SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ciocolata

 Paleuri saltarete Paleuri saltarete
Se bat  albusurile impreuna cu zaharul ,pana stau pe tel. Apoi se adauga galbenusurile,uleiul faina si aromele si se amesteca bine. Se pune compozitia intr-o punga de plastic si se pun in tava tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei. Fiecare le ...
 Briose extra ciocolatoase Briose extra ciocolatoase
Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se pregateste tava pentru briose: daca aveti hartie pentru briose puneti hartiutele in tava, daca nu aveti grija sa ungeti tava cu unt sau ulei si apoi sa o tapetati cu faina. ...
 Tort Ursulet Tort Ursulet
Ursuletii i-am facut din compozitie de salam de biscuiti. Biscuitii i-am macinat cu cacao si nuca. Am adaugat untul topit si laptele condensat. Compozitia trebuie sa fie moale, dar destul de ferma incat sa poata fi modelata. Pentru baza tortului am ...
 Clatite cu budinca si nuca de cocos Clatite cu budinca si nuca de cocos
Se face aluatul de clatite din 2 oua si 600 gr de lapte si 400 apa minerala+ faina si un varf de sare. Budinca se prepara conform instrucriunilor de pe ambalaj(+400 gr lapte) Cand sunt gata se punepe o foai budinca apoi nuca de cocos si iar o foaie, ...
 Tort Tort
Pt negresa: -Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul -se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa -compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina/ hartie de copt -se coace la 175 grade cam 35 min ...
 Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie
Se prepara compozitia de clatite din 250 gr faina cu 2 oua, sare, putin ulei de floarea soarelui si jumate de litru de lapte si se da la rece cca 30 minute. Intre timp se prepara budinca la rece de vanilie dupa instructiunile de pe ambalaj din ...
 Prajitura insiropata Prajitura insiropata
Se face un blat din ingrediente..blat padispan. sirop:punem zaharul la caramelizat,cand acesta so caramelizat adaugam apa si celelalte ingrediente si lasam la racit. Glazura:se topeste ciocolata in 50 ml frisca Ornament:frisca se bate batz. Blatul se ...
 Prajitura insiropata cu ciocolata amaruie si crema de budinca cu frisca Prajitura insiropata cu ciocolata amaruie si crema de budinca cu frisca
Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se prepara blatul : se freaca cele 5 galbenusuri cu cele 5 linguri de zahar si zaharul vanilat.Albusurile se bat spuma batz.Se adauga cele 5 linguri de faina peste galbenusuri, se amesteca bine cu o lingura de ...
 Omul de zapada Omul de zapada
Tot ce a ramas de la blatul bradutului se amesteca impreuna cu siropul si crema. Pe un platou mic se formeaza omul de zapada, se rade ciocolata alba deasupra si se orneaza. ...
 Cinnabon Cinnabon
Punem toate ingredientele pentru aluat in masina de paine, in ordinea recomandata. Selectati programul pentru framantat si dospit aluat, apasati pe Start. Dupa ce aluatul s-a dublat in volum il scoatem din cuva masinii pe o suprafata usor ...
 Tort cu doua creme de ciocolata Tort cu doua creme de ciocolata
Pentru blat se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zaharul, iar dupa 5 minute se adauga, pe rand, cate o lingura de apa si la sfarsit zeama de lamaie;  Ingredientele uscate faina, nuca macinata si praful de copt se amesteca. La compozitia ...
 Tort aniversar Tort aniversar
blat: Separam albusurile de galbenus. albusurile se bat spuna apoi se adauga treptat zaharul dupa care galbenusurile, faina, praful de copt si cacaoa. Se toarna intr-o tava si se da la cuptor 30 min. Crema 1: untul trebuie  sa fie la temperatura ...
 Fursecuri cu nuca Fursecuri cu nuca
Untul moale il mixam bine cu zahar si esenta de rom. Adaugam galbenusurile pe rand si amestecam bine dupa fiecare. Ciocolata o topim impreuna cu cateva linguri de frisca lichida (sau lapte) apoi o amestecam cu nuca macinata. Lasam la racit, apoi ...
 Ciocolata plastica Ciocolata plastica
se pune ciocolata pe baie de aburi la topit,si cand e topita adaugam mierea si luam de pe foc.amestecam pana ce ciocolata se desprinde de pe pereti oalei.punem pasta in folie si dam la frigider 24 ore.o scoatem din frigider,si apoi modelam ce dorim ...
 Prajitura Raffaello Prajitura Raffaello
incepem cu primul blat: Se separa albusurile de galbenusuri Albusurile se bat spuma cu 100gr zahar Galbenusurile se freaca cu restul de zahar si uleiul apoi se adauga si laptele Se amesteca apoi ambele compozitii adaugand si faina in care ati ...
 Prajitura cu mac si glazura Prajitura cu mac si glazura
Se pune intr-un bol 200 gr margarina RAMA inmuiata la temperatura camerei,zaharul pudra,sarea si un plic de zahar pudra.Se mixeaza pana se obtine o crema omogena,in care se incorporeaza treptata apa minerala,faina,nuca,mierea,praful de copt si macul. ...
 Prajitura cu ciocolata Prajitura cu ciocolata
Topim untul cu ciocolata, adaugam laptele si zaharul amestecat cu cacaoa. Amestecam bine si lasam la racit. Dupa ce se raceste compozitia adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare pana se omogenizeaza. incorporam faina ...
 Tort "Padurea neagra" Tort "Padurea neagra"
Se pun la scurs visinele, sucul din compot se colecteaza intr-un vas. Cu grija, pentru a nu se zdrobi sau rupe visinele se scot samburii. Se incinge cuptorul. Se separa ouale: albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se ...
 Milch Schnitte Milch Schnitte
se face mai intai crema ciocolata alba se pune la foc cu 350 ml frisca,cand ciocolata e topita se pune crema la racit,eu am racit-o in zapada:)) in timp ce crema se raceste facem blatul:separam oualele,galbenusul se amesteca cu uleiul,apa,zaharul,se ...
 Mini torturi Mini torturi
Se face un blat de nuca si unul normal padispan Se separa oualele,se freaca galbenusul cu zaharul,se bate albusurile batz,apoi se incorporeaza cele doua compoziti se adauga cele 8 lg de nuca mainata si praful de copt,si se da la cuptorul preincalzit ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-74
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ciocolata - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z