SiteDeBucate » costita afumata

Retete cu costita afumata

 Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac
Sarmalele sunt nelipsite pe masa de sarbatori, iar daca le fierbeti in dovleac va veti bucura de ceva nou, surprinzator si deosebit. Merita sa incercati.Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si ...
 Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita) Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, verdeata tocata si dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Taiati frunzele de varza ...
 Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita) Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Scobiti mai adanc cotorul verzei si puneti-o ...
 Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand ciocanelele intregi. Se desfasora pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se ...
 Fasole batuta cu rasol de porc Fasole batuta cu rasol de porc
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune la fiert in 2 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se strecoara, se spala si se pune din nou la fiert in 4 litri de apa clocotita impreuna ...
 Pui cu cartofi la tava Pui cu cartofi la tava
Se spala puiul si se condimenteaza cu sare, piper, paprika. Intr-o tava puneti felii de morcov, bucatele de ardei gras si telina, verdeata, sare, piper, paprika. Asezati puiul intreg si introduceti in el bucati de morcov, ardei, telina si cativa ...
 Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc
Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas sau castron mai mare.Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si caliti ceapa tocata si morcovul ras pe razatoarea mare fara a le praji, cu putina apa, ...
 Jambon pe varza  la tava Jambon pe varza la tava
Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce a prins putina crusta, se intoarce, se adauga in tigaie o rosie decojita si feliata si se mai lasa 3-4 minute la prajit. Taiati varza murata sub ...
 Sarmalute banatene in foi de vita Sarmalute banatene in foi de vita
Tocati ceapa marunt, radeti morcovul pe razatoarea mica si caliti-le in ulei la foc mic, adaugati putina apa sa nu se arda uleiul. Dupa cateva minute adaugati pasta de rosii si de ardei (sau rosiile dejite si tocate marunt si jumatate din ardeiul ...
 SARMALE BUNE SARMALE BUNE
Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa taiata marunt, cartofii razuiti pe razatoarea cu gauri mari, sare, piper, boia, vegeta si omogenizam bine, Impachetam sarmale(mie mi-au iesit din aceasta ...
 Sarmalute de manzat in frunze diferite Sarmalute de manzat in frunze diferite
Carnea se toaca (sau folositi carne tocata).Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti sa caliti ceapa verde tocata, ciupercile tocate, concentratul de costita. Adaugati verdeata tocata, ketchup (sau o rosie si un ardei tocate marunt).Dupa ...
 Ardei umpluti cu carne de manzat Ardei umpluti cu carne de manzat
Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas sau castron mai mare.Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si caliti ceapa tocata, fara a o praji, cu putina apa, ketchup (sau rosii si ardei tocat), ...
 Mancare de cartofi cu costita afumata Mancare de cartofi cu costita afumata
Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca.Se pun cartofii si se adauga apa, se lasa sa fiarba 50 minspre sfarsit se adauga bulionul si condimentele. ...
 Sarmale Sarmale
Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. ...
 Gulas cu carne de porc Gulas cu carne de porc
Se topeste cubul de unt si se amesteca cu o ceasca de ulei. Carnea de porc se taie cuburi mari si se pun la prajit. Se adauga costita afumata taiata bastonase. Cind carnea capata culoarea aurie, se scoate intr-un castron, iar in grasimea ramasa se ...
 Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie) Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie)
Carnea se toaca (sau folositi carne tocata).Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti sa caliti ceapa verde tocata, morcovul ras, ciupercile tocate, concentratul de costita. Adaugati verdeata tocata, ketchup (sau o rosie si un ardei tocate ...
 Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata
Foile de varza se spala,se taie cotoarele si daca varza este prea acra sau prea sarata se mai tin foile in apa cca 20-30 de minute. Se folosesc intregi sau pe jumatate in functie de marimea foilor de varza. Carnea se amesteca cu ...
 Varza cu costita afumata Varza cu costita afumata
Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se da deoparte.Costita se taie si se pune in apa calduta timp de 10,15 minute cat se incalzeste apa.Cand apa clocoteste se adauga costita si se lasa sa ...
 Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!) Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)
Carnea se spala si se taie cubulete. O punem la foc moderat in (de preferat) wok, cu un pic de ulei si o cana de apa, sare, foaia de dafin, un pic de piper. Intre timp, costita se taie julien.Carnaciorii ii taiem felite de cca 1cmPieptul de pui se ...
 VARZA CALITA CU CIOLAN VARZA CALITA CU CIOLAN
Se scurge varza murata si se toaca fideluta, varza cruda se toaca si se framanta putin,se amesteca cu cealalta.Se asaza ciolanul in cratita si apoi varza tocata,rosiile decojite si bulionul desfacut in apa,apa cat cuprinde,cimbru(1/2 lingurita) Se da ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu costita afumata - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z