SiteDeBucate » cognac

Retete cu cognac

 Pui cu ciuperci si cognac Pui cu ciuperci si cognac
Aveti musafiri la masa? Vreti sa facem impresie buna? Atunci, reteta de pui cu ciuperci si cognac este cea mai potrivita. Foarte sofisticata, dar usor de facut, aceasta reteta va poate scoate din incurcatura la orice masa festiva, asigurandu-va numai laude din partea invitatilor. ...
Cafea aromata
Se amesteca ingredientele si se adauga gheata. ...
 Tiramisu( delicioasa) Tiramisu( delicioasa)
A mestecati galbenusurile cu zaharul intr-un va rezistent la foc timp de 2-3 minute. Puneti vasul pe foc la bain marie, adaugand laptele si amestecand bine  timp de 10-15 minute pana cand crema se ingroasa. Crema se lasa la racit. Faceti cafeaua ...
 Tort cu doua creme Tort cu doua creme
Blat: Se separa albusurile de galbenusuiri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se presara peste galbenusuri sare si putin zahar apoi se lasa cateva minute. Se cerne de doua ori  faina cu praful de copt. Se pun la hidratat stafidele in ...
 Tort de ciocolata cu fluturi albi Tort de ciocolata cu fluturi albi
Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul si sarea. Se separa galbenusurile de albusuri. Se bate albusul rece spuma cu un praf de sare. Nucile date prin rasnita de cafea se amesteca cu faina cernuta de doua ori impreuna cu praful de copt. ...
 Prajitura Krem a la Krem Prajitura Krem a la Krem
Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma iar apoi se adauga zaharul cate putin si se bate pana la topire. Se adauga apoi cite un galbenus si se bate un pic dupa fiecare galbenus adaugat. La sfirsit se adauga praful Creme Ole ...
 Tort Martisor Tort Martisor
Blatul:   Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilat treptat si se mixeaza in continuare. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, un praf de sare si coaja de portocala. Se adauga galbenusul  la ...
 Cheese cake Cheese cake
Din toate ingredientele, pentru baza, facem un aluat moale pe care il intindem,cu mana, intr-o tava mai mica. Punem crema de branza peste baza de aluat din tava si coaceam la 360F timp de aproximativ 50-60 min. Batem albusurile spuma tare cu 100g ...
 Tort caramel Tort caramel
Se macina nucile la masina de cafea si se lasa cateva bucati mai mici. Se pun stafidele la hidratat in esenta de rom amestecata cu cognac.Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete si se lasa sa se incalzeasca la temperatura camerei. ...
 Rulada cu ciocolata Rulada cu ciocolata
Separam galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zahar, sare si ½ lgt coaja de portocale. Se hidrateaza stafidele in rom si cognac pentru 15 minute. Se amesteca galbenusurile cu ...
 Tort de Paste Tort de Paste
Pentru blatul alb :  Separam galbenusurile de albusurile si frecam galbenusurile cu zaharul, esentele si coaja de portocale. Se bat albusurile separat cu un praf de sare. Hidratam stafidele in rom si cognac si le adaugam la galbenusuri. ...
 Tort Elena Tort Elena
Blatul : Untul la temperatura camerei se freaca cu ½ din cantitatea de zahar si restul se bate spuma cu albusul si un praf de sare. Galbenusurile se freaca separat cu esentele si cognacul. Se adauga cate putin din compozitia de galbenusurile ...
 Prajitura Capsunica Prajitura Capsunica
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si ½ din zahar iar galbenusurile se amesteca cu cealalta parte de zahar. Adaugam faina si praful de copt si impartim aluatul in doua parti egale. Una se amesteca cu cafeaua, cappuccino, romul, cacaoa ...
 Tort cu ciocolata si portocale Tort cu ciocolata si portocale
Blatul : Eu am folosit gem de gutui, zmeura si magiun de prune mai acrisor. Amestecam toate ingredientele cu telul (mai putin faina) dupa care o incorporam treptat si pe aceasta. Se bat albusurile cu un praf de sare si cateva picaturi de otet pret de ...
 Tort alb cu visine si ciocolata Tort alb cu visine si ciocolata
Se amesteca gemul impreuna cu galbenusurile, stafidele hidratate in cognac, uleiul, laptele, esentele iar la sfarsit praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cateva picaturi de otet. Se adauga treptat ...
 Fondue de ciocolata Fondue de ciocolata
Marunteste ciocolata si topeste-o deasupra unei bai de aburi, dupa care amestec-o cu frisca. Amestecul nu trebuie să devina prea lichid, ci potrivit, pentru a învălui fructele. Curata mai apoi fructele, taie-le in bucatele ...
 Rulada de pui cu fistic Rulada de pui cu fistic
Se spala pieptul de pui.O parte din pieptul de pui ( 250 g ) se da prin masina de tocat.Se prepara o umplutura din piept de pui tocat, oua, smantana, ciuperci, fistic crud, cimbru si cognac. Se umple pieptul de pui dezosat, se ruleaza in plastic si ...
 Somon cu capere Somon cu capere
Presarati medalioanele de somon cu sare, piper si nucsoara, apoi prajiti-le in 50 g unt, la foc iute, cate 2 minute pe fiecare parte. Puneti-le intr-o tava unsa cu untul ramas si adaugati caperele. Puneti pe fiecare bucata de peste cate o felie de ...
 Pere in sos de vin, Pere in sos de vin,
Perele se spala si se taie in jumatati pe lungime, se vor pune la fiert in vin rosu in care a fost pus in prealabil 3 linguri de zahar, scortisoara, nucsoara, cuisoare se lasa la fiert pana se inmoaie perele. Separat se pune zaharul pentru a se face ...
12
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cognac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z