SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Tort lapte de pasare Tort lapte de pasare
Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Le mixam spuma, adaugam zaharul , apoi galbenusurile, pe rand, faina amestecata cu praful de copt, cacaua iar la final uleiul si apa. Turnati amestecul intr-o forma unsa cu ulei, tapetata cu faina si coaceti ...
 Tort cu nuca prajita si frisca Tort cu nuca prajita si frisca
Blat. Se amesteca 4 galbenusuri cu zaharul iar la interval de 2-3 minute se pune cate 1 lingura de apa rece si se amesteca bine pana se face crema.Separat se amesteca faina (cernuta )cu nuca prajita si macinata,cacao si praful de copt si se ...
 Prajitura MARIA Prajitura MARIA
Blat: Se separa ouale.Cele 10 galbenusuri se mixeaza cu zaharul pana se obtine o spuma densa.Se adauga faina,praful de copt,laptele cate putin.Apoi se pune grisul,cacaua,uleiul si mierea. La urma se amesteca cu cele 10 albusuri batute spuma tare cu ...
 Salam de biscuiti ( o alta varianta) si bombite vesele Salam de biscuiti ( o alta varianta) si bombite vesele
1. Mai intai sfaram biscuitii ( eu m-am ajutat de ciocanelul de snitele, in sensul ca intr-o punguta am pus o parte din biscuiti, apoi le-am tras o mama de bataie zdravana...:) ...si tot asa pana terminam intreaga cantitate de biscuiti. punem apoi ...
 Prajitura cu mere,crema de ciocolata si frisca Prajitura cu mere,crema de ciocolata si frisca
Ptr. blat: Se se para galbenusurile de albusuri, se bat spuma albusurile se adauga treptat zaharul, apoi galbenusurile si uleiul in fir subtire. Se adauga faina amestecand usor. Compozitia se intinde intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se ...
 Prajitura "Cremes inteligent " cu ciocolata neagra Prajitura "Cremes inteligent " cu ciocolata neagra
    Se separa albusurile de galbenusuri. Primele le bateti spuma tare si lasati deoparte. Untul moale(la temperatura camerei) il mixati bine cu zaharul.Apoi adaugati galbenusurile cate unul si mixati bine dupa fiecare. Apoi adaugati faina, ...
 Chec sah Chec sah
Separam albusurile de gabenusuri.Pe cele dintai le batem pana devin spuma si apoi adaugam peste ele cele 2 cani de zahar ce a fost topit la foc  in 13 linguri de apa(il adaugam fierbinte!)astfel compozitia isi va dubla volumul.Incepem sa ...
 Tortulet Eliza Tortulet Eliza
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se bat pana se obtine o spuma lipicioasa. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul apoi se adauga incet la albusuri. Faina se amesteca cu praful de copt si cu cacaua si se adauga la ...
 Prajitura cu ciocolata,frisca si batoane "mars" Prajitura cu ciocolata,frisca si batoane "mars"
Blat(3 foi):ouale se mixeaza cu un praf de sare si cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga untul topit si se omogenizeaza.Faina se amesteca cu fraful de copt si cacao si se amesteca bine avand grija sa nu se formeze cocoloase.Aluatul se ...
 Bomboane de ciocolata cu nuca de cocos Bomboane de ciocolata cu nuca de cocos
Umplutura: In vasul inalt de la mixerul vertical punem apa fierbinte, mierea, zaharul si untul. Mixam pana se topeste zaharul si se omogenizeaza. Adaugam laptele praf si mixam pana totul devine o crema fina. Turnam crema intr-un castron si adaugam ...
 Clatite cu sos de ciocolata cu cafea Clatite cu sos de ciocolata cu cafea
Se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat si uleiul pana isi dubleza volumul. Se adauga apa minerala, esenta de rom si apoi faina in ploaie, pana se obtine un aluat de consistenta smantanii. Se unge o tigaie cu ulei si apoi se coc clatitele. ...
 Prajitura " Desteapta " cu ciocolata si aroma de portocala Prajitura " Desteapta " cu ciocolata si aroma de portocala
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana la dizolvarea acestuia. Ciocolata se topeste impreuna cu untul si se aduce la temp. camerei.  Laptele se combina cu aromele dorite.  Se mixeaza crema de ciocolata cu galbenusurile si apoi se ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Pentru foi separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu 6 linguri zahar, zaharul vanilat si 4 linguri de apa si praful de copt.Albusurile se bat spuma tare cu 4 linguri apa si un praf de sare si cu 6 linguri de zahar apoi se amesteca cu compozitia de ...
 Prajiura cu ciocolata si nuca Prajiura cu ciocolata si nuca
Pentru blat se separa ouale, albusurile se bat spuma, galbenusurile se mixeaza cu zaharul, cacaua, ness-ul si ciocolata topita.Se adauga albusurile peste compozitia de galbenusuri, apoi nuca macinata si la urma faina amestecata cu praful de ...
 Prajitura cu biscuiti Prajitura cu biscuiti
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare, galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana devine o crema spumoasa si se amesteca cu compozitia de albusuri.Apoi adaugi faina amestecata cu cacaua, bicarbonatul stins cu putina ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Pentru blat se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga uleiul in fir ca la maioneza si la sfarsit faina si praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie. Albusurile se bat ...
 Tort cu frisca si ciocolata Tort cu frisca si ciocolata
Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt si bicarbonatul dizolvate in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu albusurile batute spuma.Compozitia se ...
 Prajitura cu foaie de napolitana si blat cu nuca Prajitura cu foaie de napolitana si blat cu nuca
Pentru blat: se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu zaharul ca la bezea, apoi adaugi galbenusurile, biscuitii dati prin masina de tocat carne sau zdrobiti cu sucitoarea,nuca macinata si faina. Intr-o tava unsa cu margarina ...
 Prajitura Adriana Prajitura Adriana
Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul, uleiul si cacaua, apoi adaugi albusurile spuma si la urma faina amestecata cu praful de copt. Intr-o tava unsa cu margarina RAMA se pune nuca si se da ...
 Prajitura cu crema de ciocolata si frisca Prajitura cu crema de ciocolata si frisca
Pentru foi separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt.Albusurile se bat spuma tare cu cele 7 linguri apa si un praf de sare si cu zaharul apoi se amesteca cu compozitia de galbenusuri.Compozitia se pune ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 49
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z