SiteDeBucate » cuisoare

Retete cu cuisoare

 Martini de casa Martini de casa
Iei un borcan de 3 1/2 l si pui toate ingredientele in el. Amesteci bine si lasi compozitia la macerat 29 de zile. In tot acest timp amesteci zilnic cu o lingura de lemn si, la final, strecori printr-un tifon si pui bautura in sticle. Vei obtine ...
 Turta dulce cu miere Turta dulce cu miere
Amesteci mierea calduta cu untul foarte moale. Adaugi bicarbonatul dizolvat intr-o lingura de apa calda, scortisoara, cuisoarele, ienibaharul, apoi faina. Framanti aluatul pana se dezlipeste de mana si iI lasi sa se odihneasca 15 min. Intinzi o foaie ...
 Pere umplute Pere umplute
Topeste margarina.Adauga nucile tocate, stafidele si fructele confiate.Presara zaharul si lasa-le sa se caramelizeze putin.Pune la fiert vinul cu zaharul, mierea, mirodeniile si coaja de portocala.Intre timp, curata perele de coaja, dar nu indeparta ...
 Omuleti de turta dulce Omuleti de turta dulce
Intr-o cratita, pune untul, zaharul, vanilia, mierea si lasa pe foc mic. Amesteca pana nu se mai simte zaharul. Lasa la racit.Adauga faina, praful de copt, oul, smantana, sarea si condimentele. Framanta un aluat dur. Inveleste-l intr-o folie si da-l ...
 Tigaie aromata Tigaie aromata
Rumenesti bucatile de piept de pui in ulei bine incins, apoi le scoti deoparte si le pastrezi calde. In grasimea ramasa,  calesti ceapa si usturoiul taiate rondele. Adaugi ardeii, dovlecelul si morcovul, taiate bucati mari.Cand incep sa se ...
 Supa de dovleac cu portocale Supa de dovleac cu portocale
Cureti ceapa si o toci marunt. Cureti ardeiul iute de seminte si il toci marunt. Cureti dovleacul de seminte si il tai cubulete uniforme. La fel procedezi si cu cartofii, curatati de coaja. Pui la calit in ulei, ceapa si ardeiul iute. Adaugi ...
 Carti de joc Carti de joc
Amesteci bine mierea cu zaharul, scortisoara, cuisoarele si praful de sare si le pui intr-un vas pe foc, lasand sa dea un clocot.lei de pe foc si adaugi faina, putin cate putin, pana obtii un aluat tare, dar usor de intins, elastic (altfel vor iesi ...
 Cozonac cu fructe confiate Cozonac cu fructe confiate
Se cerne faina intr-un bol, se adauga galbenusurile, zaharul si drojdia, margarina topita, coaja rasa de lamaie, sarea, scortisoara, cuisoarele pudra si laptele caldutSe amesteca ingredientele, se omogenizeaza bine si se bat cu mixerul circa cinci ...
 Nectarine cu inghetata Nectarine cu inghetata
Taiati nectarinele in jumatati, scoateti samburii. Prajiti nectarinele pe gratar.Prajiti nucile si zdrobiti-le. Amestecati nucile cu inghetata.Fierbeti 10 minute vinul cu mierea si cuisoarele zdrobite. Umpleti nectarinele prajite cu inghetata si ...
 Medalion de vita cu cartof copt si porumb Medalion de vita cu cartof copt si porumb
Cu 2 - 3 ore inainte de preparare faceti o marinata din vin, cuisoare, dafin, ardei iute taiat marunt, ceapa taiata, condimente, in care puneti  medalioanele de vita la rece.Spalati bine cartofii si infasurati-i in folie de aluminiu. Puneti-i pe ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Turta dulce Turta dulce
Prepari o infuzie concentrata, folosind apa fierbinte si pliculetele de ceai de tei. Caramelizezi putin zaharul si il stingi cu ceaiul de tei. Amesteci pana cand obtii un sirop.Dupa ce s-a racit siropul de tei si zahar ars, incorporezi treptat ...
 Figurine de turta dulce Figurine de turta dulce
Bate spuma ouale cu mierea si zaharul. Adauga bicarbonatul stins, faina, scortisoara si amesteca pana obtii un aluat potrivit de tare.Modeleaza iepurasi, modeleaza oua (jumatati) cu ajutorul ambalajelor de plastic de la ouale de ciocolata. Da la ...
 Prajitura cu portocale Prajitura cu portocale
Bateti albusurile spuma, adaugand treptat 300 g zahar, pus tot cate o lingura. Dupa fiecare lingura de zahar bateti energic spuma. Cand s-a adaugat tot zaharul, puneti treptat faina, amidonul si untul topit. Amestecati ingredientele prin rasturnare ...
 Rulada de miel Rulada de miel
Curatati pulpa de partile grase, de pielite si de tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati carnea, astfel incat sa obtineti o "foaie" de carne cu grosimea de circa 1cm. Presarati-o cu sare si piper, apoi puneti uniform, pe toata ...
 Vitel cu telina Vitel cu telina
Curatati carnea de pielite si de partile grase in exces. Puneti-o pentru 2 ore intr-o marinata din vin, sare, piper, boia, cele 2 cuburi concentrat pentru carne de vita, folosite ca baza si ceapa.Curatati telina si morcovii, spalati-le si taiati-le ...
 Pateuri cu telemea de oaie si zaa atar-Pateuri cu carne-specific tarilor arabe Pateuri cu telemea de oaie si zaa atar-Pateuri cu carne-specific tarilor arabe
Se scoate aluatul pentru pateuri din congelator si se lasa cateva minute sa se dezghete.Umplutura de branzaTelemeaua de oaie se rade pe razatoarea mare , se adauga za’atarul si se amesteca bine.Umplutura de carneSe calesc in ulei intai semintele de ...
 Aperitive pt copii Aperitive pt copii
Amestecam branza de vaci cu branza topita.Taiem rosiile in doua si indepartam partea cu seminte,increstam un pic rosia sa capete forma a doua aripi siil umplem cu branza pregatita in prealabil,apoi dintr-o jumate de maslina punem capul prins cu ...
 Ciuperci marinate Ciuperci marinate
1 Se taie morcovul cubulete sau triunghiuri, se taie ceapa rondele, usturoiul se incresteaza 2 catei si ceilalti se taie in 4. 2 Intr-un ceaun se pun ciupercile curatate si taiate in bucati potrivite (daca sunt mici le puneti intregi) la foc mijlociu ...
 Tuica fiarta Tuica fiarta
Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert.Cand ajunge la temperatura de fierbere se opreste focul,se strecoara si se serveste fierbinte. ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cuisoare - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z