SiteDeBucate » Conserve si Muraturi

Retete Conserve si Muraturi cu ciuperci

 Ciuperci la borcan Ciuperci la borcan
Ciupercile la borcan sunt ideale pe timp de iarna, fiind bune atat pentru tocanitele de ciuperci, cat si pentru salate de legume, aperitive de siuperci cu maioneza sau chiar consumate ca atare, la fel ca si muraturile. ...
 Ciuperci murate cu gogosari Ciuperci murate cu gogosari
De ce am mura doar castraveti, conopida, gognele si gogosari? De ce sa nu incercam combinatii noi, care cu siguranta vor face supriza meselor de sarbatori, unde muraturile sunt la loc de cinste. O astfel de reteta inedita este cea de ciuperci murate cu gogosari. ...
 Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci
Ciupercile se fierb in apa cu sare,apoi se curata si se toaca marunt.Ceapa si gogosarul se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat.In uleiul incins se pune ceapa si se tine pe foc oana devine sticloasa,apoi se adauga gogosarul si se mai lasa 10 ...
 Zacusca de ciuperci Zacusca de ciuperci
Ardeiul se coace, se curata de coaja, se da prin masina de tocat sau robot. Rosiile se fac suc (se dau prin masina de rosii) si se fierb pina scad la o treime din cantitatea pusa. Ciupercile se spala, si se taie marunt. Ceapa se toaca marunt. Se pune ...
 Zacusca de ciuperci Zacusca de ciuperci
  Eu am tocat ciupercile cu robotul dar nu le-am lasat foarte mult sa se faca pasta si le-am mai maruntit putin cu cutitul. Galbiorii si pleurotusul  i-am tocat cu cutitul.  Am pus in ceaunul de fonta ( vedeta mare anul acesta la ...
 Zacusca de ciuperci Zacusca de ciuperci
Pui uleiul la incins,apoi adaugi ceapa tocata si lasi sa fiarba bine ,pana iese uleiul deasupra;apoi adaugi ciupercile taiate de mana, ca sa iaba un aspect frumos in zacusca; dupa ce si acestea au fiert bine pui ardeiul copt taiat si el fasii, tot de ...
 Zacusca de ciuperci Zacusca de ciuperci
Coacem pe gratar vinetele, gogosarii si ardeii kapia. Cand ardeii si gogosarii sunt luati de pe foc ii saram pentru a se curata mai usor. Curatam legumele de coaja si le lasam la scurs cateva ore bune. Fierbem ciupercile si apoi le tocam mai ...
 Zacusca de toamna Zacusca de toamna
Coci legumele, le cureti si le lasi la scurs. Ciupercile le fierbi 30 minute, le clatesti si le lasi la scurs. Ceapa curatata, o fierbi intreaga 10 minute, o lasi sa se raceasca. Dai pe robot toate ingredientele, omogenizezi compozitia, adaugi ...
 Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci
Se curata si se toaca felii ciupercile, apoi se prajesc in ulei, sub capac. Dupa primul clocot, se pune apa rece peste ciuperci, se spala, apoi se mai adauga putin ulei, si se pun la prajit in continuare, pina incep sa se prinda. Se iau de pe foc.Se ...
 Conserva de ciuperci foarte gustoasa Conserva de ciuperci foarte gustoasa
Se curăţă şi se spală bine ciupercile. Se taie bucaţele şi se opăresc în apă clocotită sărată 10 minute.Se scurg.Se căleşte ceapa. Se pun ciupercile, vinul, bulionul, sare, piper, foi de dafin.Se fierbe până scade zeama şi iese ...
 Zacusca de vinete si ciuperci Zacusca de vinete si ciuperci
Se coc vinetele si ardeii capia pe tabla incinsa sau direct pe ochiul aragazului, apoi se curata si se lasa sa se scurga.Se curata ceapa si se taie. Se pune la calit in uleiul incins, pana se aureste.Vinetele se toaca, ardeii se taie cubulete si ...
 Aperitiv cu ciuperci de camp Aperitiv cu ciuperci de camp
Reţeta originală:Se folosesc ciuperci mici, cu interiorul roz, care se prepară în ziua în care se culeg. Se curăţa de pieliţă şi se spală.Se pun într-o cratiţă goală, se pune sare potrivit, câteva foi de dafin, boabe de piper. Se pune ...
 Muraturi asortate la borcan Muraturi asortate la borcan
Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja.Se folosesc de preferinta borcane de 5 litri.Se taie rondele morcovii, se taie solzi ceapa, se taie rondele sfecla, se taie in jumatate ciupercile, se taie ...
 ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA
Se caleste - 1 kg ceapa in 200 g ulei,se coc si se curata 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari care se adauga la fiert alaturi de 1 kg ciuperci (sau 4 conserve/eu asa fac),se adauga sare, piper, 3 linguri zahar sau miere, foi de dafin si 500 g bulion ...
 Gogosari cu ghebe (ciuperci) Gogosari cu ghebe (ciuperci)
Se fierb ghebele dupa ce au fost taiate, dupa dorinta, se taie gogosarii felii si se lasa sa scada in ulei, se amesteca si apoi se fierb impreuna 1/4 ora. Se adauga foi de dafin, piperul, otetul si usturoiul si se mai fierb impreuna inca 1/4 ora. Se ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Conserve si Muraturi cu ciuperci
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z