SiteDeBucate » dulceata

Retete cu dulceata

 Papanasi cu branza Papanasi cu branza
Se spala oualele , se sterg de apa si se separa albusele de galbenuse. Intr-un bol mai mare se framanta bine branza, se adauga galbenusele, praful de copt stins cu zeama de lamaie sau otet, coaja rasa de la lamaie si esenta de vanilie. ...
 Prajitura cu mere Prajitura cu mere
Prajiturile, strudelele sau diverse produse de patiserie pe baza de mere fac deliciul unei plimbari prin Vina. Va propunem astfel o prajitura cu mere potrivita pentru un desert in stil austriac. ...
 Papanasi cu dulceata Papanasi cu dulceata
In orice parte a tarii vei merge pentru a te bucura de agroturism, vei constata ca orice pensiune are in meniu papanasi cu dulceata si smantana si clatite cu dulceata, semn ca sunt doua retete pentru deserturi traditionale romanesti. Eu va propun azi reteta de papanasi din branza de vaci. ...
Tort de mere
Intr-o cratita de 3 kg se pun 100g unt taiat felii si un pahar de zahar in care se imbraca tot vasul. Merele se scobesc cu un cutit special si se curata de coaja. Mijlocul merelor se umple cu dulceata si se aseaza peste unt si zahar in cratita. ...
rulada de ciociolata
Galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron si se bat bine cu telul ½ ora. Se adauga ciocolata rasa, faina si se mai freaca bine. Se adauga albusurile batute spuma tare si se amesteca usor. ...
Prajitura cu glazura de visine
1.Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat bine albusurile cu zahar si zaharul vanilat.Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusuri. ...
Tort la castron
Blatul: faci un blat din 8 oua, 8 linguri faina si 8 de zahar + 1 praf de copt.Il dai la cuptor si cand se raceste il tai in doua pe lungimea lui si pui dulceata intre ele , un strat subtire ( eu pun de capsuni, caise sau crema de ciocolata finetti!). ...
Colac vienez
Se freaca untul cu zaharul si vanilia pana se face ca o spuma si se lasa la rece. Se intinde din aluat o foiaie patrata de grosimea unui deget. ...
Uscatele
Se freaca spuma margarina cu zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se face un sul, se taie in 24 de parti egale si se formeaza perisoare. ...
 Rulada Rulada
-frecam galbenusurile cu zaharul  -batem albusurile spuma -punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si esenta , mixam -punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina, -punem tava in cuptor la 175 de grade, ...
 Prajitura cu nuca si dulceata! Prajitura cu nuca si dulceata!
Din 500 gr de faina , 1 pachet de margarina RAMA, 1 lingura de drojdie uscata , o lingurita bicarbonat stins cu otet, 2 oua , 3 linguri de zahar , vanilie si 3 linguri de smantana se face un aluat din care se fac patru foi. Se pune prima foaie intr-o ...
 Tort cu mere intregi Tort cu mere intregi
Se face caramel din zahar cu 2 linguri apa si se toarna uniform intr-o tava de tort. Merele se curata de coaja ,se scot samburii si se pun in tava acoperind toata tava.In gaurile merelor se pune dulceata de capsuni si se pudreaza merele cu zahar. ...
 Iaurt cu fructe Iaurt cu fructe
Se paseaza caisele cu o furculita si se indeparteaza coaja. Se amesteca cu iaurtul si cu mierea de albine si gata! Se toarna intr-un recipient atragator pentru copil si se decoreaza cu fructe. Copiii mei au fost incantati! Nemaipomenit ar fi daca am ...
 Chec in trei culori Chec in trei culori
Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusurile, untul,faina, zaharul vanilat. Se imparte compozitia in trei. Una ramane galbena, alta se amesteca,cu cacao,iar ultima cu spuma de la dulceata. Se pune in tava de chec dupa cum urmeaza: compozitia cu ...
 Pandispan cu nuca si mere Pandispan cu nuca si mere
Mai intai pregatim mere. Se spala, se curata, se taie pe jumatate, se scoate cu grija cotorul si apoi se cresteaza pe partile rotunjite. La fel se procedeaza si cu nectarinele sau piersicile, in caz ca vreti sa le combinati. Se aseaza pe o farfurie ...
 Tascute cu dulceata Tascute cu dulceata
Se framanta un aluat potrivit de moale, adaugand apa pana cand obtinem consistenta dorita. Se lasa 30 de minute deoparte, apoi se intinde o foaie. Se decupeaza forme dreptungiulare si se aseaza cate o jumatate de lingurita de dulceata pe fiecare. Se ...
 Cornulete cu dulceata Cornulete cu dulceata
Se framanta aluatul, se lasa 30 de minute la dospit. Se imparte apoi in patru si se intind foi rotunde. De taie in 8 triunghiuri, se pune cate o lingurita, doua de dulceata la baza si se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se ...
 Prajitura cu gem si nuca Prajitura cu gem si nuca
  Prepararea blatului: Untul se freaca cu zahar pana se topeste zaharul. Apoi se adauga galbenusurile unul cate unul. Se adauga faina treptat, praful de sare si vanilia. Compozitia iese destul de moale, ea se intinde in tava cu paleta sau cu o ...
 Prajitura cu mere si visine Prajitura cu mere si visine
Merele le curatim,razuim si le punem la foc impreuna cu plicul de budinca si scortisoara si daac e nevoie zahar dupa gust,cand se omogenizeaza se ia de pe foc si se lasa la racit. Separam oualele,galbenusurile,zaharul si uleiul se amesteca,batem ...
 PRAJITURA "DINTE DE NEGRU" PRAJITURA "DINTE DE NEGRU"
Se freaca untul cu 200 g zahar pana devin spuma. Se adauga pe rand celelalte ingrediente: mai intai galbenusurile ( cate unul ), laptele, faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Se desarta compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu ...
1-1011-15
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu dulceata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z