SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Kanuga Kanuga
Asezam pe foc un vas in care am pus: untul, zaharul, cacaua, cafeaua si nessul. Lasam sa dea cateva clocote. Crema obtinuta o dam la rece. Separam ouale. Batem galbenusurile cu un praf de sare si albusurile spuma. In crema racita ...
 Tort '3 Motive' Tort '3 Motive'
Se insiropeaza 2 discuri de blat de tort cu cacao cu sirop de zmeura. Intre ele se pune un film de crema de ciocolata tip glazura, facuta din 1/2 ciocolata cu trufe  si o ciocolata neagra intreaga topite la bain marie impreuna cu putin lapte, ...
 Prajitura cu biscuiti Prajitura cu biscuiti
Ungeti tava cu ulei(23 x 33)si acoperiti partea de jos cu hartie de copt. Bateti albusurile adaugand treptat zahar. În cele din urma se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacao. Amestecati cu lingura pentru a nu se lasa,dati la ...
 Tort 'Ciresica' Tort 'Ciresica'
Se face un sirop de zahar ars topind zaharul si adaugand apoi apa si putina zeama de la cirese.Cu acest sirop usor racit se vor insiropa  blaturile de cacao. Se freaca galbenusurile cu zaqharul si cu esenta de vanilie si se adauga usor in ...
 Desert'inima neagra' Desert'inima neagra'
Am batut albusurile spuma tare cu un praf de sare pana sta castronul intors fara sa curga, apoi am adaugat usor galbenusurile.Separat am amestecat intr-un castron faina cu zaharul, praful de copt, cacaoua si tabeletele de ciocolata razuite.Apoi am ...
 Tort "Negru si alb" Tort "Negru si alb"
Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase, ca pentru bezele. Galbenusurile se amesteca cu ulei, amestecand usor ca pentru maioneza. Se toarna peste albusuri si se mixeaza usor. Faina se ...
 Inghetata cu capsuni Inghetata cu capsuni
Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida intr-un vas la foc mic. Compozitia se aduce pana la punctul de fierbere, nu se da in clocot. Se omogenizeaza si se lasa la racit. Capsunile bine spalate si scurse de apa se paseaza in blender. In ...
 Piece Montee (Croquembouche) Piece Montee (Croquembouche)
Eclerurile se fac ca aici Crema Incalzeste bine cele 50 ml de lapte si pune-le peste ciocolata. Amesteca sa se topeasca ciocolata. Dizolva amidonul in 50 ml lapte. Amesteca oul intreg si apoi galbenusurile in amestecul cu amidon. Amesteca restul de ...
 Prajitura desteapta cu ciocolata Prajitura desteapta cu ciocolata
Laptele,zaharul,ciocolata si untul se pun pe soba pana se dizova bine toate,apoi se lasa la racit putin Galbenusurile se amesteca cu vaniliile  ,iar dupa ce laptele cu ciocolata s-a racit putin se amesteca cu galbenusurile iar apoi treptat se ...
 Negresa Negresa
  Punem untul, zaharul, laptele si cacao intr-o cratita si fierbem la foc potrivit 10min. Din aceasta compozitie oprim 16 linguri in care adaugam 100g ciocolata amaruie. Omogenizam bine pana se topeste ciocolata. Restul compozitiei ramase o ...
 Prajitura cu bombite de branza cu cocos Prajitura cu bombite de branza cu cocos
Va spun de la inceput ca m-a cucerit total ! Danut cand a inceput sa manance a spus :sper ca mai ai! :)) Preparare bombite: Se amesteca branza cu nuca de cocos, zaharul si oul. (In reteta Nataliei scrie ca a pus doua galbenusuri , insa, citind ...
 Tort botez Tort botez
Pregatim blatul astfel: Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul,  faina, praful de copt si cacaoa, mixam pana se ...
 inghetata coapta inghetata coapta
Pe biscuite punem inghetata pe care o imbracam cu spuma de albus , imbracam bine  ,astfel ferim inghetata de a se topi. Punem la cuptor cu flacara mai mare sa se rumeneasca albusul,apoi pe farfurie si decoram cu toping de ciocolata.Este un ...
 Tort de ciocolata cu capsuni Tort de ciocolata cu capsuni
BLATUL: Albusurile se bat spuma tare,apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana devine lucios ca la bezea.Se adauga apoi galbenusurile si la final se inglobeaza faina amestecata cu praf de copt si cacao.Compozitia se imparte in trei parti egale si se ...
 Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba
Umplutura: Crema de branza se mixeaza impreuna cu ciocolata topita si esenta de vanilie. Se lasa deoparte, pana este gata aluatul. Briose: Se amesteca ingredientele uscate, faina, cacaoa, bicarbonatul de sodiu si zaharul. Se amesteca laptele cu ...
 Inghetata de capsuni Inghetata de capsuni
Se adauga zaharul pudra peste capsuni, puneti cat doriti, gustati daca vreti mai dulce. Apoi pasati . Opriti un pahar din sorbet pentru a marmora inghetata. Batem bine frisca si o adaugam peste piureul de capsuni. Se pune in doze de plastic si se da ...
 Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni
Blatul:albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul si se mixeaza in continuare.Se pun galbenusurile pe rand si se mixeaza putin dupa fiecare.La sfarsit se inglobeaza faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o lingura.Aluatul ...
 Bol de ciocolata Bol de ciocolata
Intoarcem bolul cu gura in jos si il imbracam cu folie de aluminiu.Sa fie cit mai neted intinsa. Intai topim ciocolata neagra sau invers, cum o fi.  O punem intr-o punguta, adunam ciocolata toata intr-un colt al pungii, gaurim punguta si incepem ...
 Budinca de gris Budinca de gris
Intr-un vas(eu am folosit de jena)punem 4 linguri de zahar si-l dam pe flacara sa se caramelizeze apoi cu ajutorul unui prosop (sau manusa) ca sa nu ne ardem, inclinam vasul astfel incat sa curga  caramelul si pe margini de jur imprejur. Apoi il ...
 Eclere Eclere
 Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de copt. Intr-o cratita, pe foc potrivit, se dau in clocot laptele, apa, sarea, zaharul si untul/margarina RAMA.Se ia cratita de pe foc si se adauga toata faina o ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 29
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z