Buritos mexicani
Mancarea mexicana a fost tot timpul renumita pentru gustul aparte, picant si pentru combinatiile ciudat de ingrediente. Burtios au prins teren si la noi, fiind restaurant de tip fast-food care servesc astfel de preparate mexicane. ...
Sufleu de varza
1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca.Varza se scurge bine si se toaca marunt. Kaizerul (sau carnaciorii) se taie in cubuleţe mici (sau rondele).2. Tava se unge cu ulei sau margarina, dupa care se ...
Pui dulce
Se pun stafidele in coniac. Se spala pulpele se cresteaza din loc in loc pana la os.Se condimenteaza dupa specificatiile de pe condiment ( in functie de cantitate). Daca nu sunt la 8 pulpe se folofseste ½ din pachet si se lasa 15 min la rece.Intr-o ...
FRIPTURA DE VITA CU SOS
a)intr-o tigaie se incinge 1/2 din cantitatea de ulei in care se prajeste(caleste)foarte putin ceapa si usturoiul taiate marunt, dupa care se adauga rosiile in bulion taiate bucati, sosul de bulion,busuiocul si salvia taiate marunt, se condimenteaza ...
1