SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu caise

 Fursecuri arabesti Fursecuri arabesti
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale cu lingura de apa, zaharul si vanilia. Se adauga treptat uleiul mixand in continuare.La sfarsit se pune faina.Trebuie sa rezulte un aluat nici tare nici moale, astfel incat sa se poata modela. Cu mainile ...
 Tort Sacher Tort Sacher
Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca zahrul pudra cu untul pana se obtine o spuma, se adauga pe rand galbenusurile, amestecand foarte bine dupa fiecare, apoi se pune ciocolata topita . Se amesteca foarte bine si se lasa putin ...
 Tort de post - La multi ani, florilor! Tort de post - La multi ani, florilor!
Blat: Se amesteca faina, zaharul, praful de copt, si cacao, apoi se pune esenta de rom. Se incorporeaza uleiul bine, apoi apa cite putin. Se pune in tava tapetata, in cuptorul incins la 180 grade si se tine 30 min sau pina trece testul scobitorii. ...
 TORT A LA DANA TORT A LA DANA
pregatim blatul astfel: separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, uleiul0 faina si praful de copt, mixam pana se ...
 Chec cu mere, nuci si stafide Chec cu mere, nuci si stafide
Incingeti cuptorul.Amestecati la un loc merele taiate felii cu 2linguri zeama de lamaie,coniacul,stafidele,nucile si scortisoara si lasati deoparte.Intru-un castron,mixati untul,zaharul si coaja de lamaie,5minute,pana ce se omogenizeaza,Adaugati ...
 Prajitura cu afine Prajitura cu afine
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare. Intre timp punem zaharul cu apa pe aragaz la foc mic pana se topeste complet tot zaharul. Zaharul fierbinte il punem peste albus ca la maioneza incet si batem cu ...
 Prajitura Dulsineea Prajitura Dulsineea
Foi: Margarina, mierea si zaharul se pun pe foc si se fierb la foc mic pana se dizolva zaharul complet . Se da deoparte si cand se racoreste putin compozitia se adauga cate putin din faina amestecata cu bicarbonatul, amestecand. Se adauga si restul ...
 Prajitura coapta la aburi Prajitura coapta la aburi
Cerne faina si bicarbonatul.  Pastreaza cateva caise ca sa le pui pe fundul puddingului. Amesteca untul cu zaharul, pana devin o crema. Adauga pe rand, amestecand dupa fiecare, oul, laptele, faina, caisele si gemul. Pune amestecul intr-o forma ...
 Tort cu pitici pentru un pitic de 4 ani RARES Tort cu pitici pentru un pitic de 4 ani RARES
Pt. mousse de lamaie: Se pune laptele la fiert,intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de lamaie. Amidonul se amesteca bine cu zaharul si ouale,apoi se pune in fir subtire peste lapte si se amesteca bine fiindca se ingroasa foarte repede si ...
 Rulada Passion Rulada Passion
Albusurile se bat spuma apoi se pune zaharul si se mai bate putin dupa care se pune faina.Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se pune cacao,apoi se pun in pungi separate si se taie coltul.Se unge o tava cu putin unt apoi se pune pe diagonala un ...
 Tarta cu fructe si ricotta Tarta cu fructe si ricotta
Preparare :  pregatim foaie de tarta asezand-o in tava cu tot cu hartia de copt si o intepam cu furculita din loc in loc ca sa nu se ridice in tava la copt. Intr-un bol mare pregatim crema, amestecand usor crema mascarpone, cu branza ricotta si ...
 Panettone Panettone
 Se scot din timp galbenusurile si drodia de la frigider, se cerne faina intr-un castron incapator si se pun stafidele in rom si cognac. Intre timp laptele se incalzeste si untul se topeste la bain marie. Adaugam in castron galbenusurile, ...
 Tort cu rulada si crema de iaurt Tort cu rulada si crema de iaurt
se amesteca zaharul cu iaurtul bine pana se incorporeaza tot zaharul si il dam la frigider punem gelatina la inmuiat in apa si o lasma deoparte 10 min batem frisca lichida bine ,dupa ce s-a batut desfacem gelatina pe abur si o incorporam in frisca ...
 Fursecuri Ovis Molis "esuate" Fursecuri Ovis Molis "esuate"
Se freaca untul spuma cu zaharul apoi se pune galbenusul ,praful de copt,sarea si faina si se framanta bine apoi se lasa la rece 30 minute. Se formeaza bilute rotunde si cu dosul lingurii de lemn se face o gaura in mijloc unde se pune gemul de caise ...
 Dulceata de caise Dulceata de caise
1. Se taie in jumatate caisele si se scot samburii, dupa care se stropesc cu alcool si zeama de lamaie 2. Inainte sa le puneti la fiert se strang putin in mana caisele, ca si cum a-ti framanta un aluat. 3. Se pun la foc mare, timp de 10 min dupa care ...
 Gem cocktail Gem cocktail
Se curata fructele de samburi ,portocala si marul de coaja se taie bucatele si se baga la blender. Sse pune si apa si se amesteca bine pana se face o pasta din aceaste fructe ,se pun pe foc cu zaharul si se fierb pana se leaga foarte bine ...
 Tarta cremoasa cu branza si caise Tarta cremoasa cu branza si caise
Caisele se scurg si se lasa intr-o sita. Pentru blat, se amesteca faina cu sarea si zaharul, se face o gramajoara la mijloc si se sparg oul, untul moale se taie cubulete si se aseaza pe margini, se adauga apa calda si se framanta un aluat pana se ...
 Prajitura cu cirese si caise (tarta) Prajitura cu cirese si caise (tarta)
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu un varf de sare. Untul il frecam spuma cu zaharul. Adaugam pe rand galbenusurile, smantana, zaharul vanilat si putina esenta de rom. Incepem sa punem faina si ne oprim atunci cand ...
 Prajitura saracului Prajitura saracului
Bati bine margarina RAMA cu 100 g zahar,4 galbenusuri si un ou. Adaugi faina amestecata cu un praf de copt si coaja de lamaie. Amesteci si pui compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coci 15 minute. Bati cu mixerul 4 albusuri,adaugi restul ...
 Patratele cu caise Patratele cu caise
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul (si cel vanilinat) treptat pana cand spuma devine lucioasa. Se adauga pe rand galbenusurile, mixand bine dupa fiecare, apoi untul topit. Faina se incorporeaza ultima, in ploaie, nu cu ...
1-1011-13
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu caise - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z