
Mai intai se pregateste baza: Incalzeste cuptorul la 160 C si pregateste o tava cu 6 forme de briose mici. Amesteca zaharul cu faina din migdale si adauga oul. Bate cam 3 minute la viteza mare. Adauga faina si untul topit si racit, vanilia la viteza ...
 Cozonac elvetian Cozonac elvetian
Se pun in cuva masinii de paine ingredientele astfel : faina, drojdia dizolvata in laptele cald, sarea, zaharul,oul batut bine, margarina RAMA topita ( sa fie lichida), esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie si portocala. Se selecteaza programul de ...
 Labute de ursuleti -fursecuri cu nuca Labute de ursuleti -fursecuri cu nuca
Se incalzeste putin untul /margarina RAMAcu laptele. Se lasa sa se topeasca si apoi racim putin. Facem un amestec din nuca coapta si pisata cu faina, zaharul brun, scortisoara, ghimbirul.Adaugam in mijloc laptele cu margarina RAMA topita si ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu galbenus - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z