SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Tort inghetat de ciocolata si alune Tort inghetat de ciocolata si alune
Topeste int-un vas, la bain-marie, ambele feluri de ciocolata impreuna cu frisca lichida, ,mierea si lichiorul.Lasa-le sa se raceasca. Sfarama alunele cu biscuitii intr-un robot de bucatarie, apoi adauga untul topit si amesteca.Unge o folie mare de ...
 Tort Tiramisu Tort Tiramisu
Pentru chec, incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Tapeteaza 2 tavi patrate de 20x20cm cu foaie de copt, apoi unge-le cu unt. Bate untul cu zaharul, adauga ouala, cate unul pe rand, apoi inglobeaza faina.Daca amestecul e prea gros, adauga 1-2 linguri ...
 Tort usor cu ciocolata si cafea Tort usor cu ciocolata si cafea
Incalzeste cuptorul la 180⁰C.Unge cu unt 2 forme rotunde de 20 cm diametru.Bate ouale cu zaharul timp de 5-10 minute pana cand se vor ingrosa si isi vor mari volumul. Cerne faina alba cu faina de malai, cacaoa si praful de copt.Inglobeaza amestecul ...
 Tort white&black Tort white&black
Topeste untul intr-o cratita mare, adauga biscuitii si amesteca bine.Unge cu unt o tava rotunda de 23 cm si aseaza compozitia cu biscuiti in tava, niveland-o egal si apasand-o cu spatele unei linguri de lemn.Introdu tava la congelator pana ce crusta ...
 Ultimate chocolate cake Ultimate chocolate cake
Incalzeste cuptorul la 160ᵒC.Unge cu unt si tapeteaza cu faina o tava rotunda de 23 cm. Pentru chec, topeste ciocolata cu untul si cafeaua la bain-marie.Intr-un vas, amesteca faina cu bicarbonatul, praful de copt, zaharul alb si brun si pudra de ...
 Inimioara cu ananas Inimioara cu ananas
Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, uleiul faina si esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia, punem ...
 Briose cu ciocolata si ness Briose cu ciocolata si ness
Briose: Ouale se mixeaza cu un praf de sare foarte bine, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana cand compozitia capata consistenta unei creme, se adauga esenta de rom. Topim untul si il turnam in fir subtire peste crema de oua ...
 Tort cu crema de cacao Tort cu crema de cacao
blatul: albusurile se bat spuma.peste spuma de albusuri se pun 6 linguri de apa fierbinte,api zaharul treptat si se bate in continuare pana albusurile nu mai curg din lighean. peste spuma de albusuri se pun galbenusurile rand pe rand si se ...
 Tort Minge Tort Minge
Am folosit 2 tipuri de tort: Diplomat pentru minge  Amandina pentru "teren" Diplomatul il pregatim dupa aceasta reteta . Pregatim blatul pentru amandina:  Intr-un castron puneti albusurile de la cele 6 oua si le ...
 Prajitura amandina Prajitura amandina
Blatul : se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se mixeaza iar pana se intaresc bat. Se adauga apa si galbenusurile frecate cu ulei. Se amesteca cu lingura de jos in sus. Treptat se adauga faina amestecata cu cacao. Se omogenizeaza. In ...
 Chec cu ciocolata (arici) Chec cu ciocolata (arici)
Se amesteca bine zaharul cu untul si vaniliile,apoi se pun ouale,praful de copt ,faina si mousseul de ciocolata se amesteca  toate Nuca de cocos se opareste in putin lapte apoi dupa ce s-a racit se amesteca cu capsunile zdrobite si zaharul dupa ...
 Amandine Amandine
Crema: Eu am facut mai intai crema deoarece necesita timp de racire la frigider 2 ore. Intr-o craticioara se pune ciocolata rupta bucatele(eu am folosit ciocolata neagra cu 80% cacao)se adauga zaharul,coaja rasa de portocala si frisca lichida, Se ...
 Mega papanasi Mega papanasi
 Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza se rade si se presara usor si ea. Se pune si fiola de esenta de vanilie. Se face o coca moale ca de gogosi. Se formeaza ...
 Prajitura 'Plaja' Prajitura 'Plaja'
se prepara blatul de pandispan astfel: Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, cacaoa si untul moale frecat spuma inainte. Adaugam albusurile batute spuma tare. Adaugam faina in ploaie si amestecam cu mare grija de jos in sus, dinspre centru spre ...
 Tort Ceas Tort Ceas
Se prepara cremele cu lapte rece si se pastreza la frigider pana ce preparam blatul. Crema de vanilie de la Dr.Otker se imbogateste apoi cu miez de nuca si 2 linguri de frisca si 2 linguri zahar pudra. Cea de ciocolata se pregateste batand cu mixerul ...
 Chec pufos Chec pufos
Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat  treptat. galbenusurile se freaca cu cele 6 linguri de ulei. cele doua compozitii se amesteca. se adauga si esenta de rom,coaja de lamaie,praful de copt stins iar la urma faina treptat. pregatiti 2 tavi ...
 Cheesecake with lemon curd Cheesecake with lemon curd
Blat: Biscuitii ii maruntim la robot, apoi adaugam untul moale si mixam pana obtinem o compozitie ca niste firimituri. Punem totul intr-o tava ( 26 cm diametru) cu inel detasabil si tasam bine cu o lingura sau cu fundul unui pahar. :) Umplutura: ...
 Coffechoco cake Coffechoco cake
Pentru blat, incalzeste cuptorul la 180⁰C. Unge cu grasime si tapeteaza o tava de 15 cm diametru. Intr-un vas, amesteca faina cu pudra de cacao si praful de copt. Intr-un alt bol, bate untul cu zaharul. Adauga galbensurile si mixeaza. Intr-un alt ...
 Tortulete cu inghetata si branza Quark Tortulete cu inghetata si branza Quark
Piscoturile se trec prin lichior pentru a le inmuia usor. Se tapeteaza forme individuale cu folie.Se aseaza pe marginile formelor un rand de piscoturi, punandu-le in picioare.Apoi se umple golul de la baza cu bucati mai mici de piscoturi bine ...
 Mingiute cu ciocolata si visine Mingiute cu ciocolata si visine
Ciocolata se pune intr-o cratita la foc mic la topit. cand aceasta s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri. dupa ce s-au incorporat bine galbenusurile se taie untul cubulete,se pune peste ciocolata si se invarte pana se topeste. dupa care adaugati ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z