SiteDeBucate » cuisoare

Retete cu cuisoare

 Tocanita de miel Tocanita de miel
Tocanita de miel e un alt preparat bine-cunoscut al bucatriei austriece, care merita incercat pentru ca este nu doar delicios ci si foarte sanatos, fiind combinatia perfecta de carne si legume. ...
Rondele cu crema
Din toate ingredientele indicate se prepara un aluat bine framantat. Se intinde o foaie, se taie forme cu paharul si se coc in cuptor. ...
Supa de mere
Se curata merele de coaja si de samburi, se taie felii si se pun la fiert in 2l de apa cu sare ...
compot de gutui la microunde
Gutuile se curata de coaja si se taie felii si apoi se pun intr-un vas. Se presara zaharul, cuisoarele si scortisoara. Se adauga feliile de lamaie. ...
 Turta dulce crescuta Turta dulce crescuta
Caramelizam trei linguri de zahar, peste care adaugam o ceasca de apa, asteaptam pana se topeste zaharul caramel si lasam deoparte la racit. Cele 5 galbenusuri de ou se bat cu zaharul pana acesta se topeste, treptat si uleiul, apoi se adauga mierea, ...
 Speculaas Speculaas
    Se amesteca ingredientele uscate , se adauga untul si 4 linguri de lapte si se framanta aproximativ 30 de secunde Trebuie sa iasa o coca normala spre moala, nu tare. Daca e nevoie se mai adauga o lingura de lapte si se amesteca iar. Se ...
 Amintiri din copilarie - Fructe surpriza Amintiri din copilarie - Fructe surpriza
Spala fructele, desprindele de codite, curata-le de coaja si taie kiwi in bucatele medii; combina ananasul (fara sirop) cu restul fructelor; pune vinul peste fructe si lasa-le acoperite minim 30 de minute; adauga siropul fiert si racit, si sucul de ...
 Ketchup Ketchup
Se dau rosiile prin storcator, se fierb pana se ingroasa, apoi se adauga: otetul, mustarul, piperul, chili, boiaua de ardei, boabele de mustar, zaharul ,sare si cuisoarele. Se fierbe in continuare pana se obtine consistenta dorita. Din aceste ...
 Prajitura cu dovleac Prajitura cu dovleac
Dovleacul dat prin blender se pune intr-o strecuratoare sa se scurga excesul de lichid. Apoi, se caleste 10 min intr-o tigaie, in care in prealabil s-a topit o lingura de unt. Se adauga 6-8 linguri de zahar si gris (in functie de cat de apos este ...
 Compot de struguri Compot de struguri
Strugurii se spala se lasa sa se usuce dupa aceea se separa de ciorchine. Se aseaza in borcane boabele de struguri jumate albe jumate rosii( eu am folosit rosii din soiul Moldova asa ca sa colorat tot compotul in rosu:)) dupa care se adauga cateva ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Se amesteca zaharul cu dovleacul si se pune pe foc pana se ingroasa amestecand din cand in cand, scortisoara sau cuisoarele se pun spre sfarsit. Se tapeteaza o tava cu unt si se adauga foile  de placinta unse cu unt moale se pune jumatate din ...
 Lebarvursti de casa Lebarvursti de casa
Matele se spala, se curata de grasime, asa cum am spus la caltabosi. Ficatul se taie in bucati mici, care se pun in apa fiarta pentru 10-15 minute. In acest timp se taie marunt carnea, grasimea si se pun la fiert. Cand sunt gata fierte se scot se ...
 Carnati afumati si uscati Carnati afumati si uscati
Se amesteca carnea tocata cu sarea si condimentele adaugandu-se cate putina apa (50-60 ml la 1 kg de tocatura). Cu aceasta tocatura se umplu matele subtiri, se leaga la capete cu sfoara si se agata de un drug pentru a se zvanta, dupa care se afuma ...
 Turta dulce Turta dulce
Mierea si zaharul se amesteca si se incalzesc putin, apoi se muta in vasul de mixer, se amesteca cu oul, zaharul vanilat si esenta de rom, apoi se bate foarte bine pana se face ca o spuma. Faina alba si cea de secara se amesteca cu  praful de ...
 Turta dulce cu cacao Turta dulce cu cacao
Se cerne faina impreuna cu condimentele, cacao si praful de copt. Se adauga untul taiat bucatele mici si se freaca pana se obtine o compozitie granuloasa, ca niste firimituri. Se adauga oul si zaharul si se framanta rapid aluatul. Se da la rece ...
 Beef Bourguignon Beef Bourguignon
Taie carnea cuburi si amestec-o cu legumele intr-un castron. Pune vinul si brandy. Pune castronul acoperit cu folie alimentara la frigider si lasa peste noapte. A doua zi scoate carnea din marinata (pe care nu o arunci!) si usuc-o bine cu servete ...
 Garam Masala - aroma Indiei Garam Masala - aroma Indiei
Incalzeste o tigaita la foc mediu si prajeste uscat (fara grasime) condimentele, amestecand continuu ca sa nu se arda, aproximativ 30 secunde. Acopera tigaia cand incep sa sara. Lasa la racit si piseaza-le intr-o rasnita de cafea sau intr-o piua grea ...
 Condimentul chinezesc Five -spice Condimentul chinezesc Five -spice
Prajeste uscat piperul Szechuan si anasonul stelat la foc mic, ca sa nu se arda, cam 3 minute, pana ce se elibereaza aromele. Rupe in bucati mici batonul de scortisoara si pune toate condimentele intr-o rasnita. Rasneste pana devin o pulbere fina. Da ...
 Casuta din turta dulce Casuta din turta dulce
Procedeu: Se bate untul cu zaharul , intr-un castron mai mare, cu mixerul la viteza mijlocie pana devine moale si pufos. Se adauga apoi melasa ( sau mierea) si se bate mai departe pana este bine amestecat, apoi se adauga oul, amestecand mereu, si ...
 Inimioare aromate Inimioare aromate
3/4 din zahar se pune pe foc la caramelizat, apoi se stinge cu 3/4 din apa si se lasa la racit.            Restul de zahar se dizolva in restul de apa. ...
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cuisoare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z