SiteDeBucate » drojdie uscata

Retete cu drojdie uscata

 Paine Gargarita Paine Gargarita
Pentru framantare la masina de paine se pun ingredientele in urmatoarea ordine: intai cele lichide(lapte, ulei, oua), apoi zahar, sare, faina si drojdia deasupra. Pentru framantare manuala se procedeaza astfel: se dizolva drojdia in putin lapte ...
 Painici cu usturoi si verdeata Painici cu usturoi si verdeata
Drojdia amestecata cu zaharul se dizolva in putina apa calduta. Se presara putina faina deasupra si se lasa deoparte 10 minute. Intr-un castron punem faina si sarea, punem in mijloc maiaua si framantam turnand apa calduta putin cate putin. Vom obtine ...
 Pizza turceasca Pizza turceasca
Drojdia amestecata cu zaharul se dizolva in lapte. Se toarna apoi peste faina amestecata cu sarea si se framanta un aluat elastic, usor lipicios. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc in 2-3 linguri cu ...
 Painici cu usturoi si verdeata (by Miha) Painici cu usturoi si verdeata (by Miha)
Se amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta si se lasa sa stea 10 minute. Se amesteca faina cu sarea, se pune in mijoc maiaua si apoi se pune apa, putin cate putin si se framanta. Se acopera si se lasa la dospit, pana isi dubleza volumul. ...
 Chifle cu usturoi Chifle cu usturoi
Se curata usturoul, se piseaza si se amesteca cu laptele. Se pune laptele cu usturoi pe foc si se fierbe 15 minute. Se lasa apoi sa se racoreasca. Se amesteca faina cu sarea, drojdia uscata si condimentele. Se adauga laptele caldut, uleiul si oul ...
 Savarine Savarine
Aluat: Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga coaja rasa de lamaie, sarea,drojdia dizolvata in lapte si faina.    Se mixeaza 4-5 minute sa se aereze bine .Aluatul obtinut se lasa la dospit 20-30 min in loc cald. Dupa ce a crescut,se ...
 Kurtos - Colac secuiesc Kurtos - Colac secuiesc
Se amesteca prima data faina cu drojdia, apoi se adauga restul ingredientelor, se framanta aluatul si se lasa sa creasca cel putin o ora pana isi dubleaza volumul. Dupa care trecem la prajit, si ne folosim de un instrument ramas de la bunica, vechi ...
 Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece
Se dizolva drojdia impreuna cu zaharul in 1-2 linguri de apa si se lasa sa stea 5-10 minute. Se amesteca untul rece cu faina pana capata un aspect nisipos. Se adauga oul, iaurtul si drojdia iar la final sarea. Se framanta bine, pana nu se mai lipeste ...
 Biscuiti de malai Biscuiti de malai
Topiti untul la foc mic. Intr-un castron amestecati faina, malaiul, zaharul, ouale, sarea, coaja de lamaie si untul topit. Amestecati bine, apoi puneti putin cate putin laptele caldut, in care ati dizolvat drojdia. Omogenizati bine aluatul obtinut si ...
 Paine cu mirodenii de Craciun Paine cu mirodenii de Craciun
1) Puneti intr-un castron putina faina, drojdia uscata, 1 lingurita zahar si laptele cald. Amestecati ingredientele si lasati maiaua la loc cald, sa creasca. 2) Dupa ce si-a dublat volumul, adaugati mai intai faina si laptele in care ati topit ...
 Paine cu masline Paine cu masline
Amesteci drojdia cu zaharul si o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie sa stea la crescut 30 de minute.Amesteci aluatul dospit cu restul de faina, uleiul de masline, o lingurita de sare, o lingurita de miere, ...
 Prajitura cu miere si curmale Prajitura cu miere si curmale
Scoti samburii curmalelor si le tai in cubulete, folosind un cutit trecut mereu prin faina. Ambalezi miezul  de  nuca  intr-o punga de plastic si il maruntesti prin presari repetate, cu o sticla.Mixezi untul moale, la temperatura ...
 Paine in tigaie Paine in tigaie
1.Faci o maia din zahar,sare,drojdie,200ml apa calduta si cateva linguri de faina si o lasi sa creasca cca.5 min.2.Restul de faina il pui intr`un vas mare si faci o adancitura in mijloc,unde pui maiaua dupa ce`a crescut.Torni si restul de apa calduta ...
 Paine neagra cu masline Paine neagra cu masline
Intr-un vas se pune jumatate din faina se lasa loc in mijloc pentru a se pune drojdia amestecata cu zaharul, apoi se pune sarea si uleiul peste si se amesteca pana incepe sa se intareasca. Se adauga maslinele si se adauga in continuare restul de ...
 Piine impletita Piine impletita
Se face o "maia" dintoata drojdia,1,5 lingurita zahar(din cele 5),100 g faina si cam 150-200 ml apa calduta(din cele 550 ml).Se lasa "maiaua" la dospit,cam 15 minute.In timpul acesta,faina se amesteca(freaca) cu uleiul;faina trebuie sa fie ...
 paine de sarbatoare impletita paine de sarbatoare impletita
se face un aluat , se se laas la dospit 1 ora .se imparte aluatul in 2 parti egale si apoi fiecarei in 3 bucati egale.se intend fiecare cu sucitorul , se ruleaza . se impleteste in 3 (cele 2 batoane se unesc sic cea din mijloc ramane afara)se ...
 pizza cu blat american pizza cu blat american
pt blat: se incalzeste apa la 40 grade si se adauga drojdia uscata. se amesteca cu telul usor ca sa se dizolve dupa care se adauga mierea/ zaharul si se lasa cateva minute sa se odihneasca.se adauga uleiul si sarea si se amesteca in continuare cu ...
 Paine pentru mic dejun Paine pentru mic dejun
Se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul, sarea si 100ml ulei, se lasa la dospit 10’. Turnam peste, faina cernuta si framantam coca, cam 20’, dupa care o lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul (cam 1h). Intre timp spalam prazul ...
 Gogosele fitoase Gogosele fitoase
Laptele si iaurtul se incalzesc putin, se amesteca bine impreuna cu oul, sarea, zaharul, se adauga faina si drojdia si se framanta cam 20’, dupa care se lasa coca la dospit aprox. 30’.Se intinde coca pe masa de lucru si se decupeaza diferite ...
 Chifle impletite a la Elisa Chifle impletite a la Elisa
Se introduc ingredientele in masina de paine in ordinea enumerata si se planifica masina la programul de framantat si dospit.Cand este gata programul, scoatem aluatul pe o suprafata facuta cu faina. Impartim coca in 6 parti egale apoi modelam aluatul ...
1-1011-14
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu drojdie uscata - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z